Italië, Cinto Caomaggiore
...Kussenpads van zacht papier voor dozen met chocolade, koekjes en voor de verpakking van snoepgoed in het algemeen. Zachte, flexibele en ecologische verpakking gemaakt van geembossed papierlagen van 2 tot 9 met een dempende werking. De belangrijkste functie van de kussenpad voor chocolade dozen is de mechanische bescherming tegen druk en stoten binnenin de dozen, maar het is ook een stabilisator...
Portfolio (9)
Italië, Giuliano
... kwaliteit, maar is ook gespecialiseerd in het creëren en personaliseren van op maat gemaakte zoetigheden. Elke fase van het proces, van conceptie tot realisatie, wordt zorgvuldig gevolgd om ervoor te zorgen dat aan al jouw wensen niet alleen wordt voldaan, maar deze zelfs worden overtroffen. •Di Rosa EdenCake: speciaalzaak voor koekjes en patisserie •Di Rosa Service: internationale distributie voor de horeca •Di Rosa Sartoria Interna: unieke ambachtelijke verpakkingen, met de hand gemaakt met zorg en precisie.
Portfolio (129)
Italië, Colle Di Val D'elsa
De familie Masoni Pietro is actief sinds 1885 en houdt zich bezig met banketproducten. De lange ervaring en traditie in de typische Sienese banketbakkerij maken het beroemd om verschillende producten, waaronder: panforti, cantuccini, panpepati, torroni en koekjes. De klant kan zichzelf een moment van sublieme zoetheid cadeau doen door te genieten van de ambachtelijke chocolade of door een...
Italië, Sassello
Sinds 1860 zijn er decennia verstreken, maar de ambachtelijke productie blijft onze filosofie. De huidige productie omvat, naast de zachte amaretti, die in verschillende versies worden gemaakt maar altijd in de originele dubbele strikverpakkingen, ook: baci di dama, gebakjes bedekt met zeer fijne chocolade, krokante amaretti en, voor de feestdagen, de traditionele panettoni, pandori en colombe...
Onze ambachtelijke patisserie produceert traditionele Siciliaanse klassiekers zoals cannoli met ricotta en cassata, zoetigheden met verse ricotta, crème, chocolade, pistachegebak, amandelgebak, en ook ambachtelijke panettoni en paasduiven. Een beperkte productie van typische Siciliaanse zoetigheden, binnen het bereik van een Siciliaanse familiepatisserie, die de zoetigheden in haar eigen atelier...
Italië, S,egidio Alla V.
...Ambachtelijk bedrijf dat typische zoetwaren produceert, gemaakt van natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen of chemische conserveermiddelen. Onze specialiteit zijn de Sassi d'Abruzzo, een typisch zoet product waarvan wij de enige producenten zijn met het originele recept sinds 1928. Daarnaast produceren we een 90% amandelkrokant dat zijn gelijke niet kent, een pure chocolade die op lage...
Italië, Gussago
... van creativiteit, maar ontwerpt en verkoopt het voedingsmiddelen in chocolade voor zijn toegewijde ontwerpers en innovatieve winkel; ook in franchising. Weataly is een ondernemingsproject dat "Italiaans vakmanschap" oproept en versterkt om smaak, innovatie en creativiteit te produceren.
Italië, Sovicille
...geërfd van Mastri panfortai. Met de bewustheid dat de producten van de tafel een essentieel onderdeel zijn van de cultuur en de levensstijl van een gemeenschap, vertegenwoordigen ook de Sienese zoetigheden de onderscheidende kenmerken van de aard, de cultuur en de levensstijl van de mensen van Siena: eenvoudig, oprecht, origineel en natuurlijk. De Fabbrica del Panforte voelt zich dan ook als een kleine maar krachtige plant, die haar wortels in de grond van Siena verankert en weet voedingsstoffen te halen om gezonde, aantrekkelijke en van hoge kwaliteit vruchten te produceren.
Italië, Castegnato
... mogelijk te bedienen, vertrouwt het bedrijf op een netwerk van vertegenwoordigers dat door het hele land verspreid is. Daarnaast beheert het bedrijf een e-commerce platform waar het online kerstpakketten, chocolade en repen, confetti en Boeren bonbons te koop aanbiedt. Castelvedere heeft ook twee snoepwinkels, één in Castegnato (BS) en één aan de rand van Brescia.
Portfolio (10)
Italië, Roma
... kernactiviteit van het bedrijf richt zich op de inkoop van consumptiegoederen, niche- en/of hoogwaardige producten, verspreid over het hele nationale en internationale grondgebied, zoals agrovoedingsproducten, gastronomie, catering, slagerij, patisserie, groente en fruit, vleeswaren, zuivelproducten, eieren, oliën en vetten, suikers, chocolade, snoepgoed en bakproducten, koffie, thee, cacao en...
Italië, Pisa
... Chocolade uit enkele productiegebieden zoals Venezuela, Madagascar, Jamaica, Ecuador, Trinidad en Grenada. Amedei produceert ook uitzonderlijke repen zoals Porcelana, 9 en Chuao. In de oude gieterij gelegen in La Rotta, nu het hoofdkantoor van de Amedei-fabriek, arriveren elk jaar tientallen jute zakken met kostbare cacaobonen van over de hele wereld. Onder de strikte supervisie van Cecilia Tessieri worden deze cacaobonen omgevormd tot chocolade nadat ze de noodzakelijke fasen hebben doorlopen. Deze uitmuntendheid is ontstaan door Cecilia Tessieri's liefde voor chocolade en toewijding aan haar visie.
Italië, Montecchio Maggiore
Detailhandel in compatibele koffie capsules, thee, kruideninfusies. Chocolade en snoepgoed, smeersels, chocoladerepen, gebak.
De Amarelli Fabbrica di Liquirizia di Fortunato Amarelli e C. produceert de beste zoethout ter wereld, volgens de gezaghebbende stem van de Encyclopaedia Britannica, die in Calabria is ontstaan. Oude documenten bevestigen dat de familie Amarelli al rond 1500 de ondergrondse takken van een plant verhandelde die nog steeds in overvloed groeit op hun landerijen: zoethout, met de wetenschappelijke...
Italië, ENNA
La Crema Pistacchio LaGolosina is een merk van TIMPANARO, een jong en dynamisch bedrijf dat is opgericht in ENNA, in het hart van Sicilië. Met inzet en aandacht streeft het bedrijf ernaar te voldoen aan de verwachtingen van een consument die voortdurend evolueert, steeds veeleisender en meer gericht op zijn levensstijl. De sterke punten zijn de voortdurende wens om te verbeteren, de betrouwbaarheid en de passie voor het eigen werk.
Italië, Piacenza
... cadeauverpakkingen. De Pasticceria Falicetto is opgericht in 1985 dankzij de intuïtie van Aldo Scaglia, een jonge patissier uit Piemonte die naar Piacenza verhuisde. In de dagelijks gebakken producten, die zijn bereid volgens de tradities van de haute patisserie, wordt veel passie en fantasie gestoken, evenals een constante aandacht voor de ingrediënten. De beste cacaobonen uit Venezuela, Bolivia en het eiland Sao Thome worden geselecteerd om te worden verwerkt en gecombineerd met amandelen of hazelnoten, waardoor een chocolade ontstaat die een zoete gewoonte is geworden voor alle Piacentini.
Italië, Melito ( Napoli)
Bedrijf voor de import en groothandel van diverse snoepwaren, chocolade, wafels, snacks, marsepein voor taartdecoratie, enz. Levering via koeriers in heel ITALIË binnen maximaal 48 uur.
... ons in de patisserie langs te komen met ideeën of tekeningen: we zullen samen beslissen hoe we de taart kunnen maken en verder gaan om een uniek product te creëren, lekker en prachtig om elke viering origineler te maken. Door onze eigen producten te produceren, verkopen we zowel aan particulieren via afhaal als in bulk. Voor meer informatie kunt u bij ons langs komen.
Italië, Fara Gera D'adda
Ons bedrijf is ontstaan uit een oud familierecept: creativiteit, ervaring, concurrentievermogen, projectontwikkeling, passie voor dit vak. Het is een recept dat we al vele jaren gebruiken, meer bepaald sinds 1950, toen Enrico Castellazzi het ambachtelijke laboratorium oprichtte. Sindsdien is Casa Del Dolce altijd ook ons huis geweest en de keuze om de leiding en eigendom van het bedrijf in de fami...
Italië, perugia
Ambachtelijke patisserie sinds 1946; wij maken zoetigheden alleen op bestelling; ceremonies, recepties, verjaardagen, zoetigheden met op maat gemaakte ontwerpen en vormen.
Italië, Catania
TYPISCHE SIZILIAANSE PRODUCTEN, GEBOREN UIT DE CULINAIRE KUNST VAN GUGINI RAO, ONTWIKKELD DOOR DE JAREN HEEN MET ENKELE ECHTE EN SIZILIAANSE PRODUCTEN VAN PISTACHE TOT AMANDELEN TOT KERSEN. WE KIJKEN ERNAAR UIT U TE ONTVANGEN.
Italië, scanno
...ONZE ACTIVITEIT HEEFT EEN OUDE TRADITIE - SINDS 1970 OP NAAM VAN DE HEER GINO DI MASSO - DIE IN 1985 EEN BEDRIJF OPRICHTE OP NAAM VAN COLLETTIVO SAMEN MET MEVROUW MARIA, ZIJN VROUW, EN ZIJN DRIE KINDEREN: GIULIO, VERANTWOORDELIJK VOOR DE VERKOOP, ANGELO EN ALESSANDRO IN DE PRODUCTIE. ONZE PRODUCTEN ZIJN: PAN DELL'ORSO, PANETTO, BISCUITS, GEVULDE PASTIJSEN, SCANNESE, LA CERASELLA, FROLLINE, BISCUITS VAN FARRO - TRADITIONELE ITALIAANSE DESSERTEN - PANETTONI, COLOMBE, FOCACCIA VAN NONNA ANGELA, MOSTACCIUOLI, AMARETTI VAN SCANNO, FERRATELLE.
Banketbakkerij ijssalon nougat Groothandelsverkoop...
Italië, Napoli
Italië, Induno Olona
FABRIEKSVERKOOP Openingstijden: ma-vr van 9:30 tot 12:30 en van 13:30 tot 18:30 Verkoop aan het publiek van het volledige assortiment LINDT-producten (tabletten, pralines, seizoensgebonden producten)...
Italië, Govone
Italië, Casine Di Ostra
Italië, Pretoro (ch)
Italië, Lecco
Italië, Foggia
Italië, Milano

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play