Italië, Capo D'orlando
... eigenschappen. IN DE KEUKEN Heerlijke clementines voor snacks, sap, Chocoladetaart met de geur van clementines en cognac, Clementinetaart. Clementines zijn geschikt voor verschillende zoete recepten, maar ze passen ook goed bij schaaldieren en andere hartige bereidingen. VOEDINGSINFORMATIE De Nova clementine is een caloriearm fruit. Eén clementine levert ongeveer 80% van de dagelijkse behoefte aan vitamine C. Bovendien is het een goede bron van kalium, magnesium, calcium en folaten.
Portfolio (27)
Italië, Forlì
... in verschillende delen van de wereld verbouwd vanwege zijn aanpassingsvermogen aan verschillende klimaten en bodems. Tegenwoordig is sorghum een veelgebruikt ingrediënt in de internationale keuken dankzij de ongelooflijke voedingswaarde. De Biologische Glutenvrije Sorghummeel is een rijke bron van vitamines en mineralen. Het kan worden gebruikt om een breed scala aan gerechten te bereiden, van pasta tot brood, van zoetigheden tot hartige gerechten. De zachte textuur en de lichtzoete smaak maken het geschikt voor het bereiden van heerlijke taarten, koekjes, pannenkoeken en nog veel meer.
Portfolio (50)
Italië, Torino
...De kiwi bevat een verscheidenheid aan essentiële voedingsstoffen en voedingsvezels, en is echt een uitzonderlijke bron van biologisch actieve verbindingen met grote voedingswaarde. PRODUCTBESCHRIJVING Voedzaam en veelzijdig, gedroogd voegt het een heerlijke zoetzure smaak toe aan zowel zoete creaties. Beschikbaar in zowel biologische als conventionele poedervorm, onze kiwi-poeder mengt zich...
Portfolio (10)
Italië, Turin
...antioxidanten en conserveermiddelen. PRODUCTBESCHRIJVING Voedzaam en veelzijdig, bieten brengen een heerlijke aardse smaak in zowel zoete als hartige creaties. Verkrijgbaar in zowel biologische als conventionele varianten, in plakken of poeder, onze bieten mengen zich met andere smaken terwijl ze toch opvallen door een prachtige kastanjebruine kleur die de noodzaak voor kunstmatige kleurstoffen elimineert. Meng diepvriesgedroogde biet in salades, soepen en hartige sauzen. Voeg bietpoeder toe aan smoothies en gebakken goederen voor een boost van superfoodvoeding en een diepe, rijke kleur.
Portfolio (10)
Italië, Lauro
... toevoegen aan ontbijtgranen, salades, sauzen, puddingen of gebruiken om knapperigheid en smaak te geven aan voorgerechten, vis- en vleesgerechten. Bovendien zijn ze echt waardevol in de patisserie en ijssalon, omdat ze een basis ingrediënt zijn voor talloze creaties, zoals crèmes, ijs en taarten. Gepelde en geroosterde hazelnoten zijn, naast dat ze heerlijk en onweerstaanbaar zijn, ook gunstig voor ons lichaam: ze zijn rijk aan vitamine E, een antioxidant die nuttig is voor de preventie van bepaalde soorten kanker, en ze zijn een uitstekende bron van fosfor, kalium, calcium en eiwitten.
Portfolio (10)
Populaire landen voor deze zoekterm