...WB-MIX-NA is een merkmaker die aan een standaard basisbier met een lage bitterheid (10-12 EBU) kan worden toegevoegd als unieke vereiste om een witbier te verkrijgen met een smaak en aroma die dicht bij de belangrijkste commerciële Belgische witbieren liggen. WB-MIX is een mengsel van specerijen, selectieve CO2-extracten en plantaardige essentiële oliën die zijn verkregen door koudepersing en in...
...De 100% BIO arganolie, eerste koudepersing voor lichaam en haar – De originele uit Marokko is rijk aan ecologische en natuurlijke ingrediënten die een zeer belangrijke rol spelen in de vernieuwing en regeneratie van cellen.
In de traditionele Marokkaanse farmacopée wordt arganolie gebruikt in lichaamsbehandelingen om de effecten van veroudering en het klimaat te bestrijden. Het is zeer effectief...
... plantaardige grondstoffen:
- BIO granaatappelzaad
- BIO actieve gezondheidsingrediënten:
Pomgran'Oméga 5®: BIO granaatappelzaadolie-extract, verkregen door koude mechanische persing of superkritische CO2-extractie
GranaLAOX®: granaatextract, hele vrucht, BIO
Alle actieve extracten zijn BIO, stabiel, aangeboden in verschillende vormen en met verschillende concentraties van actieve stoffen, voor de voedingsmiddelenindustrie, cosmetica, nutraceutica en farmaceutische industrie.
Wacht niet langer en neem nu contact op met onze commerciële dienst voor meer informatie!
... essentiële oliën worden verkregen door twee hoofdextractiemethoden: distillatie (aromatische planten) en persing (citrusvruchten). Onze plantaardige oliën worden verkregen door eerste koudepersing.
Al onze oliën, evenals al onze hydrolaten, klei en boters worden in België gebotteld door O’vétal en komen van verschillende kleine leveranciers in Afrika, Europa of Azië. We proberen producten met een...
... gevoeligheid en de persoonlijkheid van de wijnmaker. Op het domein van het kasteel van Bioul laten we het volledige potentieel van de vrucht tot uiting komen door traditionele en moderne technieken te combineren: gedeeltelijke ontsteeling, zachte persing, koude vinificatie, rijping van meerdere maanden in roestvrijstalen tanks, evenals in vaten en vooral in een "ei-tank"! Deze ei-tank, een primeur in...