Italië, Milano
...Tindalizzato samen met de werking van de meidoorn, ondersteunt het de balans van de darmflora (microbiota); dit complex ondersteunt en versterkt het darmmicrobiota dat, om verschillende redenen zoals slechte voeding, stress, farmacologische therapieën of andere, te maken krijgt met het fenomeen van dysbiose (onevenwicht) in de darmen. De werking van deze ingrediënten bevordert het herstel van de darmdysbiose en herstelt de darm naar de optimale toestand van eubiose.
Portfolio (84)
Italië, Fidenza
...Salume DOP op basis van varkensvlees, exclusief uit de regio Piacenza. Het vlees afkomstig van de nek van het varken, met de hand in natuurlijke darm gestopt en minimaal 90 dagen gerijpt, heeft een zoete en aangename smaak en is de ster van voorgerechten en aperitieven.
Portfolio (54)
Italië, Jesi (an)
... colitis. De behandeling heeft de verschijning van diarree en het lichaamsgewicht aanzienlijk verminderd. Dit werd geassocieerd met een aanzienlijke verbetering in de vernietiging van de architectuur van de dikke darm en een significante vermindering van de activiteit van colische myeloperoxidase en de niveaus van malondialdehyde. Teupolioside heeft ook de pro-inflammatoire afgifte van cytokines...
Portfolio (10)
Italië, Marciano Della Chiana
...Deze versie van de Finocchiona IGP heeft een netto gewicht van ongeveer 500 g en is geheel verpakt in een natuurlijke darm. De Finocchiona IGP wordt geproduceerd met de beste delen van varkensvlees. Onder deze delen vinden we: schouder, ham, lende, coppa en spek. De verwerking wordt gekenmerkt door de toevoeging van aromatische zaden van wilde venkel, zout, peper en knoflook. Deze natuurlijke en...
Portfolio (10)
Italië, Mesoraca
... originele vorm krijgt die we allemaal kennen. De rijping vindt plaats in omgevingen met gecontroleerde luchtvochtigheid en temperatuur gedurende minimaal 45 dagen. Aanbevolen als voorgerecht en als ingrediënt voor hoofdgerechten (bijv. Ovenschotel met pasta). Categorie: Calabrese Vleeswaren Gewicht: 300/350 g Ingrediënten: Varkensvlees, Zout, Natuurlijke aroma's en specerijen Suikers: Dextrose en sucrose Antioxidanten: E301 Conserveermiddelen: E250-E252 Gewicht: 0.350 kg...
Portfolio (19)
...De voorste delen van het varken hebben een fijne spierstructuur en een gelukkige balans tussen mager en vet. In het bijzonder de dorsale spieren van de nek, die het varken ontwikkelt tijdens het voeden en wroeten. Dit is het snede van de coppa die, na het zouten, peper, specerijen, rust, in natuurlijke darm wordt gestopt, aan de lucht van de heuvels wordt gedroogd en minimaal vier maanden wordt gerijpt. De plak zal eruitzien als een compact mozaïek, intens rood-roze wit, met een geurige aroma, zoete, delicate smaak, van grote verfijning.
Portfolio (10)
Italië, Guidonia
...Typische Calabrese salami van puur varkensvlees, grof gemalen, gekneed met toevoeging van zout, natuurlijke aroma's en kwaliteitspeper, ingepakt en gerijpt in natuurlijke darm gedurende ongeveer 45 dagen. Gewicht van ongeveer 300 gr in natuurlijke darm. Verpakking: A.T.M. - S.V Zonder conserveermiddelen Zonder gluten Zonder lactose Zonder kleurstoffen...
Italië, Modena
...TAGLIERINE PER WÜRSTEL INOTEC INOTEC MODELLO WT 99 S – TAGLIERINA PORZIONATRICE AUTOMATICA: De WT 99 S is geschikt voor het scheiden van producten zoals würstel, salami of mortadella met natuurlijke, collageen of 'synthetische' darm tot een diameter van ongeveer 55 mm. Het kan het product scheiden tot 1,8 m per seconde.
... of in gebonden stukken Schapen darm: - Darm van ram van verschillende kalibers Accessoireproducten voor de verwerking van vleeswaren: - Specifieke zouten en bereidingen voor vleeswaren - Specerijen van alle soorten - Touwen en koorden voor alle toepassingen - Elastische netten voor vleeswaren en braadstukken Zeezout Wijnazijn Professionele messen Accessoires en kleding voor de vleesverwerking...
...) en vitamines met een hoge verteerbaarheid dankzij het lage gehalte aan koolhydraten, lactose en natrium. Voorkomt bot- en tandziekten, vaatziekten en kankers, in het bijzonder die van de dikke darm. • Lactose-intoleranten: Veel intoleranten, zowel kinderen als volwassenen, drinken onze melk zonder negatieve reacties. • IJs- en patisseriebedrijven en restaurants gebruiken het om exclusieve ijsjes, pasta's, hoofd- en bijgerechten van vlees en vis te maken. • De bar om de eerste en enige 100% natuurlijke en Italiaanse Buffel Cappuccino te maken.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play