...TECHNISCHE KENMERKEN - Constructie van gebogen en poedergecoat staal. - Interne bekleding van keramisch vezelpaneel (H350I) met hoge dichtheid, bestand tegen een maximale temperatuur van 1450 °C. - Elektrische weerstanden gemaakt van Kanthal A1, bestand tegen een temperatuur van 1400 °C, geplaatst in speciale sleuven in de wanden van de oven. - Microprocessorbesturing model ATR-621, in staat om...
Portfolio (1)
Italië, Maruggio
...Olijfolie Extra Vergine De intense gouden kleur wordt verkregen door het koude persproces. Het heeft een unieke, uitgebalanceerde en fluweelachtige smaak. Beschikbaar in een verpakking van 5,00 lt. En op aanvraag in flessen: 0,75 lt. De Extra Vergine olijfolie is geschikt voor de meest uiteenlopende gerechten: voor het knapperig bakken op hoge temperatuur, of voor het langzaam en langdurig koken van gerechten zoals vleesstoofschotels en groenten. Bij veel recepten vervangt het boter in de oven, waardoor een nieuwe toets ontstaat in huisgemaakte zoetigheden zoals taarten en appeltaart.
Portfolio (8)
Italië, Colbordolo Di Vallefoglia
... gelijkmatiger wordt. Bovendien beschikt de oven ook over een geurventiel, dat het mogelijk maakt om de juiste vochtigheidsgraad en temperatuur in de oven te behouden, waardoor het koken van alle soorten voedsel mogelijk is, variërend van brood, gebak, braadstukken tot pizza's. De aandacht voor detail is zowel in het ontwerp als in het gebruik aanwezig, waardoor het in staat is om kwaliteit en...
Bijpassende producten
Houtgestookte Ovens
Houtgestookte Ovens
Andere Producten
Houtketel
Houtketel
Portfolio (3)
Italië, Curno
...Vlamloze verbrandingen zijn altijd bekend geweest bij lage temperaturen, terwijl de ontdekking van een verbranding zonder zichtbare vlammen bij hoge temperaturen recent is. Het fenomeen ontstaat wanneer de temperatuur van de brandstof boven die van zelfontbranding ligt of in het algemeen boven de 750°C. Onder deze omstandigheden, als de brandstof rechtstreeks in de oven wordt geïnjecteerd...
Portfolio (8)
Italië, Como
... onderhouden. Panettone Baj ondergaat een langzaam mengproces en is pas klaar om te worden gebakken in een oven op lage temperatuur na de juiste rustperiode. Het resultaat is een natuurlijke en zachte panettone, met rozijnen en gekonfijt fruit van binnen, die de geur en smaak van zijn uitzonderlijke ingrediënten lange tijd behoudt, zonder toevoeging van conserveermiddelen of chemische additieven...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play