Italië, Trino
...GOURMET CHOCOLADE: CHOCOLADE SWIRL ROOM MET HAZELNOOT CRUNCH EN MERINGUE BASIS. GOURMET ZURE KERS: ZURE KERS SWIRL ROOM, ZACHTE SPONSCAKE OP DE BODEM. KOFFIEBEEK: HEERLIJK KOFFIE-ICECREAM. VANILLE EN CACAO KOP...
Portfolio (9)
Italië, Monchiero
... consumptie. Ingrediënten: "Nocciola Piemonte I.G.P.", rietsuiker, cacao, Bourbon vanille. Kan sporen van andere noten, melk en gluten bevatten. Bewaren op een koele en droge plaats voor een maximale periode van 9 maanden. Voedingswaarden per 100g product: Energie 544 kcal / 2276 kj Vetten 38g waarvan verzadigd 4g Koolhydraten 45g waarvan suikers 37g Eiwitten 10g Vezels 7g...
Portfolio (3)
... delicate zoetheid van Arabica. Het resultaat is een blend met een volle smaak, met tonen van cacao en karamel, afgerond met een zachte en romige textuur. Onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid betekent dat dit product ethisch is verkregen, en we gebruiken alleen de beste bonen om een consistent hoge kwaliteitssmaak te garanderen. Met Prestige Koffiebonen zullen uw klanten genieten van een koffie-ervaring die rijk, smaakvol en onvergetelijk is.
Portfolio (3)
Italië, Sesto Fiorentino
... percentage Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse Robusta variëteiten, is het de juiste koffie voor veeleisende smaken die houden van sterke en intense smaken. De zachtheid van de crème onthult aangename tonen van cacao en een lichte hint van tabak, voor een intense en aanhoudende maar niet bittere smaak in de mond. Een koffie voor degenen die hun bonen zelf willen malen, en zo de bereiding van de drank in al...
Portfolio (9)
Italië, Piacenza
Wij richten ons tot alle meerderjarige mannen en vrouwen. Wij verkopen uitsluitend online meer dan 600.000 producten en diensten die we wereldwijd verzenden. We garanderen Italiaanse kwaliteitsproducten in de wereld, maar ook buitenlandse producten voor Italië. We zijn een dynamisch bedrijf dat zijn klanten kwaliteit en professionaliteit biedt. We garanderen verzendingen tot 15 december van elk j...
Portfolio (2)
...Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van hazelnoten "Piemonte" IGP. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met gekonfijte citroenschil en Sultanina rozijnen. - Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van hazelnoten Piemonte IGP en cacao. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met pure chocolade. - Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van amandelen. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met Sultanina rozijnen.
Italië, Bronte
...Natuurlijke Crème 3 Ingrediënten Hazelnoot - Ingrediënten: hazelnoot 50%, suiker, cacao.
Portfolio (56)
Italië, Dorgali
... De kleur is ondoordringbaar robijnrood met paarse tinten, en in de neus opent het majestueus met tonen van vuursteen, grafiet en kleine zwarte bessen. Op de tong komt de warmte vrij, gevolgd door een structuur van zachte en omhullende tannines, die tonen van pure cacao onthullen. Ongefilterde wijn; eventuele bezinksel beïnvloeden de kwaliteit niet, maar benadrukken de typiciteit en getuigen van de integriteit en natuurlijkheid van onze wijnbouwprocedures. Uitstekend in combinatie met rijke en gestructureerde gerechten zoals wildgerechten, rood vlees en oude kazen.
Portfolio (5)
Italië, AVERSA
... alle rijkdom en de omhullende textuur van de klassieke versie, en biedt een luxueuze en compromisloze ervaring. Gemaakt met hoogwaardige pure chocolade, verse boter en cacao, is deze glutenvrije lekkernij dicht, vochtig en ongelooflijk chocoladeachtig. Elke hap is een explosie van intense smaak, perfect in balans met een fluweelachtige topping die smelt in de mond, voor een klein moment van pure genot. Perfect voor wie van chocolade houdt en op zoek is naar een zoete verwennerij in een enkel formaat.
Portfolio (6)
Italië, Castel D'azzano
... meteen de beste vrienden van de kleintjes zullen worden, en waar zelfs de volwassenen niet aan kunnen weerstaan! Superieure melkchocolade (cacao: minimaal 31%) Suiker, cacaoboter, melkpoeder, cacaomassa, emulgator: sojalecithine, aroma's. Kan noten bevatten. Glutenvrij.
Portfolio (1)
Italië, Forli'
...Professionele producten voor massage op basis van pure natuurlijke olie "oleicos". Albicocca nocciolo – Abrikozenpitten Avocado integrale – Volle avocado Argan – Argan Borragine – Borago CacaoCacao Cocco – Kokosnoot Canapa – Hennep Crusca di riso – Rijstzemelen Enotera – Avondkoekoeksbloem Germe di grano – Tarwekiemen Girasole – Zonnebloem Jojoba – Jojoba Lino (semi) – Vlaszaad Macadamia – Macadamia Mandorle dolci – Amandel Nocciola – Hazelnoot Oliva – Olijf Pesca nocciolo – Perzik Rosa moscheta – Rozenbottel Sesamo – Sesam Vinaccioli – Druiven ml. 250 – ml. 500...
...Il Cocozhi DXN is geformuleerd met de beste cacao met Ganoderma-extract. Het is een kant-en-klare poedervormige drank die u verwent met de smaak van chocolade. Naast de geweldige cacao-aroma kunt u ook profiteren van Ganoderma. Simpelweg de inhoud in een kopje heet water gieten, roeren en u kunt meteen genieten van een verkwikkende drank die geschikt is voor het hele gezin!
Italië, Bertinoro
DE SMAAK VAN PERFECTIE SINDS MEER DAN 60 JAAR. In het hart van de Romagna, een regio rijk aan traditie en gastronomische cultuur, richtte Attilio Babbi in 1952 de Azienda Dolciaria BABBI op, gewijd aan de productie van hoorntjes, wafels en halffabricaten voor ambachtelijke ijsbereiders. Het bedrijf werd al snel het referentiepunt voor de meesters van ambachtelijk ijs, dankzij de absoluut pure gron...
Italië, Bonate Sopra
...pigmenten en op maat gemaakte mengsels voor elke behoefte te ontwikkelen, evenals om elke soort poederproduct voor derden te produceren en verpakken.</p><p>Het houdt zich bezig met cacao, chocolade, zoetstoffen, conserveermiddelen, natuurlijke kleurstoffen, natuurlijke etherische oliën voor de conserveringsindustrie, caseïnaat, poederbereidingen voor dranken, zoetstoffen, verdikkingsmiddelen en chemische zuurmiddelen, bases voor ijs, vanilline, magere melkpoeder en citroensap.</p>...
Italië, Olbia
... kwaliteitscontroles hebben doorstaan. In Italië verwerken we cacao tot halffabricaten zoals cacaomassa en ambachtelijke chocolade. We hebben cacaobonen beschikbaar van onze plantage in El Salvador, maar ook van andere plantages uit Nicaragua, Guatemala, Honduras, Belize en Costa Rica. Ons bedrijf biedt verpakkingen voor industrieel gebruik HO.RE.CA, ook voor kleine hoeveelheden, om tegemoet te...
Italië, Reggio Emilia
... grondstoffen, waaronder: zetmeel, koolhydraten, eieren, plantaardige vetten, plantaardige eiwitten, cacao, kokos en diverse voedingsadditieven. Onze ingrediënten worden gebruikt in verschillende voedingssectoren en daarbuiten, waaronder: ijsbereiding, banketbakkerij, snoepindustrie, gezondheidsvoeding, pastafabrieken, bakkerijen, HO.RE.CA, vleesverwerking en vele anderen. Daarnaast bieden we een...
Portfolio (5)
Italië, Latina
...Cacao | exotisch fruit | gedroogd fruit | vers fruit | Tarwe bloem / Harde tarwe bloem / Tarwe / Pistache uit Bronte / Pistache korrels uit Bronte / Pistache bloem uit Bronte / Soja olie/ Siciliaanse Cannoli / Siciliaanse Arancini / Ambachtelijke Panettoni / breed assortiment van taarten en zoetigheden uit Sicilië / import & export van alle producten van uitmuntendheid...
Italië, Ferrazzano
Shockino Mix Experience - Handgemaakt in Italië Wij zijn een ambachtelijk chocolade laboratorium in het hart van Italië, in Molise. Wij hebben de Mix & Match praline uitgevonden en maken spreads, snoep, chocolade tabletten en meer. We zijn ons project in 2015 gestart en hebben de "Vermelding van Eer bij de ADI International Compasso d'Oro" ontvangen voor de modulaire praline, die het beste inter...
Portfolio (2)
Italië, Corato
Falco srl, gevestigd aan de Via Gravina 117 in Corato, postcode 70033, provincie Bari (telefoonnummer: 080.8724865), heeft, door gebruik te maken van de familiale ervaring in de voedingssector, een product ontwikkeld met innovatieve kenmerken en heeft drie lijnen van eiwit- en energierepen gerealiseerd. Om de hoge kwaliteit van het product en de controle over het productieproces te waarborgen, mo...
Portfolio (1)
Italië, Bolzano
Varesco Group is een betrouwbare, snelwerkende en professionele internationale zakelijke team. Onze wereldwijde netwerk van contacten en meertalige medewerkers biedt klanten een wereldwijde service, producten en diensten in de voedsel- en landbouwsector, grondstoffen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Het doel van Varesco Group is bij te dragen aan het succes van zijn klanten, lokale geme...
Italië, Novi Ligure
Industrie van zoetwaren. Chocoladeproductie. Chocolade-eieren. Bij ons wordt de verwerking van chocolade met liefde en aandacht uitgevoerd, met respect voor traditie en kwaliteit, en richt zich op alle soorten chocolade, van melkchocolade tot pure chocolade, inclusief witte chocolade of hazelnoot. Gambarotta srl voert ook werkzaamheden uit voor derden: cacaopoeder, pure chocolade, gianduiotti, cho...
Italië, Schio
Wij zijn gespecialiseerd in de productie van machines voor de verwerking van chocolade en banketproducten. We werken samen met internationaal gerenommeerde Chocolatiers en Patissiers, die vertrouwen op onze knowhow en dagelijks onze machines gebruiken in hun prestigieuze ateliers. Wat ons onderscheidt is een lange ervaring en een diepgaande kennis van de markt. De klant is onze belangrijkste hulpb...
Oasi is opgericht in 1989 als voedingsbedrijf dat gespecialiseerd is in halffabricaten voor de bereiding van warme en koude dranken voor de HO.RE.CA-sector (bars, cafés, restaurants, hotels, catering). Onze belangrijkste producten: gerst en ginseng, granita's, koude room, frappés, sorbets met bijbehorend promotiemateriaal en apparatuur in gratis bruikleen.
Italië, Cintolese-Monsummano Terme
Het bedrijf Slitti is in 1969 opgericht als koffiebranderij. De grote passie en vastberadenheid van Luciano Slitti leiden hem in de daaropvolgende jaren naar prestigieuze locaties, waar hij zich onderscheidt door de kwaliteit van zijn producten. In 1988 voelt hij steeds meer de behoefte om een ander product toe te voegen, en zo ontstaat het idee voor de verwerking van chocolade. Het geheim van het...
Italië, San Giorgio In Bosco
...Eco-Bio Alimentare PRODUKTIE op rekening van derden (private label) van biologische zoete en hartige producten, een productiebedrijf dat op rekening van derden de grootste biologische merken voorziet, met meer dan 30 soorten biologische producten: mueslirepen, zaden en gedroogd fruit, chocolade repen met granen, poedermixen (cacao- en vanillepudding, chocolademelk, taartmixen), verpakking van rietsuiker, enz. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
Italië, Villanova Mondovì
... verwerking van grondstoffen, cacao en gedroogd fruit, tot de realisatie van het eindproduct, tot oplossingen voor fine-line installaties voor de verpakking van tabletten, smeerbare crèmes en chocolade druppels. Innovatie, veelzijdigheid en maatwerk zijn de kenmerken die de machines van Ideo Tecnica onderscheiden, ideaal voor zowel ambachtelijke werkplaatsen als voor middelgrote en grote bedrijven.
Italië, Ternate
...snoep, diepvriesproducten, groenten, poeders zoals meel, cacao, koffie en technische producten is aanzienlijk. De Mondial Pack Group bestaat uit 7 bedrijven die het mogelijk maken om de productie te diversifiëren, zodat de beste prijs-kwaliteitverhouding kan worden gegarandeerd!
Italië, Vittorio Veneto
TMCI Padovan is de toonaangevende technologiepartner voor de voedings- en drankenindustrie. Het Groep is gespecialiseerd in vier gebieden: wijn- en voedingsindustrie, voedselverpakking, bakkerij-industrieën, zoetwaren, cacao en gelatine, en de bierindustrie. Verschillende specialisaties die elkaar aanvullen en met elkaar interageren dankzij een optimalisatie van de middelen met het oog op...
... Arabica, gewassen en afkomstig uit Midden- en Zuid-Amerika, die bijzonder licht, zoet, perfect in balans zijn, met een intense bloemige geur, met tonen van specerijen en cacao, die de koffie een lage zuurgraad en een aanhoudende nasmaak geven. Alle koffie van verschillende oorsprong worden afzonderlijk behandeld met het systeem dat 'langzame branding' wordt genoemd (duur 15/20 minuten), waarbij automatisch de uitlooptijden van de 'branding' worden aangepast op basis van de specifieke kenmerken van elke kwaliteit.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play