Italië, Imperia
... zijn een uitstekende appetizer, bijvoorbeeld geserveerd met plakken zelfgemaakt brood of op bruschetta, maar ze kunnen ook worden gebruikt om een voorgerecht op smaak te brengen, bijvoorbeeld een lekkere risotto. Ze zijn heerlijk in groente-, rijst- of pastasalades. Bijvoorbeeld om een speciale touch te geven aan een Caprese-salade door gedroogde tomaten en kappertjes toe te voegen. Opslagmethode Bewaar op een droge en koele plaats, weg van warmtebronnen. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren (+4°C), het product bedekt houden met olie en binnen 5 dagen consumeren. Code:POMOL 180...
Portfolio (44)
Italië, MILANO
...De Ketchup Biffi, met 100% Italiaanse tomaat, is de klassieke aanvulling voor hamburgers en frietjes. Heerlijk bij gekookt rood vlees, een smakelijke vulling voor omelet-taarten en, goed gemengd met olie, de ideale dressing voor rauwe radijsjes. 1 EMMER = EURO 8,00 1 PALLET 108 EMMERS VERVALDATUM 30/08/25...
Portfolio (229)
Italië, Nave
...Aanbevolen combinaties La Grola is geschikt om te combineren met gerechten op basis van rood vlees, zowel geroosterd als met bruine sauzen, vooral lamsvlees en geitenvlees. Daarnaast is het heerlijk met gestoofde of gegrilde paddenstoelen en met niet-pikante oude kazen. Opmerkingen Het is het buitengewone resultaat van de ontmoeting tussen twee grote persoonlijkheden: de heuvel van Grola en de...
Portfolio (46)
Italië, Firenze
...De ontmoeting van champignons en olijven met zwarte truffel heeft geleid tot een uitstekende crème met een sterke en krachtige smaak. De bosachtige geur verspreidt zich in de omgeving zodra je het potje opent. Ingrediënten: gekweekte champignons (agaricus bisporus), olijven, zomerse zwarte truffel (tuber aestivum Vitt.). Tips: wij raden onze Truffelcrème aan bij vlees, zowel wit als rood, bij eieren, heerlijk op toast, hapjes en crackers. Het kan ook gebruikt worden als vulling voor tortellini en ravioli.
Portfolio (9)
Italië, Palagonia
...Perziken zijn vlezig, sappig en zoet, met een heerlijk geurige, zoete pulp die wit, geel of rood kan zijn, een fluweelachtige schil die varieert van karmijnrood tot zalmroze, en met een harde, niet-hechting pit. De gladde schil en de vrije pit (niet hechtend aan de pulp) onderscheiden de perzik in de strikte zin van andere variëteiten die door de soort Prunus Persica worden geproduceerd: de gele perzik met sappige en geurige pulp, met een vrije pit en fluweelachtige schil; de nectarine, ook wel ...
Portfolio (55)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play