Italië, Milano
...met een kruidige noot die doet denken aan zwarte peper en kruidnagel. De lichtzoete smaak doet denken aan carob en een zoethoutstaafje. Het aroma is van gemiddelde intensiteit en persistentie. COMBINATIES In de keuken kan het worden gecombineerd met verse kaas, yoghurt, probeer het op pannenkoeken en mascarpone; uitstekende zoetstof voor thee en warme dranken.
Portfolio (116)
Italië, Giuliano
Al meer dan veertig jaar is Di Rosa een referentiepunt in de zoetwarenindustrie, met een breed scala aan producten die Italiaanse ambachtelijkheid combineren met een passie voor kwaliteit. Met meer dan 200 artikelen klaar voor wereldwijde export, is Di Rosa niet alleen een merk, maar een garantie voor uitmuntendheid en authenticiteit. Onze onderneming distribueert niet alleen producten van hoge kw...
Portfolio (129)
Italië, Reggio Emilia
...Onder de zuivelproducten presenteren we veel soorten producten, sommige zijn verkregen uit de grondstoffen zoals poeders zoals boter, mascarpone, room en yoghurt, andere zijn verkregen uit tussenfases van technologische processen zoals karnemelk (residu van de boterproductie). Wei (residu van het kaasproductieproces) is beschikbaar in de varianten spray, instant, permeaat en gedemineraliseerd...
Portfolio (5)
Italië, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, pasta filata en handgevormd beschikbaar in: Nodini, Treccia met gewicht ook op verzoek van de klant. Mozzarella di bufala DOP, 100 gr. - 250 gr. - 500 gr. - 1000 gr. Burrata: Volledig handgemaakt, de pasta filata bevat van binnen een delicate kern van stracciatella en room. Ambachtelijke ricotta van alleen koemelk. Aangenaam rijk en romig, bijzonder geschikt voor gebruik in de keuken. Mascarpone: Supervers op basis van alleen room van koemelk, zonder conserveermiddelen.
Portfolio (7)
Italië, Forlì
... de aperitief en het voorgerecht, en geven een vleugje klasse aan hoofdgerechten en desserts: met mascarpone creëren ze heerlijke tiramisu en semifreddo; fijngehakt en toegevoegd aan bloem en eieren geven ze koekjes en taarten een geheel nieuwe geur.
Portfolio (50)
Italië, Busto Arsizio
La Castellanza spa houdt zich bezig met de productie en distributie van zuivelproducten en kazen, waaronder mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, van pure geitenmelk en vele andere lekkernijen, waarbij we altijd alleen verse melk gebruiken. Een van onze specialiteiten zijn de geitenkazen, die een betere verteerbaarheid hebben dan andere kazen. We produceren ook boter en mascarpone van de hoogste kwaliteit.
De Latteria di Roverbasso is opgericht in 1980 uit de passie van eigenaar Modolo Dino voor de kaasbereiding. Door optimaal gebruik te maken van zijn al twintigjarige ervaring, is hij erin geslaagd om vandaag de dag een ultramodern productiebedrijf te realiseren. Het bedrijf beschikt over een recent gebouwd verwerkingscentrum. Op de 3.500 m² vinden we de moderne productielaboratoria, de nieuwe zout...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play