...De Spianata Romana is een rauwe salami met de typische "schiacciata" vorm. In het mengsel zijn de kenmerkende blokjes spek aanwezig. Het wordt in synthetische darm gestopt en enkele maanden gerijpt. Beschikbaar in een zoete of pittige versie, met de toevoeging van chilipeper in het mengsel. Zonder gluten of melkderivaten.
Italië, Mesoraca
...De Soppressata is een van de meest iconische vleeswaren uit Calabrië. Het wordt strikt verkregen uit het dijbeen en het spek van het varken, waaraan reuzel wordt toegevoegd, alles apart gemalen en vervolgens samengevoegd met typische kruiden uit Calabrese vleeswaren. Het mengsel wordt handmatig in een darm gestopt en gebonden om eerst een dikke worst te vormen, waarna het door de persfase zijn...
Portfolio (19)
Italië, Acquaviva Picena
...Giet de inhoud van de verpakking in een pan en voeg 800 g water en een klontje boter toe. Kook gedurende 18 minuten op middelhoog vuur en roer er aan het einde van de kooktijd een klontje boter door. Variatie op het recept: Voeg aan het einde van de kooktijd gebakken spek of gegrilde zalm of andere naar wens apart gebakken ingrediënten toe. De bereide risotto is voor 2/3 porties.
Portfolio (3)
Italië, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Bereid met geselecteerd varkensvlees, middelgrote maling en in blokjes gesneden spek, wordt in een collageen darm gestopt en gerijpt. PROSCIUTTO - varkensham "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Bereid met geselecteerd varkensvlees, is een typisch Toscaans worstproduct in een collageen darm, op smaak gebracht met venkelzaad. PANCETTA van puur varkensvlees, opgerold of plat, gezouten en op Toscaanse wijze gerijpt.
Portfolio (7)
Italië, Marciano Della Chiana
...Deze versie van de Finocchiona IGP heeft een netto gewicht van ongeveer 500 g en is geheel verpakt in een natuurlijke darm. De Finocchiona IGP wordt geproduceerd met de beste delen van varkensvlees. Onder deze delen vinden we: schouder, ham, lende, coppa en spek. De verwerking wordt gekenmerkt door de toevoeging van aromatische zaden van wilde venkel, zout, peper en knoflook. Deze natuurlijke en...
Portfolio (10)
Italië, Marmirolo
Het Salumificio Merlotti begon zijn activiteiten in de directe naoorlogse periode in Castel d'Ario, het dorp dat de legendarische autocoureur Tazio Nuvolari heeft voortgebracht. Van een ambachtelijke winkel is het bedrijf in de loop der tijd gegroeid en biedt het zijn producten steeds uitgebreider aan in de regio. In de derde generatie van ondernemers verhuist de salumeria de productie-eenheid naa...
... met producten uit onze tuin. Het menu omvat huisgemaakte specialiteiten zoals Tagliatelle met ganzenjus, ree of wildzwijn, Pappardelle met ganzenjus, ree of wildzwijn, Gnocchi met truffel, met ganzenjus, ree of wildzwijn, Gemengde grill van vlees, de uitstekende bruschetta's met Umbrië olijfolie, Crescia of brood met worst, huisgemaakte spek, met barbozza, met ham, met karbonades. De structuur bestaat uit 5 slaapkamers en 1 kamer voor gehandicapten. Elke kamer beschikt over: badkamer, 4 slaapplaatsen waaronder een tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden, bureau, televisie.
Italië, Macerata
...Restaurant, maar ook bar en traiteur met afhaalgerechten. Naast de klassieke gerechten, frascarelli, polenta met baccalà, kalfsmaag en bonen met spek. Opgericht in 2007 door Agnese en Mario, die een typische Maceratese keuken aanbieden waar de smaken van vroeger worden versterkt en uniek gemaakt. In de afgelopen jaren hebben Agnese en Mario zich onderscheiden door kwaliteit en prijs, met grote tevredenheid in catering, verjaardagsfeesten, bruiloften en doopfeesten. Authentiek, alsof je thuis bent!
Italië, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone bevindt zich in Crespina Lorenzana, in de provincie Pisa, en is een historisch merk dat al meer dan 150 jaar actief is in de hoogwaardige vleeswaren. Het bedrijf produceert en distribueert producten van de hoogste kwaliteit, vervaardigd met de kennis en zorg van vroeger, in overeenstemming met de moderne productienormen en met uitsluitend hoogwaardige grondstoffen, zowel van lan...
Italië, Nago-Torbole
Het Salumificio Trentino bereidt al meer dan veertig jaar vleeswaren. Onder de kenmerkende producten van het gebied bevinden zich carne salada en speck; het bedrijf produceert ook de meest klassieke vleeswaren uit de Italiaanse traditie, zoals gekookte ham, rauwe ham, salami en pancetta. Het merk Salumificio Trentino is een voorbeeld van een modern en dynamisch bedrijf dat erin is geslaagd tradit...
Italië, Termeno
...Wij zijn een familiebedrijf sinds het begin van de jaren '80, nu met de derde generatie aan boord. We produceren een breed scala aan vleesproducten. Van gerookte spek, tot gerookt bacon, evenals verschillende hammen en worsten, tot salami en andere delicatessen. Gespecialiseerd in de productie van producten voor verdere verwerking, zoals speck mattonella voor het snijden. Ook zeer actief in de...
Italië, Cerreto D'esi
... soorten salami, gerookt spek, gekruid spek, lende, kleine lendenen, guanciale en ham. Onze biologische vleeswaren, gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zijn het resultaat van ambachtelijke verwerkingsmethoden, voortgekomen uit generatieslange kennis. Het nieuwe bedrijfslaboratorium met CE-keurmerk stelt ons in staat om traditie en innovatie te combineren, waarbij we hygiënische garanties bieden zonder in te boeten op de echte smaken.
Italië, Riposto
... spek. Ter aanvulling van de hartige gastronomie biedt Maestro Gourmet: bevroren pizzette, bevroren gevulde deegpakketjes, bevroren supplì, bevroren rijstcroquettes, bevroren cartocciate en bevroren calzoni.
Italië, Scafati
... uit biologische landbouw) Rode wijn uit Monferrato en uit de regio Campania Mozzarella en Ricotta kaas (van buffel- of koemelk) Vleeswaren (ham, salami, spek, bacon, ook met aroma) Olijven en olijfolie Kappertjes Fijne koekjes (ook van biologische productie)...
Italië, Dobbiaco
Tiroler Spek - Worsten - Gekookte Ham - Vers Vlees...
Italië, Bagnarola di Budrio
... certificering UNI-EN-ISO 9001:2000. We werken met onze eigen merken en in sommige gevallen bieden we ook exclusiviteit per regio aan. Natuurlijk werken we op verzoek met private label, met concurrerende prijzen en levertijden. We hebben de standaardformaten: Tortellini met rauwe ham, met vlees, Tortelloni met vlees, ricotta en spinazie, met kazen - Ravioli, met paddenstoelen, kazen, ricotta en spinazie. We hebben ook de "SPECIALITEITEN"; Saccottini met truffel, spek en rucola, tomaat, mozzarella en basilicum. Daarnaast produceren we Halal en gecertificeerde Kosher pasta.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play