Italië, Imperia
...Calvi Genovese Basilicum Pesto DOP is gemaakt volgens het echte Ligurische recept. Het bevat namelijk extra vierge olijfolie, basilicum uit Ligurië (Basilico Genovese DOP), pijnboompitten, knoflook en Grana Padano. In vergelijking met zelfgemaakte pesto worden alleen citroenzuur (zuurter) en ascorbinezuur (antioxidant) toegevoegd. Geen cashewnoten, tarwekiemen of andere ingrediënten die vreemd...
Portfolio (44)
Italië, Paterno'
...Bedacht en gemaakt bij Conserve Conti, deze pesto omvat Siciliaanse tradities die door de tijd heen zijn doorgegeven. De "Finocchietto Selvatico", een wilde groente uit het Etna-gebied, heeft een unieke, sterke en karakteristieke smaak, ideaal als smaakmaker voor eerste gangen (pasta met sardines). Het wordt vaak gebruikt in combinatie met een tweede gerecht van vis, maar is ook lovenswaardig als...
Portfolio (9)
Italië, Gravina di Catania
...Kruid voor eerste gangen en vlees of om sauzen op smaak te brengen. De verse basilicum, zorgvuldig geselecteerd en geteeld op de groene heuvels van Sicilië, is de basis van deze pesto, samen met amandelen en een snufje zeezout. Na opening extra vierge olijfolie toevoegen tot de rand en in de koelkast bewaren. Binnen 10/12 dagen consumeren. Biologisch, glutenvrij en veganistisch. Zonder conserveermiddelen en zonder toegevoegde suikers. Etiket in 4 talen: Italiaans, Engels, Duits en Frans. Houdbaarheid: 36 maanden vanaf de productiedatum.
Portfolio (6)
Italië, Rocchetta Nervina
Farm Cuvea produceert ligurische olijfolie die volledig biologisch en koudgeperst is aan de Italiaanse Rivièra. Naast de taggiasca olijfolie creëren we ook typische Italiaanse sauzen (zoals basilicum pesto, rode pesto) en producten met taggiasca-olijven (zoals ontpitte taggiasca-olijven, taggiasca-olijfcrème en ontpitte taggiasca-olijven) en we verkopen ze in onze online winkel. Onze olijfolie is...
...completeert Biologic-Oil de olijfolieproductie met een lijn van olijfolie met lokale aroma's, Siciliaanse pesto, traditionele patés, ingelegde producten en tafelolijven in pekel, van de geselecteerde variëteit Nocellara del Belice.
Portfolio (2)
Het bedrijf Evergreen houdt zich bezig met de productie en verwerking van de groene pistache uit Bronte. Het product, dat alleen aan de voet van de Etna groeit, wordt geoogst, geselecteerd en verwerkt om hoogwaardige grondstoffen en halffabricaten te produceren, die gebruikt kunnen worden in de patisserie en voor andere culinaire toepassingen. Het familiebedrijf heeft meer dan vijftig jaar...
Italië, Diano San Pietro
... Taggiasca-olijven met eigen planten en de productie van Taggiasca en Italiaanse extra vierge olijfolie, hebben we ook de productie van conserven, pesto, gedroogde tomaten en gevulde pepers. Het bedrijf hecht groot belang aan het behoud van het natuurlijke aroma van de grondstoffen, daarom worden de olijven binnen 24 uur na de oogst gemalen en wordt het basilicum binnen enkele uren na aankomst omgevormd tot halffabrikaat en pesto.
... al Pesto Trapanese of Cous Cous met vlees. Onze gerechten worden uitsluitend bereid met de vruchten uit onze tuin of de nabijgelegen velden, en met onze DOP olijfolie. Wij zijn het ideale vertrekpunt om West-Sicilië en zijn wereldwijd erkende schoonheid te verkennen, zoals de stranden van San Vito lo Capo, het Zingaro-reservaat en de ongerepte Egadische Eilanden: Favignana, Levanzo en Marettimo. Van Agriturismo Sanacore is het eenvoudig om alle belangrijke locaties in de regio en de luchthaven van Trapani Birgi te bereiken.
Ons kleine familiebedrijf, dat zich richt op ambachtelijke producten, biedt nicheproducten aan voor zowel de horeca als de detailhandel, evenals voor groothandels en distributeurs. In het bijzonder extra vierge olijfolie, Ligurische pesto, olijven en diverse kruiden en sauzen. Onze uitgebreide ervaring in proeven stelt ons in staat om consumenten en professionele operators te betrekken met informatieve, promotionele en opleidingsactiviteiten, ook buiten de grenzen van Italië.
Italië, dolcedo
...Ambachtelijke olijfolieproducent gelegen in het uiterste westen van Ligurië. Ruime keuze aan typische producten zoals jam, pesto, tonijn, olijfolie en extra vergine olijfolie van hoge kwaliteit uit Taggiasca. Veel soorten olijvenpasta, artisjokken, tomaten, paprika's, paddenstoelen, walnoten, en natuurlijk pesto alla genovese, pesto alla salvia, pesto arrabbiato, pesto met brandnetels en pesto...
Italië, Rocchetta Nervina
Het landbouwbedrijf Cuvea, gelegen in het binnenland van de Bloemenrivièra, produceert en verkoopt online olijfolie uit Ligurië en de beste sauzen en kruiden van de Ligurische keuken, zoals pesto, rode pesto en een reeks gastronomische producten die verband houden met de taggiasca-olijf: paté, olijven in pekel, ontpitte olijven en vele andere Ligurische culinaire specialiteiten. Bovendien biedt onze productcatalogus een reeks originele zakelijke cadeau-ideeën met onze lekkernijen in elegante geschenkverpakkingen voor Kerstmis en andere feestdagen.
Sapori Verde produceert en verkoopt hoogwaardige voedingsproducten: extra vierge olijfolie, olijfolie van Taggiasche-olijven uit Ligurië, Ligurische Pigato-wijn, Ligurische Vermentino-wijn, en Genovese pesto DOP volgens een oud Genovese recept. De producten zijn te bestellen via internet, telefoon en bij thuisproeverijen. Betaling kan met creditcard of bij ontvangst van de goederen, zonder verzendkosten.
... Italiaanse hazelnoot Hazelnoot Noce dell'Etna Noce Siciliaanse pijnboompitten Pijnboompitten Finger Lime (citrus caviar) Extra vierge olijfolie Noten in de schaal, gepeld, geschild, in stukjes, in meel, pure pasta en halffabricaten voor ijsbereiding en patisserie, crème en pesto van noten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play