Eli.S.An Natural Food is een jong bedrijf met innovatieve ideeën, maar met een diepgeworteld geloof: we zijn wat we eten. Zo ontstaat Pastaelisan, een product, strikt made in Italy, dat traditie, innovatie en onderzoek combineert. 100% Italiaans durumtarwe, bronzen matrijzen, microbiologisch puur water, langzame droging, ambachtelijke productie en nieuwe ideeën: dat is het geheim van onze welzijns...
...hangen ze 90 dagen te drogen. In deze fase droogt de ham langzaam, daarna wordt hij gewassen en vervolgens aan de natuurlijke lucht gehangen. Nu begint de rijping, die in twee fasen is verdeeld: tot negen maanden in goed geventileerde ruimtes met natuurlijke luchtverversing, en tenslotte in de kelder voor een lange rijping.
Bijpassende producten
Gerijpte prosciutto crudo
Lokale gerijpte prosciutto
Andere Producten
Antipasto van het huis
Antipasto van het huis
Portfolio (2)
...) cel, waarna ze drie maanden rusten en langzaam drogen. Nu is het de beurt aan de zeelucht, die, voordat deze de vallei bereikt, de balsems van de bossen in de Apennijnen heeft gestolen. Afhankelijk van het seizoen worden de ramen geopend en zo gaat het negen maanden door. Dan gaat het naar de kelder: hier eindigt de rijping na twee jaar. Het resultaat is ontroerend, maar je moet bereid zijn om...
Portfolio (10)
Italië, Santa Maria La Carità
... tarwe zit. Fase van persen en extruderen: vanuit de pers wordt het deeg langzaam door een schroef tegen een bronzen matrijs geduwd, met gematigde druk om de kenmerken van gluten en koolhydraten te behouden. Voor elke pastavorm is er een speciale bronzen matrijs. We gebruiken uitsluitend bronzen matrijzen, die de typische ruwheid van de beste ambachtelijke pasta geven. Fase van drogen: altijd op...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play