Italië, Moio Della Civitella
...Extra vierge olijfolie (EVO) is een type olijfolie van de hoogste kwaliteit, verkregen uitsluitend door mechanische processen, zonder het gebruik van chemische oplosmiddelen of raffinagemethoden. Het wordt geëxtraheerd uit olijven, de vruchten van de olijfboom, via koude persing of centrifugatie, waardoor alle organoleptische en voedingskenmerken van het product behouden blijven.
Portfolio (16)
Italië, Palagianello
...Natuurlijk voedsel par excellence met meerdere deugden, draagt bij aan de groei van het lichaam, vooral vanwege de antioxidante kwaliteit. Olijfolie wordt verkregen uit onze vruchten van de olijfboom en wordt verkregen door koude persing van het vruchtvlees van de olijven. Onze flessen behouden alle kenmerkende geur, of de omhullende smaak met een kleine bittere nasmaak, maar tegelijkertijd zacht...
Portfolio (9)
Italië, Marciano Della Chiana
...Oliën extra vergine di oliva van de hoogste kwaliteit, verkregen door koude persing van groene olijven die onmiddellijk zijn geperst: Coltofranto. Bewaard onder stikstof in roestvrijstalen tanks, gekenmerkt door een lage zuurgraad en een hoge polyfenolinhoud: deze olie voldoet aan de vereiste met een concentratie van meer dan 250 mg/Kg hydroxytyrosol, tyrosol, oleuropeïne en hun afgeleiden. Met...
Portfolio (10)
Italië, Sant'agata De Goti
... gebruik van organische meststoffen. Na de oogst eind oktober volgt een onmiddellijke persing van de olijven met de traditionele koude extractiemethode, die in staat is de organoleptische eigenschappen van de olie te behouden.
Portfolio (1)
Italië, Ventimiglia Di Sicilia
...De extra vierge olijfolie geproduceerd door het bedrijf Oro di Calamigna is een olie die volledig is gemaakt van Italiaanse olijven afkomstig uit Ventimiglia di Sicilia. De persing van deze olie vindt plaats binnen 12 uur na de oogst, dit type verwerking staat bekend als "koude persing". De kleur van de olie is smaragdgroen met gouden reflecties. De smaak van deze extra vierge olie is medium...
Portfolio (2)
Italië, Barletta
... onderworpen aan een korte koude pre-maceratie, gevolgd door fermentatie in roestvrijstalen tanks met geselecteerde gisten gedurende ongeveer 10 dagen bij 24-26°C en maceratie op de schillen. Hierna volgt de uiteindelijke persing met zachte persen en de malolactische fermentatie in staal. De wijn rijpt 18 maanden in Franse en Amerikaanse eiken vaten.
Italië, Palagonia
...Extra vierge olijfolie met citroenaroma, volledig gemaakt van Siciliaanse olijven met koude persing. Voor informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres.
Portfolio (55)
Italië, Petilia Policastro
... product bieden dat door één enkele producent is gemaakt, zodat er een directe verbinding is met de eindconsument, die desgewenst ook aanwezig kan zijn tijdens de persing, zodat hij geen enkel moment van de prachtige creatie van de EVO mist.
Portfolio (2)
Italië, Dorgali
Italië, Gubbio
...BICCARI OLIE EXTRA VERGINE: Beste & natuurlijke olijfolie van topkwaliteit uit Italië in een kanister. 100% NATUUR: Zonder smaakversterkers, zonder aroma's, zonder vulstoffen, zonder conserveermiddelen, enz. KOUDE EXTRACTION: Onze olijfolie wordt niet zoals veel andere olijfoliën koudgeperst. Wij geven de voorkeur aan koude extractie onder de 27°C, wat in tegenstelling tot koude persing enkele...
Italië, Maruggio
...Biologisch extra vierge olijfolie Verkregen door middel van koude persing van olijven, geteeld volgens de gezondste methoden van de biologische landbouw. Het is een olie waarin de eigenschappen harmonieus combineren en het beste fruitige olie maken. Beschikbaar in flessen van: 0,25 lt. – 0,50 lt. – 0,75 lt. – container 5,00 lt. Onze BIO-olijfolie Extravergine verrijkt uw gerechten intensief en...
Portfolio (8)
...Olie verkregen uit de koude persing van zoete amandelen. Het is een bijzonder eudermische olie met sterke emolliente, verzachtende en kalmerende eigenschappen. Het kan veilig worden gebruikt voor pasgeborenen en tijdens de zwangerschap om de huid te reinigen en te beschermen. Actieve Ingrediënten: Zoete amandelolie...
Portfolio (3)
Italië, Castrovillari
La Castrofrutta sas presenteert: Antico Monte, de olijfolie die naar geschiedenis ruikt. De bevoorrechte ligging, het type grond, het voornamelijk telen van Roggianella, de koude persing en vooral de eeuwenoude bomen voor bijna de volledige productie garanderen de olijfolie Antico Monte een unieke karakter in de wereld. Het is een olie die zijn identiteit ontleent aan de geschiedenis van een van...
Portfolio (8)
Italië, Caccamo
Onze olie is verbonden met het gebied waarin het wordt geproduceerd. We verkopen 2 Monocultivar Nocellara Etna, Biancolilla, zowel biologisch als gecertificeerd uit de gezonde bodem, en geëxtraheerd uit een koude persing. In onze producten probeer de scherpe smaak van de ruwe grond te proeven, de geuren van de zonovergoten aarde, en ook de omarmende warmte van het Sicilaanse volk.
Portfolio (2)
...Wij zijn een klein ambachtelijk bedrijf dat natuurlijke zeep produceert. Ons vlaggenschipproduct is olijfoliezeep, zowel in vaste als in vloeibare vorm. De olie waarmee deze zeep wordt geproduceerd, wordt door ons verzameld bij verschillende kleine lokale molens die nog steeds de 'koude persing' toepassen. Ons bedrijf is nog maar kort geleden opgericht, maar gezien de uitmuntendheid van de...
Portfolio (1)
... harmonieuze teelt van de olijfbomen tot de selectieve oogst van de vruchten op hun perfecte rijpingsstadium, van de persing tot de malaxatie en de strikt koude extractie, tot aan de botteling en de zorgvuldige bewaring van het product.
Italië, Bernalda
...De Azienda Agricola Coppa D'Amore bevindt zich in Bernalda (MT) en biedt de jarenlange en gepassioneerde ambachtelijke en olijfolie-ervaring van zijn eigenaren, erfgenamen van de eeuwenoude traditie in de verwerking van olijven en hun koude persing. De teelt, de oogst en de maling zijn processen die worden uitgevoerd met respect voor de natuurlijke methoden die we van onze overgrootouders hebben...
Italië, San Casciano In Val Di Pesa
De Frantoio Carmignani Umberto bevindt zich in San Casciano in Val Di Pesa en biedt zijn klanten de jarenlange en gepassioneerde ambachtelijke en olijfolie-ervaring van zijn eigenaren, erfgenamen van de eeuwenoude traditie in de verwerking van olijven en hun koude persing. Altijd heeft de sterke neiging naar kwaliteit, de gevestigde tradities en vooral het eigendom van de productiegronden de...
Il Vecchio Frantoio Pace produceert extra vierge olijfolie sinds 1910, met olijven van typische cultivars uit de Puglia. De olijfolie traditie van Puglia resulteert in een olijfolie van superieure kwaliteit, geproduceerd met de traditionele methode van koude persing. Vandaag, in de derde generatie, haalt de familie Pace het sap uit de olijven met de oude methode van malen en persen, waarbij ze de...
Italië, Pienza
... het juiste rijpingsniveau moet worden geoogst (invasatura) en binnen vierentwintig uur moet worden gemalen. De olie-extractie vindt plaats door middel van koude persing en met behulp van gloednieuwe mechanische processen, waardoor het verkregen product vrijwel al zijn organoleptische eigenschappen van verse olijven behoudt. Het bedrijf kan bogen op bijna een eeuw ervaring in de sector, dankzij de belangrijke professionaliteit die is verworven door zijn oprichter, de heer REMO MONACI.
Italië, San Salvatore Telesino
...toppings en basismixen voor patisserieën en ijssalons. We leveren snel met koeriers die de temperatuur onder controle houden in het hele land. We zijn een bedrijf dat volledig inzet op kwaliteit en we willen onze hoge standaarden als producent van uitmuntendheden van Made in Italy handhaven. In dit verband verkopen we Olijfolie Extra Vergine van 0 km, verkregen uit biologische landbouw, met koude persing binnen 24 uur na de oogst; zo verkrijgen we een product van hoge kwaliteit.
Italië, Belmonte Mezzagno
Biologische extra vierge olijfolie uit Sicilië. Oliosa is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en distributie van Siciliaanse extra vierge olijfolie, geproduceerd en gebotteld in de provincie Palermo. Een biologische olie zonder sporen van pesticiden of andere schadelijke stoffen, verkregen door koude persing van Siciliaanse olijven, met een intense geur en een krachtige smaak, gebotteld in formaten van 750-500-250-100ml, ook beschikbaar in de gearomatiseerde versies met knoflook, chili, basilicum, citroen, salie, rozemarijn en oregano.
Italië, Spello
BEDRIJF MET DE HELE KETEN - OLIVE GROVE - OLIE MOLEN - BOTTLING - VERKOOP. EXTRA VERGINE OLIE VAN DE EERSTE KOUDE PERSING DOP. Lichte, gemiddelde en sterke fruitigheid MONOCULTIVAR MORAIOLO. PRODUCT VAN HOGE KWALITEIT SELECTIE VAN PRODUCT BEPERKTE SERIE.
Italië, Castelfidardo
... eigenschappen zijn de fruttonero-producten geschikt voor zowel kinderen, volwassenen als ouderen, en zijn ze geschikt voor elk huidtype, toepasbaar op gezicht, lippen, lichaam en haar. Oliën en boters verkregen door koude persing, die in staat zijn om alle natuurlijke actieve ingrediënten in het verkregen product te behouden.
Italië, Trezzano Sul Naviglio
Dedica Design biedt een beperkte serie unieke handgeblazen flessen aan, gemaakt door meester-glazenier Pietro Viero. Het ontwerp van de flessen is van Matteo Cibic, die de productie zorgvuldig heeft begeleid, van het idee tot het eindproduct. Elke fles bevat 0,5 liter puur Italiaanse extra vierge olijfolie (uit de regio Salento), geproduceerd volgens de oude methode van koude persing. De olijven...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play