Italië, Biancavilla
...Vaas met zwarte of groene olijven in pekel van 3100 gr (Kg 3,1), van 300 gr, emmers van 1 kg, emmers van 5 kg. Hele of geplette zoute olijven. Onze olijven zijn biologisch gecertificeerd, geteeld in onze olijfgaarden, zonder het gebruik van pesticiden, met de hand geplukt met passie en toewijding. Sinds 1904 teelt en produceert het bedrijf Cuscunà extra vierge olijfolie en olijven in pekel...
Portfolio (8)
Italië, Campello Sul Clitunno
...Direct uit het groene Umbrië Koudgeperst, uitstekend voor rauwe toepassingen maar ook om mee te koken. Een groot luxe-olie rechtstreeks uit het groene Umbrië, het hart van Italië. De olijven worden naar de olijfmolen gebracht en op dezelfde dag verwerkt met alleen mechanische en fysieke processen (waaronder het handhaven van een temperatuur onder de 30° gedurende het hele proces) om te...
Portfolio (9)
Italië, Castel San Pietro Terme
...Elliptische rotorpompen, voor hele druiven, ontsteelde druiven en vergiste druivenpulp, zijn ideaal in de agrovoedingssector voor het transport van appels, sinaasappels, fruit, vlees, olijven, pomace, schijven van vijgen, dadels en semi-vloeibare producten met een hoge vloeibaarheid. De constructie van de pomp met "dubbele kamer" stelt de schroef in staat om de rotor aan de breedste kant te...
Portfolio (1)
Italië, Amelia
... van FenOlio wordt niet alleen gekenmerkt door het lage zuurgehalte, maar ook door een aantal organoleptische kwaliteiten die zijn bereikt door onberispelijke productieprocessen. De uitzonderlijke kwaliteit van dit product is het resultaat van een zorgvuldige selectie van biologische lokale olijfboomgaarden. Het is het resultaat van een constante en zorgvuldige nauwgezetheid die gedurende het hele...
... productie gewonnen uit Coratina-olijven, typisch voor Puglia, gevolgd door Peranzana, Frantoio, Cima di Melfi en vele anderen. Onze missie is om onze producten te waarderen door onze klanten de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen die ons al drie generaties onderscheidt.
Portfolio (3)
... in al hun fasen: we zaaien, planten, bewerken en transformeren ze, en voltooien de hele productieketen. De artisjok uit Puglia is ons vlaggenschipproduct, maar we behandelen ook voedingsproducten zoals tomaten, aubergines, courgettes en paprika's. En nu ook extra vierge olie uit biologische landbouw en tomatensaus, ook biologisch. Want wat ons het meest ter harte gaat, is het verspreiden van de smaak, de smaak en de smaken van ons land, de principes van het Mediterraan dieet, immaterieel erfgoed van de mensheid, waar het ook mogelijk is!
... omstandigheden voor de teelt van wijnstokken en olijfbomen. Vandaag de dag vervullen 35 medewerkers specifieke taken binnen het bedrijf. Tijdens de oogstperiode van de druiven en de olijven verdrievoudigt het aantal arbeiders.
Italië, Arquà Petrarca
... staat is om de smaak van elk gerecht te versterken zonder de smaken te verzwaren. In deze karakteristieke en innovatieve olijfoliepers in Veneto worden moderne methoden voor de verwerking van olijven toegepast, te beginnen met de handmatige oogst, om de vrucht niet te beschadigen voordat deze wordt gemalen. Naast het minutieuze en zorgvuldige werk van de productie van extra vergine olijfolie van de...
Portfolio (3)
... verschillende fasen van elk productieproces, om de eindconsument te voorzien van een kwaliteitsproduct in elke uithoek van de wereld. Olijven voor olie en tafel, tomaten voor saus en gedroogde tomaten, verwerkt in een reeks typische gastronomische specialiteiten, van crèmes tot ingelegde producten; en ook tomatensaus en gedroogde paprika's. Kwaliteitsgarantie voor brandstoffen: brandhout en pitten van extra vierge olijfolie, met levering aan huis gedurende het hele jaar; snoeiservice voor olijfbomen en openbaar groen volgens de regels van de kunst, met speciale apparatuur die aan de wet voldoet.
Italië, Bagno a Ripoli
Zeventig jaar ervaring, altijd gericht op de bouw van machines en complete installaties voor de extractie van olie uit olijven, stelt ons in staat om flexibele, betrouwbare en technologisch geavanceerde oplossingen te bieden. OMT opereert niet alleen in het hele nationale grondgebied, maar ook in de landen rond het Middellandse Zeegebied en met opkomende landen op het gebied van...
Italië, Castronovo Di Sicilia
... producten. We oogsten de vruchten uitsluitend met de hand om elk contact met de grond te vermijden en de hele smaak en geur te behouden. Vervolgens wordt de oogst snel naar de olijfpers vervoerd en, eenmaal in de fabriek aangekomen, na veel werk en moeite, wordt elke olijf zorgvuldig ontdaan van bladeren, gewassen en vervolgens gemalen. De maling vindt plaats binnen 24/48 uur na de oogst.
... Angioina, het belangrijkste monument van het dorp, kan men het uitgestrekte landschap van olijfbomen bewonderen die zich over het hele agro uitstrekken, waarvan de leden van de coöperatieve Oleificio San Giovanni Battista de olijven oogsten die vakkundig worden omgevormd tot olie uit Colletorto. Elk jaar worden er gemiddeld 15.000 quintalen olijven geproduceerd van ongeveer 500 hectare (60.000...
Portfolio (6)
... van complete lijnen voor het vullen en sluiten van voedingsproducten in harde verpakkingen (potten en flessen van glas, aluminium en blikdozen, potten en flessen van kunststof) te leveren. We produceren verschillende systemen om verschillende soorten vaste producten naar de vulmachine te voeren. De niet-telescopische vulmachines van Zilli & Bellini zijn geschikt voor een breed scala aan voedingsproducten: van olijven tot hele tomaten.
Italië, Sant'Egidio Del Monte Albino
... tomaten (hele gepelde, geplette en in blokjes), cherrytomaten, peulvruchten, paddenstoelen, artisjokken, olijven, ravioli, rijst en andere. Onze machines zijn volledig vervaardigd uit roestvrij staal, in overeenstemming met alle CEE-normen, met een snelle demontage en montage van de verschillende formaten van de dozen, waardoor de productiecycli worden versneld.
Italië, Altamura Di Bari
Il Trullo Dei Sapori is een toonaangevend bedrijf dat de beste kwaliteit olijven, extra vierge olijfolie, kazen, charcuterie, snacks, ambachtelijke pasta, geconserveerde producten en nog veel meer exporteert en levert aan de cateringsector, van wereldberoemde restaurants en bars tot voedselproducenten in het hele land.
Italië, Apricale
... Taggiasche-olijven, wordt geserveerd; in de winter bij de warmte van de open haard in de ontbijtkamer, terwijl in de zomer er geen airconditioning nodig is... Gelegen op 300 meter boven zeeniveau, op 12 km van de stranden van de West-Ligurische kust, dicht bij Monte Carlo, de Côte d'Azur, San Remo, de thermen van Pigna, geniet het van een mild klimaat het hele jaar door.... Perfect voor gezinnen, romantische koppels, liefdesuitstapjes.....
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play