Italië, Bronte
...Halfproduct, 100% hazelnoot, buitenlandse oorsprong. De Pure Hazelnootpasta is een 100% geconcentreerde pasta van geselecteerde hazelnoten, perfect voor het bereiden van ijs, crèmes, zoetigheden en bakproducten. Gemaakt zonder conserveermiddelen, toegevoegde suikers of kunstmatige additieven, garandeert deze pasta een authentieke en natuurlijke smaak. Ideaal voor patisserieën, ijssalons en...
Portfolio (21)
Italië, Bolzano
... watten; - 2 verpakkingen pleisters in verschillende maten, direct klaar voor gebruik; - 2 rollen hoge pleister 2,5 cm; - 1 paar scharen; - 3 tourniquets; - 2 verpakkingen instant ijs; - 2 wegwerp sanitaire afvalzakken; - 1 thermometer;...
Portfolio (44)
Italië, Grumello Del Monte
...HOGE BASIS KLIPETAG VOOR PLASTIC STAVEN CODE: CT HOGE BASIS Varianten: Magnetisch akoestisch, AM 58 Khz, Radiofrequentie 8.2 Khz Kleuren: Kristal/Transparant, Natuurlijk/neutraal, Zwart, IJs, Wit Afmetingen: 48 X 30 Dikte. 20 Halsstukken: 500 Halsmaat: 45X31X17...
Portfolio (190)
Italië, MILANO
... gebruikt voor het maken van absint, een zeer bittere gedistilleerde drank die meestal verdund of gezoet wordt genuttigd. Martini Rosso is een vermouth met een rijke en intense aroma van aromatische kruiden en een unieke, onmiskenbaar bittere smaak. Het is perfect om te genieten, strikt met ijs, puur of gemixt in een klassieke Negroni. DOOS VAN 6 STUKS 1 STUK = EURO 3,80 1 PALLET 105 DOZEN VAN 6 MINIMALE BESTELLING 30 PALLETS...
Portfolio (233)
...IJscreamerijen verspillen jaarlijks tussen de 3.000 en 7.000 euro aan water om hun apparatuur te koelen: De Economax-koeltoren voor ijscreamerijen vermindert het waterverbruik van vitrines, batchvriezers en pasteurizers. Een compacte, stille en milieuvriendelijke oplossing. Ongeëvenaarde waterbesparingen: Tot 95% besparing op operationele kosten. Verminderde afmetingen: Ideaal voor beperkte ruimtes en ijscreamlaboratoria. Snelle terugverdientijd: Voorselectie uitgevoerd samen met de klant, op basis van hun projectvereisten.
Portfolio (97)
Italië, Trino
...GOURMET CHOCOLADE: CHOCOLADE SWIRL ROOM MET HAZELNOOT CRUNCH EN MERINGUE BASIS. GOURMET ZURE KERS: ZURE KERS SWIRL ROOM, ZACHTE SPONSCAKE OP DE BODEM. KOFFIEBEEK: HEERLIJK KOFFIE-ICECREAM. VANILLE EN CACAO KOP...
Portfolio (9)
Italië, Lauro
... zijn een essentieel ingrediënt om taarten, koekjes en ijs te verrijken en te garneren. Ze passen perfect bij alle chocoladecreaties en dankzij hen is het mogelijk om heerlijke smeersels te maken. Net als de meeste noten voldoen hazelnoten, de basis van onze granulaat, aan de behoefte aan smaak en gezondheid, omdat ze zorgen voor een uitstekende energievoorziening en ook het gevoel van verzadiging moduleren.
Portfolio (10)
Italië, Calderara Di Reno
... - Onderste planken Zwart Verwijderbare trays Zwart, IJs, Grijs en Oranje Versies 216 P More Entry - met 2 planken zonder trays en 4-sterren plastic basis 216 M More Entry - met 2 planken zonder trays en 4-sterren basis in verchroomd metaal 216 P More - met 2 planken, 2 trays en 4-sterren basis in plastic 216 M More - met 2 planken, 2 trays en 4-sterren basis in verchroomd metaal 216 P More Top - met 3...
Portfolio (11)
Italië, Segrate
... voor roomijs voor professioneel gebruik Neutro Fruit Cream xs: veelzijdig neutraal voor alle soorten ijs zonder mono- en diglyceriden voor professioneel gebruik Exellent Protein vit: product dat het ijs zacht maakt voor professioneel en industrieel gebruik natural veggy: basis voor veganistisch ijs, het enige prebiotische en nutraceutische ijs voor professioneel en privé gebruik. zero: de...
...aroma's voor de zoetwarenindustrie; aroma's voor bakproducten; aroma's voor alcoholische dranken; natuurlijke essentiële oliën voor de drankindustrie; natuurlijke aroma's voor de drankindustrie; aroma's voor de voedingsindustrie; aroma's voor ijs; leveringen voor de drankindustrie; leveringen voor de voedingsindustrie; natuurlijke additieven voor de voedings- en conserveringsindustrie; essences voor de drankindustrie; fytoprodukten. Het bedrijf Augusto Bellinvia is gevestigd aan de Via Giacosa 9 in Rivoli (TO).
Italië, Prato
... gebruiken: - met de hand hoeft u alleen maar stilstaand of bruisend water aan de geconcentreerde puree toe te voegen, te mengen en in een glas of karaf te serveren. - Met post-mix tapmachines voor een snellere service of zelfbediening. Concentraten voor granita en smaakflessen voor een witte basis.
Portfolio (3)
Italië, Almenno San Bartolomeo
...zelfs de verpakking waarvoor een patent is verkregen. Het bestaat uit een speciaal compartimentencontainer die het mogelijk maakt om de smaken gescheiden te houden. Naast ijs worden er speciale producten op basis van chocolade aangeboden, dankzij de ervaring opgedaan in België met de ondersteuning van grote maître chocolatiers zoals Eduard Bechoux, en hoogwaardige patisserieproducten zoals volkoren brioche, koekjes, semifreddo en cake. Pasqualina bevindt zich in Almenno San Bartolomeo, de hoofdzetel, en in Bergamo en Porto Cervo, waar ook producten op basis van yoghurt kunnen worden geproefd.
Italië, Settimo Milanese
...Fin vanaf 1930 produceert het basis- en pasta's voor ijs, met bijzondere aandacht voor de selectie van grondstoffen en het zoeken naar ideeën die kunnen concurreren met de kleine patisserie als antwoord op de verschillende markten. De markt vereist expertise en voorbereiding. Anselli werkt samen met de ijsbereiders voor de realisatie van nieuwe verkooppunten. Het helpt bij het vinden van de...
Italië, Scandolara Di Zero Branco
... poederproducten op basis van gelatine en emulgatoren voor de warme of koude bereiding van melk- of fruitijs. Hun samenstelling geeft het ijs zachtheid, romigheid en een uitstekende volumevergroting. Tuttacrema is een lijn van klassieke pasta's die geschikt zijn om melk- en roomijs, mousses, banketcrèmes en semifreddo's op smaak te brengen: een combinatie van pure ingrediënten, zorgvuldig afgemeten volgens de recepten van de klassieke Venetiaanse traditie. Albert srl heeft in 1996 de certificering van het kwaliteitsmanagementsysteem volgens de norm UNI EN ISO 9001 behaald.
... 1: De cursus van niveau 1 is geschikt voor iedereen die voor de eerste keer de wereld van de ijsbereiding betreedt en de basis technieken wil leren voor het maken van kwaliteitsijs. Duur van de cursus: 40 uur (5 dagen van 8 uur elk). Prijs: 550,00 euro inclusief btw. Cursus voor ijsbereider niveau 2: De cursus van niveau 2 is geschikt voor degenen die al niveau 1 hebben afgerond of al een...
... slechts enkele redenen waarom je Mondobar als officiële leverancier voor jouw bedrijf zou moeten kiezen: - leveringen van alles wat nodig is voor de productie en verkoop van ijs - snelle en punctuele leveringen - advies over het onderhoud van de apparatuur voor de ijsproductie - unieke en gepersonaliseerde producten op basis van jouw behoeften - beschikbaarheid van alle producten die je aanvraagt...
Italië, Caltanissetta
... uit Sicilië, Italiaanse hazelnoten en fruit van de hoogste kwaliteit. Dit omvat de traditionele smaken en de productinnovaties die we in de loop der jaren hebben ontwikkeld voor bars, patisserieën, restaurants, catering en hotels. De producten die we aanbieden: ambachtelijk ijs in 3 kg bakjes; basis voor ambachtelijk ijs (UHT) in Bag in Box (verschillende smaken), klaar om te worden gemengd en...
Italië, Coriano
... ijs maken we desserts zoals ijstaarten, semifreddo's en truffels. Optimalisatie en precisie vormen de basis van ons bedrijf. Wil je een ijssalon openen en weet je niet waar je moet beginnen of wil je gewoon de steun van een expert? Wij delen onze ervaring gratis met nieuwe klanten, dit vermindert aanzienlijk de tijd die nodig is voor de uitvoering.
Portfolio (1)
Italië, Corsico
... en formuleringsexpertise worden samengebracht. De formuleringsexpertise stelt ons in staat om de gevestigde smaken van de traditie en de nieuwe smaken die de markt vraagt, aan te bieden. IJs, chocolade, snoep, dranken, likeuren, bakproducten, voedingssupplementen, hartige producten, vlees, veeteelt en tabak zijn de sectoren waarin onze service de waarde van uw product verhoogt. Laboratorium. DKS...
Italië, Tavullia
...functionaliteit en het creëren van ontmoetingsplaatsen. Door te werken aan de interpretatie van de onuitgesproken behoeften van mensen, heeft Ifi ambachtelijk ijs geïntroduceerd in de internationale elite van stijl. Het is inderdaad het enige bedrijf ter wereld dat zich mag beroemen op de internationale ADI Compasso d'Oro prijs (in 2014 en 2018), evenals talrijke eervolle vermeldingen voor technologie en meubelconcepten. Het bedrijf is ook een wereldwijde ambassadeur van Italiaans design, met zijn Farnesina Design collectie. Ifi heeft zijn hoofdkantoor in Tavullia en heeft meer dan 355 medewerkers op 50.000 m².
Italië, Putignano
...We zijn al jaren aanwezig in het AIC-register. We hebben een lijn voor het maken van ijs op basis van 100% biologische producten, gegarandeerd door de ICEA-certificering, de hoogste internationale controle voor de biologische sector.
Italië, Cirò Marina
... andere smaken op uw verzoek. Daarnaast hebben we nog veel andere producten zoals Yoghurt, Ginseng, Gerst, Thee, Basis voor ijs, Warme en koude chocolade en nog veel meer. Ons bedrijf staat tot uw beschikking voor de verpakking van de producten onder UW MERK en voor al uw andere verzoeken.
... basis van de behoeften van onze klanten: karretjes voor de verkoop van ijs of granita, karretjes voor de verkoop van typische Siciliaanse broodjes, gekoelde karretjes, allemaal ambachtelijk geproduceerd. Sinds enkele maanden hebben we een showroom geopend, waarmee we ons verkooppunt hebben uitgebreid, waar u een uitgebreide tentoonstelling van karretjes en barbecues zult vinden. Daarnaast vindt u een breed assortiment aan artikelen voor de horeca, pizza-scheppen, aluminium bakplaten, en ook artikelen voor tuinmeubelen, zoals banken, ijzeren tafels en ijzeren stoelen.
Italië, savignano mare (FC)
...La Famiglia Sancisi produceert al meer dan 30 jaar een "kwaliteits"-ijs dankzij het gebruik van verse en authentieke grondstoffen, die zorgvuldig zijn geselecteerd en ambachtelijk zijn verwerkt ter garantie van de consument. Traditie en innovatie vormen de basis van de bedrijfsfilosofie, die zich vertaalt in constante zoektocht en productie van steeds nieuwe en kwalitatieve producten, gericht op...
Italië, Grassobbio
... voor een uitstekend resultaat en om pasta's van fruit en room van de hoogste kwaliteit te leveren. Onze knowhow stelt ons ook in staat om voortdurend nieuwe aspirant-gelato-meesters op te leiden met gepersonaliseerde trainingen op basis van de te bereiken doelstellingen, met een team van laboratoriumtechnici die altijd klaarstaan om het beste advies te geven over apparatuur en om de verkoopruimte in...
Italië, Bolzano
... in gespecialiseerde voedingsmiddelen, in ijs, chocolade en bakproducten. Elk product is het resultaat van een selectie op basis van de hoogste kwaliteitsnormen en is voorzien van verschillende certificeringen.
Italië, Buttigliera D'asti
... op basis van uw tekeningen of van uw ontwerpers. De zorgvuldige planning is gericht op het maximaal rationaliseren van de beschikbare ruimtes, waarbij kwaliteit, esthetiek, functionaliteit en ergonomie worden benadrukt. MACHINES VOOR IJS FRIGOMAT, MANTECATORE PASTORIZZATORE, SOFT IJS, MACHINES VOOR YOGHURT, FRIGOMAT, MEUBILAIR, BALIES, VITRINES, BARBALIES, IJS VITRINES, MAATMEUBILAIR VOOR: BARREN...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play