...De gepatenteerde Velati molen model 180/180 is ontworpen om het premixen, malen en verfijnen voor de productie van mortadella mogelijk te maken. Deze machine is uitgerust met een zeer krachtige motor die het malen met verschillende platen en messen tegelijkertijd mogelijk maakt. Vijf messen en vijf platen worden in feite gebruikt voor de productie van mortadella; ze worden samengesteld door...
Portfolio (8)
Italië, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., al vier generaties op de markt, biedt uitstekende rijpe en verse kazen aan. Wij zijn een referentiepunt voor veel Europese bedrijven voor de levering van niet alleen Parmigiano Reggiano, gerijpt van 12 maanden tot 60 maanden, maar ook van traditionele Italiaanse geiten- en schapenkaas. Wij zijn ook leveranciers van typische vleeswaren zoals salame, fiocchetto, mortadella,...
Portfolio (54)
Italië, Orbassano
...gekookte kip, spinazie, geroosterd varkensvlees, gebakken kool en mortadella. Deze combinatie van smaken biedt een unieke en traditionele culinaire ervaring, perfect voor wie de echte Piemonte keuken wil proeven.
Portfolio (57)
Italië, Martina Franca
Pioggia Store is een Italiaans bedrijf dat toonaangevend is in de productie en distributie van typische voedingsproducten uit Puglia, met een focus op export naar internationale en groothandelsmarkten. Dankzij een zorgvuldige selectie van grondstoffen, die uitsluitend afkomstig zijn van lokale teelt en veeteelt, garanderen we authentieke en hoogwaardige producten. Ons assortiment omvat verse kazen...
Portfolio (29)
Italië, Castellazzo Bormida (al)
Valtrebbia Tartufi, gelegen in het hart van het Piacenza-gebied, een regio die bijzonder geschikt is voor het oogsten van truffels, onderscheidt zich door de hoge kwaliteit van zijn verse producten en zijn vermogen om een constante aanvoer te garanderen, zelfs tijdens minder vruchtbare periodes. Dankzij een zorgvuldige middelenbeheer en samenwerking met lokale truffeljagers biedt het bedrijf de gr...
Portfolio (34)
...zoals de traditie voorschrijft, in grote stukken van 25 kg, binden we het met de hand, en koken we het lang (minimaal 20 uur) in droge luchtovens. Bij het snijden is onze mortadella geurend, fluweelachtig, met een schone smaak.
Portfolio (10)
Italië, Modena
...TAGLIERINE PER WÜRSTEL INOTEC INOTEC MODELLO WT 99 S – TAGLIERINA PORZIONATRICE AUTOMATICA: De WT 99 S is geschikt voor het scheiden van producten zoals würstel, salami of mortadella met natuurlijke, collageen of 'synthetische' darm tot een diameter van ongeveer 55 mm. Het kan het product scheiden tot 1,8 m per seconde.
Italië, Castelnuovo Rangone
...Gesneden vleeswaren in schaal Gewicht van de enkele schaal: 100 g Productie: Continu Producten: Gekookte ham, rauwe ham, Milaan salami, Hongaarse salami, coppa, mortadella en bresaola.
Bijpassende producten
Gesneden vleeswaren in schaal
Gesneden vleeswaren in schaal
Italië, Marmirolo
Het Salumificio Merlotti begon zijn activiteiten in de directe naoorlogse periode in Castel d'Ario, het dorp dat de legendarische autocoureur Tazio Nuvolari heeft voortgebracht. Van een ambachtelijke winkel is het bedrijf in de loop der tijd gegroeid en biedt het zijn producten steeds uitgebreider aan in de regio. In de derde generatie van ondernemers verhuist de salumeria de productie-eenheid naa...
Italië, Villafranca Piemonte
... van Italiaanse vleeswaren op tafel te brengen. Het bedrijf houdt zich bezig met de slachting, verwerking en handel in varkensvlees, waarbij altijd een vers en authentiek assortiment wordt gegarandeerd. Onder de producten: vers en bevroren varkensvlees, worsten, ham, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta en cotechino.
Italië, Zola Predosa
Hoofdproducent van Italiaanse mortadella met IGP-certificering. Exclusieve productie van gecertificeerde kwaliteit van de echte mortadella, gemaakt volgens het recept van de Bolognese traditie - Certificeringen VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS Glutenvrije mortadella. Merken: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Export over de hele wereld.
Italië, Thiene
Risco is gespecialiseerd in de levering van machines en systemen voor de voedingsindustrie, met name voor de vleesverwerking. De productie van Risco omvat een breed scala aan vacuümvulmachines voor worst en vleeswaren, vacuümvulmachines voor ham, gerijpte producten en mortadella, voorbereidingslijnen zoals vleesmolens en mixers, systemen voor gemalen vlees in trays, vormsystemen voor burgers en...
... Reggiano DOP uit de vlakte, heuvels en bergen, met rijpingen variërend van 36 maanden tot 80 maanden. Traditionele Balsamico Azijn uit Modena IGP, gerijpt in houten vaten van 12 tot 24 tot 30 jaar. Prosciutto di Parma DOP, Culatello di Canossa (RE) met een minimale rijping van 24 maanden, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Voorgekookte producten: Cotechino, Zampone...
Portfolio (10)
Italië, Castel Maggiore
Onze missie is om de beste Italiaanse voedings- en wijnspecialiteiten wereldwijd te introduceren en te promoten, door hoogwaardige producten aan professionals in de distributie, groothandel, detailhandel, catering, horeca en gastvrijheid aan te bieden. Neem contact met ons op om onze selectie van te vragen: -Prosecco -Wijn -Oliën -Balsamicoazijn -Mortadella -Vleeswaren -Kazen -Parmiggiano Reggiano -Mozzarella...
Italië, Guastalla
In Guastalla, tussen Reggio Emilia en Parma, verenigt een familiebedrijf de twee beste tradities van Emilia Romagna: de culinaire kunst en de technische expertise. Bertazzoni is de erfgenaam van het gastronomische erfgoed van de regio, met producten zoals Parmaham, salami en mortadella, Parmigiano Reggiano en balsamicoazijn. Om deze reden gebruiken kookliefhebbers de keukens en kookplaten van Bertazzoni, die met passie en vakmanschap zijn gebouwd door keukenexperts.
Italië, Fasano
... vleeswaren, waarbij we gebruikmaken van kwaliteitsgrondstoffen, zorg en veel passie voor onze producten zoals Capocollo, Salame, Pancetta salata en steccata, aangevuld met nationale vleeswaren zoals Bresaola, Speak, Wrustel, Mortadella en Prosciutto Cotto. Onze vleeswaren komen van lokale vleesbronnen met een afstand van 0 km van de Pugliese weiden.
Italië, Sala Baganza
Industriële koelsystemen Rijpinginstallaties voor vleeswaren Rijping en opslag van kaas Koeling en ontdooien Airconditioningsystemen Ovens voor het koken van mortadella - hammen...
Italië, Montegiorgio
Sinds 1932 is Guido Marzetti begonnen met het malen van granen met een stenen molen en het fokken van varkens. Rauwe en gekookte ham, mortadella en vleeswaren van puur varkensvlees en jodiumhoudend zout. Nationale gekookte ham van hoge kwaliteit met vers nationaal varkensvlees, glutenvrij, lactosevrij.
...MORTADELLA, BACON worden nagebootst, alles zonder gebruik van vlees en alleen met natuurlijke ingrediënten, waardoor ze geschikt zijn voor klanten die willen genieten van krachtige smaken zoals die van vlees. Naast onze mengsels bieden we een assortiment van 50 smaken voor klassieke gekruide paneermeel. Ons bedrijf importeert en exporteert specerijen zoals; chili, salie, basilicum, oregano, ui, knoflook...
Italië, Quattro Castella
... producten op basis van Ezelmelk en verschillende gourmetproducten zoals Mortadella en Ezel Salami, koekjes met ezelmelk, en likeuren op basis van ezelmelk. De bedrijfsactiviteit is ook gebaseerd op gastvrijheid in de agriturismo.
Italië, Bagnolo San Vito
... prosciutto in blokvorm - Vleeswaren in het algemeen: speck, mortadella, bresaola punt van de heup, salami Milano, salami Napoli zoet en salami Napoli pittig, spianata romana pittig, pancetta - Kaascrèmes: met paddenstoelen, met truffel, met balsamico, met 4 kazen, met Parmigiano Reggiano Wat betreft de dranken, verkopen we wijnen uit verschillende Italiaanse regio's: - Veneto: Prosecco en Amarone - Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese en Pignoletto - Marche: Passerina...
Portfolio (2)
Italië, TRESANA
HET BEDRIJF PRODUCEERT VERS VLEESWAREN (WORSTEN, HAPJES, LUGANEGA) EN GELEIDE VLEESWAREN MET UITSLUITEND ITALIAANSE EN VAN UITSTEKENDE KWALITEIT, ZONDER GLUTEN, GLUTAMAAT, LACTOSE, KLEURSTOFFEN, MET RECEPTEN DOORGEGEVEN DOOR ONZE GROOTOUDERS EN IN RESPECT VOOR DE TRADITIE VAN LUNIGIANA. DE BELANGRIJKSTE VLEESWAREN DIE WORDEN GEPRODUCEERD ZIJN: DE MORTADELLA NOSTRALE VAN LUNIGIANA, DE SALAME...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play