Italië, Castellamare
Italië, Sassano
Met een hoofdkantoor in Sassano, in het hart van het Nationaal Park Cilento, is I Sapori del Vallo een ambachtelijk bedrijf dat pasta produceert volgens oude recepten. Een productie die van moeder op dochter is doorgegeven, waarin traditie en kwaliteit de geheime ingrediënten zijn van bijna 30 jaar succes. I Sapori del Cilento is in 1994 opgericht door de intuïtie van eigenaar Salvatore Calandri...
Portfolio (4)
Italië, Orbassano
...Oorspronkelijk uit de regio Campania in Zuid-Italië, zijn paccheri korte en brede pastabuizen met een diameter van ongeveer 30-40 mm. Ze worden vaak geserveerd met dikke tomatensauzen, zoals de "ragù napoletano". Hun grote formaat en de heerlijke 'al dente' textuur maken ze perfect voor vullingen zoals ricotta en spinazie, of andere creatieve opties. De gladde paccheri passen goed bij sauzen op basis van vis, romige sauzen en, omdat ze zonder eieren zijn, zijn ze perfect voor veganistische sauzen.
Portfolio (63)
Italië, Follonica
...Bronzen getrokken en langzaam gedroogde Paccheri, 100% Italiaanse tarwe en zonder toegevoegde conserveermiddelen...
Bijpassende producten
Paccheri
Paccheri
Andere Producten
Pappardelle
Pappardelle all'uovo
Portfolio (3)
Italië, Villafranca
... dit formaat te verkrijgen. In de keuken zijn Paccheri echt veelzijdig: ze passen uitstekend bij zowel sauzen als groenten, vlees of vis. De Paccheri Del Vesuvio zijn onmiskenbaar, je hoeft ze alleen maar te combineren met een goede vleessaus of een ovenschotel om hun smakelijke delicatesse en unieke, onmiskenbare smaak vrij te laten komen. Overeenstemming tussen Verse Pasta en Droge Pasta: Kies kwaliteit voor een beter leven. 270 kcal/100g voor de Verse Pasta 350 kcal/100g voor de Droge Pasta Mediterrane Verse Pasta Made In Italy "Napoli" Gekoelde transporten Stef...
Portfolio (4)
Eli.S.An Natural Food is een jong bedrijf met innovatieve ideeën, maar met een diepgeworteld geloof: we zijn wat we eten. Zo ontstaat Pastaelisan, een product, strikt made in Italy, dat traditie, innovatie en onderzoek combineert. 100% Italiaans durumtarwe, bronzen matrijzen, microbiologisch puur water, langzame droging, ambachtelijke productie en nieuwe ideeën: dat is het geheim van onze welzijns...
Italië, Messina
...Het is geen gewone pistachepasta, maar een traditie die voortkomt uit Siciliaans durumtarwe en gunstige omgevingsomstandigheden. De langzame, natuurlijke droging geeft het een ongeëvenaarde smaak en geur. De ambachtelijke productie garandeert de authenticiteit, de bronzen extrusie zorgt voor een uitstekende kookvastheid en 'hechting' aan sauzen. Alleen Siciliaanse granen en hoogwaardige pistachenoten voor een unieke en herkenbare smaak, altijd. Verschillende formaten: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Portfolio (10)
Italië, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne van durumtarwe: Het is een pasta die uitsluitend wordt geproduceerd met de semola van durumtarwe, geoogst op de heuvels van Volterra door de boeren van de coöperatie. De verwerking gebeurt volgens ambachtelijke methoden, met bronzen matrijzen en drogen op lage temperatuur. Tortelloni, Groene Tortelloni, Maremmani van handgemaakte verse pasta.
Portfolio (7)
Italië, Fidenza
... van 30 tot 1.000 kg/uur met automatische extrusiepersen in continu, gecombineerd met installaties voor statische droging bij lage temperatuur of continue droging. Meervoudige lijn, één installatie om korte pasta, lange pasta, knopen, lasagne en speciale formaten (paccheri, lumaconi, cannelloni, pastine, quadrucci, farfalle, golvende en festonlasagne, enz.) te produceren, beschikbaar in versies van...
Italië, Vietri Sul Mare
... Vietri sul Mare en de Amalfikust, die op wijze de typische geur van zeeproducten mengen met die van specerijen en de onmiskenbare geur van de citroenen van de Amalfikust en Sorrento. Het restaurant biedt de klant de mogelijkheid om de typische gerechten van de Vietrese traditie en de Amalfikust te proeven, die door de kwaliteit van de authentieke producten en de vakmanschap van de chef speciaal worden: gnocchi of cannelloni alla sorrentina, scialatielli met zeevruchten, paccheri of risotto alla pescatora of met porcini-paddenstoelen, spaghetti met venusschelpen, vis.
... variëren van 24 tot 36 uur. Voor de regionale soorten: ORECCHIETTE - CAVATELLI - FERRICELLI LUCANI. Voor de bronzen getrokken soorten: PACCHERI - MEZZI PACCHERI - TORCIGLIONI. Bovendien zijn de regionale formaten die zijn geproduceerd met semola van extractie "SENATORE CAPPELLI" al beschikbaar.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play