Italië, Radicofani
...Aan het einde van de kaasproductie wordt er met de resterende biologische wei biologische ricotta geproduceerd. Net als bij andere ricotta's wordt de wei verrijkt met verse biologische melk om zo een zachtere en romigere ricotta te verkrijgen. Het product wordt verkregen door de wei te verhitten tot een temperatuur van ongeveer 80°C, waarna het wordt afgekoeld en vervolgens naar de homogenisator...
Portfolio (48)
Luperini is een bedrijf met twee hoofdsectoren: PHARMA: we hebben hooggekwalificeerde en zeer ervaren mensen in het ontwerp en de fabricage van installaties en machines in de farmaceutische, chemische en voedingsindustrie, met name in de volgende gebieden: POEDERBEHANDELING, met procesmachines voor mengen, granuleren en drogen. DOSERING EN OVERDRACHT, met systemen voor de veilige handling van het...
Portfolio (3)
... laag vulniveau, en gebruikt R404 als koelmiddel. – Plaatwarmtewisselaar, gemonteerd op een frame van massief roestvrij staal AISI 304. – Het heeft de volgende thermische cyclus: 4-40-70-82-52-16-4; – Koelchiller – Centrifugaalpomp voor melk – Pomp voor warmwatercirculatie – Pomp voor het verpakkingsproces van melk – Homogenisator – Constant niveau vat van Lt. 100 – Asameter – Scheider en ontvetter – Compressor voor perslucht van Lt. 30 – 2 autonome koelvaten voor de opslag van gepasteuriseerde melk van Lt. 300 Cd.
Portfolio (9)
...die vervolgens moeten worden verwerkt en daarna vakkundig gemengd om een eindproduct te verkrijgen dat aan alle smaken voldoet. Alle grondstoffen worden samengevoegd en gemengd in een mengafdeling, compleet met homogenisator en pasteuriseermachine, waarna het mengsel naar de afdeling "opslag mengsels" gaat.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play