Italië, Castellazzo Bormida (al)
... zijn delicate aroma en licht nootachtige smaak, waardoor hij perfect is voor een breed scala aan culinaire bereidingen. Visueel presenteert hij zich met een ruwe en donkere schil, vergelijkbaar met schors, en met een lichte pulp, doorkruist door witte aderen. De seizoensgebondenheid loopt van mei tot september, wat het een veelzijdig ingrediënt maakt om warme en koude gerechten te verrijken. Waarom...
Portfolio (34)
...Crema al Caffè verdunning met water in zakken van 1 kg De koude koffiecrème is een halffabrikaat voor de slushmachine, de verdunning met alleen water is ontwikkeld om een product te bieden dat gemakkelijk te bereiden is. De innovatie van deze bereiding voor cafés is dat, doordat er geen melk is toegevoegd, het zonder problemen ongeveer een week in de slushmachine kan worden bewaard. Koude...
Portfolio (8)
... en pinda's. Gekonfijte citrusvruchten, ook bedekt met pure, witte of melkchocolade. Paté van gekookte en rauwe ham. Biancomangiare, net als de romige varianten, zijn er in talloze smaken (28), evenals de taartenmixen en de instantcrèmes voor koude bereiding.
Portfolio (1)
Italië, Scandolara Di Zero Branco
... poederproducten op basis van gelatine en emulgatoren voor de warme of koude bereiding van melk- of fruitijs. Hun samenstelling geeft het ijs zachtheid, romigheid en een uitstekende volumevergroting. Tuttacrema is een lijn van klassieke pasta's die geschikt zijn om melk- en roomijs, mousses, banketcrèmes en semifreddo's op smaak te brengen: een combinatie van pure ingrediënten, zorgvuldig afgemeten volgens de recepten van de klassieke Venetiaanse traditie. Albert srl heeft in 1996 de certificering van het kwaliteitsmanagementsysteem volgens de norm UNI EN ISO 9001 behaald.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play