...Extra vierge olijfolie (EVO) is een type olijfolie van de hoogste kwaliteit, verkregen uitsluitend door mechanische processen, zonder het gebruik van chemische oplosmiddelen of raffinagemethoden. Het wordt geëxtraheerd uit olijven, de vruchten van de olijfboom, via koudepersing of centrifugatie, waardoor alle organoleptische en voedingskenmerken van het product behouden blijven.
...Natuurlijk voedsel par excellence met meerdere deugden, draagt bij aan de groei van het lichaam, vooral vanwege de antioxidante kwaliteit. Olijfolie wordt verkregen uit onze vruchten van de olijfboom en wordt verkregen door koudepersing van het vruchtvlees van de olijven. Onze flessen behouden alle kenmerkende geur, of de omhullende smaak met een kleine bittere nasmaak, maar tegelijkertijd zacht...
...Oliën extra vergine di oliva van de hoogste kwaliteit, verkregen door koudepersing van groene olijven die onmiddellijk zijn geperst: Coltofranto.
Bewaard onder stikstof in roestvrijstalen tanks, gekenmerkt door een lage zuurgraad en een hoge polyfenolinhoud: deze olie voldoet aan de vereiste met een concentratie van meer dan 250 mg/Kg hydroxytyrosol, tyrosol, oleuropeïne en hun afgeleiden.
Met...
... gebruik van organische meststoffen. Na de oogst eind oktober volgt een onmiddellijke persing van de olijven met de traditionele koude extractiemethode, die in staat is de organoleptische eigenschappen van de olie te behouden.
...De extra vierge olijfolie geproduceerd door het bedrijf Oro di Calamigna is een olie die volledig is gemaakt van Italiaanse olijven afkomstig uit Ventimiglia di Sicilia.
De persing van deze olie vindt plaats binnen 12 uur na de oogst, dit type verwerking staat bekend als "koudepersing".
De kleur van de olie is smaragdgroen met gouden reflecties. De smaak van deze extra vierge olie is medium...
... onderworpen aan een korte koude pre-maceratie, gevolgd door fermentatie in roestvrijstalen tanks met geselecteerde gisten gedurende ongeveer 10 dagen bij 24-26°C en maceratie op de schillen. Hierna volgt de uiteindelijke persing met zachte persen en de malolactische fermentatie in staal. De wijn rijpt 18 maanden in Franse en Amerikaanse eiken vaten.
...Extra vierge olijfolie met citroenaroma, volledig gemaakt van Siciliaanse olijven met koudepersing. Voor informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres.
... product bieden dat door één enkele producent is gemaakt, zodat er een directe verbinding is met de eindconsument, die desgewenst ook aanwezig kan zijn tijdens de persing, zodat hij geen enkel moment van de prachtige creatie van de EVO mist.
...Extra vierge olijfolie, verkregen door koudepersing van eigen olijven (cultivar Bosana). Ho.Re.Ca. formaat 250ml. Capsule, anti-druppelkapsel om olie te behouden.
...BICCARI OLIE EXTRA VERGINE: Beste & natuurlijke olijfolie van topkwaliteit uit Italië in een kanister.
100% NATUUR: Zonder smaakversterkers, zonder aroma's, zonder vulstoffen, zonder conserveermiddelen, enz.
KOUDE EXTRACTION: Onze olijfolie wordt niet zoals veel andere olijfoliën koudgeperst. Wij geven de voorkeur aan koude extractie onder de 27°C, wat in tegenstelling tot koudepersing enkele...
...Biologisch extra vierge olijfolie
Verkregen door middel van koudepersing van olijven, geteeld volgens de gezondste methoden van de biologische landbouw. Het is een olie waarin de eigenschappen harmonieus combineren en het beste fruitige olie maken.
Beschikbaar in flessen van:
0,25 lt. – 0,50 lt. – 0,75 lt. – container 5,00 lt.
Onze BIO-olijfolie Extravergine verrijkt uw gerechten intensief en...
...Olie verkregen uit de koudepersing van zoete amandelen. Het is een bijzonder eudermische olie met sterke emolliente, verzachtende en kalmerende eigenschappen. Het kan veilig worden gebruikt voor pasgeborenen en tijdens de zwangerschap om de huid te reinigen en te beschermen.
Actieve Ingrediënten: Zoete amandelolie...
La Castrofrutta sas presenteert: Antico Monte, de olijfolie die naar geschiedenis ruikt. De bevoorrechte ligging, het type grond, het voornamelijk telen van Roggianella, de koudepersing en vooral de eeuwenoude bomen voor bijna de volledige productie garanderen de olijfolie Antico Monte een unieke karakter in de wereld. Het is een olie die zijn identiteit ontleent aan de geschiedenis van een van...
Onze olie is verbonden met het gebied waarin het wordt geproduceerd. We verkopen 2 Monocultivar Nocellara Etna, Biancolilla, zowel biologisch als gecertificeerd uit de gezonde bodem, en geëxtraheerd uit een koudepersing. In onze producten probeer de scherpe smaak van de ruwe grond te proeven, de geuren van de zonovergoten aarde, en ook de omarmende warmte van het Sicilaanse volk.
...Wij zijn een klein ambachtelijk bedrijf dat natuurlijke zeep produceert. Ons vlaggenschipproduct is olijfoliezeep, zowel in vaste als in vloeibare vorm. De olie waarmee deze zeep wordt geproduceerd, wordt door ons verzameld bij verschillende kleine lokale molens die nog steeds de 'koudepersing' toepassen. Ons bedrijf is nog maar kort geleden opgericht, maar gezien de uitmuntendheid van de...
... harmonieuze teelt van de olijfbomen tot de selectieve oogst van de vruchten op hun perfecte rijpingsstadium, van de persing tot de malaxatie en de strikt koude extractie, tot aan de botteling en de zorgvuldige bewaring van het product.
...De Azienda Agricola Coppa D'Amore bevindt zich in Bernalda (MT) en biedt de jarenlange en gepassioneerde ambachtelijke en olijfolie-ervaring van zijn eigenaren, erfgenamen van de eeuwenoude traditie in de verwerking van olijven en hun koudepersing. De teelt, de oogst en de maling zijn processen die worden uitgevoerd met respect voor de natuurlijke methoden die we van onze overgrootouders hebben...
De Frantoio Carmignani Umberto bevindt zich in San Casciano in Val Di Pesa en biedt zijn klanten de jarenlange en gepassioneerde ambachtelijke en olijfolie-ervaring van zijn eigenaren, erfgenamen van de eeuwenoude traditie in de verwerking van olijven en hun koudepersing. Altijd heeft de sterke neiging naar kwaliteit, de gevestigde tradities en vooral het eigendom van de productiegronden de...
Il Vecchio Frantoio Pace produceert extra vierge olijfolie sinds 1910, met olijven van typische cultivars uit de Puglia. De olijfolie traditie van Puglia resulteert in een olijfolie van superieure kwaliteit, geproduceerd met de traditionele methode van koudepersing. Vandaag, in de derde generatie, haalt de familie Pace het sap uit de olijven met de oude methode van malen en persen, waarbij ze de...
... het juiste rijpingsniveau moet worden geoogst (invasatura) en binnen vierentwintig uur moet worden gemalen. De olie-extractie vindt plaats door middel van koudepersing en met behulp van gloednieuwe mechanische processen, waardoor het verkregen product vrijwel al zijn organoleptische eigenschappen van verse olijven behoudt. Het bedrijf kan bogen op bijna een eeuw ervaring in de sector, dankzij de belangrijke professionaliteit die is verworven door zijn oprichter, de heer REMO MONACI.
...toppings en basismixen voor patisserieën en ijssalons. We leveren snel met koeriers die de temperatuur onder controle houden in het hele land. We zijn een bedrijf dat volledig inzet op kwaliteit en we willen onze hoge standaarden als producent van uitmuntendheden van Made in Italy handhaven.
In dit verband verkopen we Olijfolie Extra Vergine van 0 km, verkregen uit biologische landbouw, met koudepersing binnen 24 uur na de oogst; zo verkrijgen we een product van hoge kwaliteit.
Biologische extra vierge olijfolie uit Sicilië. Oliosa is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en distributie van Siciliaanse extra vierge olijfolie, geproduceerd en gebotteld in de provincie Palermo. Een biologische olie zonder sporen van pesticiden of andere schadelijke stoffen, verkregen door koudepersing van Siciliaanse olijven, met een intense geur en een krachtige smaak, gebotteld in formaten van 750-500-250-100ml, ook beschikbaar in de gearomatiseerde versies met knoflook, chili, basilicum, citroen, salie, rozemarijn en oregano.
BEDRIJF MET DE HELE KETEN - OLIVE GROVE - OLIE MOLEN - BOTTLING - VERKOOP. EXTRA VERGINE OLIE VAN DE EERSTE KOUDEPERSING DOP. Lichte, gemiddelde en sterke fruitigheid MONOCULTIVAR MORAIOLO. PRODUCT VAN HOGE KWALITEIT SELECTIE VAN PRODUCT BEPERKTE SERIE.
... eigenschappen zijn de fruttonero-producten geschikt voor zowel kinderen, volwassenen als ouderen, en zijn ze geschikt voor elk huidtype, toepasbaar op gezicht, lippen, lichaam en haar. Oliën en boters verkregen door koudepersing, die in staat zijn om alle natuurlijke actieve ingrediënten in het verkregen product te behouden.
Dedica Design biedt een beperkte serie unieke handgeblazen flessen aan, gemaakt door meester-glazenier Pietro Viero. Het ontwerp van de flessen is van Matteo Cibic, die de productie zorgvuldig heeft begeleid, van het idee tot het eindproduct. Elke fles bevat 0,5 liter puur Italiaanse extra vierge olijfolie (uit de regio Salento), geproduceerd volgens de oude methode van koudepersing. De olijven...