...Platbladige peterselie is een aromatische kruid dat wordt gebruikt om een breed scala aan voedingsmiddelen, zowel plantaardig als dierlijk, op smaak te brengen. Rijk aan vitamines en mineralen helpt het om een slechte adem te bestrijden. Verkrijgbaar in trays of piepschuimen verpakkingen van verschillende gewichten.
Portfolio (20)
Italië, Pontecagnano Faiano
De Agrarische Onderneming La Verde Marina Srl, onderdeel van de Villecco Groep, is gespecialiseerd in de productie van BABY LEAF, bestemd voor de IVe gamma. Niet alleen typische producten uit de regio zoals Rucola, Lattughino, Spinacino en Cicorino, maar ook veelgebruikte gewassen voor de mix, zoals Rode Biet en Bull's Blood, en oosterse gewassen zoals Tatsoi en Mizuna. Dankzij het gebruik van bes...
Portfolio (10)
Italië, Paterno'
...In Sicilië staan ze bekend als "Funci di Ferla" vanwege hun voorkeurshabitat, namelijk naast de Ferulae. Knapperig en stevig in de mond, worden ze ambachtelijk bereid en gekruid met lokale specerijen, knoflook, peterselie en extra vierge olijfolie om de smaak te versterken.
Portfolio (9)
Italië, Mortara
...Bij het einde van de kooktijd en van het vuur af, de Risotto met Porcini opkloppen met geklaarde boter, enkele schilfers Castelmagno en verse, gehakte peterselie. Ingrediënten: Carnaroli Rijst Classico (88%), groentebouillonpoeder (zout, zetmeel en maltodextrines van aardappelen, gedroogde groenten (wortel, selderij, peterselie), zonnebloemolie, natuurlijke aroma's, specerijen), rijstmeel...
Portfolio (3)
Italië, Stazione Fondi-Fondi
...Basilicum en peterselie zijn twee kruiden die door het bedrijf Forcina worden behandeld volgens methoden voor versheidsbeheer - aanzienlijk - geconsolideerd; de bevoorrading is gereserveerd bij leveranciers die niet ver van het bedrijf zijn en de relatie met hen is zeer direct. | Producten worden geleverd in verschillende soorten verpakkingen en jaarlijks worden er meer dan 166.000 kg beheerd.
Portfolio (6)
Italië, Palagonia
...Formaat: Glazen pot van 212 gr Ideaal als aperitief samen met smakelijke hapjes. Te combineren met frisse en sprankelende wijnen zoals Prosecco Di Valdobbiadene; 8° de serveertemperatuur. Bruto gewicht: 350 gr. Netto gewicht: 212 gr. . Ingrediënten: Asperges 35%, Zongedroogde tomaten 30%, Zonnebloemolie 30%, Paneermeel 5%, Wijnazijn, Zout, Knoflook, Gemalen zwarte peper, Peterselie, Citroenzuur, Ascorbinezuur. Tip: Bewaren op een koele plaats, met een temperatuur tussen +4°C en 20°C verpakkingen van: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Portfolio (55)
Italië, Trento
...Aardappel, wortel, ui, peterselie, prei, selderij, knoflook en tomaat afkomstig uit biologische landbouw en gegarandeerd door CSQA. Dit zijn de gezonde ingrediënten die Bauer heeft gekozen voor de Biologische Groentebouillon. De bijzondere verwerking van het Trentino-bedrijf maakt het verschil: een langzaam en delicaat proces waarbij alleen de waardevolle gistextract en zonnebloemolie worden...
Portfolio (9)
Italië, Guidonia
...De prijzen die op de site worden weergegeven zijn detailhandelsprijzen. Ingrediënten: Peperoncini 44%, zonnebloemolie, tonijn 16%, brood (tarwemeel "00"), water, natuurlijke gist, kappertjes, aardappelzetmeel, peterselie, wijnazijn, zout. Zuurgraadregelaars: Melkzuur, citroenzuur Verpakkingen: Glazen pot ml. 314 / 580 / kg 1062 / kg 3100 30% korting op de groothandelsprijs. Vraag de prijslijst aan.
Italië, Capaccio Paestum
SG VIVAI is een duurzaam bedrijf dat het gehele productieproces heeft ingericht op de versheid en hoge kwaliteit van zijn Aromatische Kruiden, met als doel waterverbruik te vermijden en de ecologische impact te verminderen. Wij zijn verantwoordelijk voor de productie en verpakking van verse Aromatische Kruiden (basilicum, peterselie, munt, rozemarijn, salie, tijm, enz.), gekweekt zowel volgens...
Portfolio (1)
Italië, Polignano A Mare
... dankzij de innovatie van productiecycli, productkwaliteit, preventie en prophylaxe op de werkplek. Een positie die is bereikt door betrouwbaarheid, passie en nauwe samenwerking met de belangrijkste en beste Apulische boeren, en het is deze samenwerking die het fruit van Montalbo in staat stelt om Italiaanse handelsproducten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Scarola, peterselie, lollo, dille, selderij, wortelen, bieten, sla, bloemkool, broccoli, uien, kool, aardappelen, watermeloenen, meloenen, druiven en kersen zijn de trots van de Polignanese die deze rechtstreeks in de velden verzamelt.
Italië, Capaccio Paestum
De landbouwonderneming Palma is gespecialiseerd in de productie van kruiden en is gelegen aan de poorten van het Nationaal Park Cilento. De aromatische planten zijn een passie, maar niet alleen voor degenen die ze produceren: oregano, salie, munt, laurier... elke aromatische plant heeft verschillende kenmerken: de smaak kan zoet, bitterachtig, pittig of delicaat zijn. In ieder geval kan een aromat...
Italië, Eboli
De leden van ALMA SEGES opereren in de meest geschikte groente- en fruitgebieden van Zuid-Italië, met name in de Piana del Sele (Salerno), in de regio Napels, in het hogere Casertano en in Puglia. De productie beslaat ongeveer 1000 hectare aan fruit en groenten, waarvan 700 hectare in beschermde teelt. De belangrijkste producten zijn sla, andijvie, snijsla (IV gamma), selderij, peterselie...
Italië, Praia A Mare
... saffraan en de zaden voor peper. Aroma's, of kruiden, worden over het algemeen gekweekt of komen ook in het wild voor: basilicum, peterselie, koriander, dragon, rozemarijn, salie, tijm, enz. De geuren en smaken van deze essences transformeren de eenvoudigste gerechten in heerlijke maaltijden. Het bedrijf biedt, in handige verpakkingen, alle soorten specerijen en aroma's afzonderlijk aan. Maar het...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play