...De voorste delen van het varken hebben een fijne spierstructuur en een gelukkige balans tussen mager en vet. In het bijzonder de dorsale spieren van de nek, die het varken ontwikkelt tijdens het voeden en wroeten. Dit is het snede van de coppa die, na het zouten, peper, specerijen, rust, in natuurlijke darm wordt gestopt, aan de lucht van de heuvels wordt gedroogd en minimaal vier maanden wordt gerijpt. De plak zal eruitzien als een compact mozaïek, intens rood-roze wit, met een geurige aroma, zoete, delicate smaak, van grote verfijning.
Portfolio (10)
Italië, Mugnano Del Cardinale
...-salami. Dit type vleeswaren heeft als bijzonderheid de selectie van het vlees, het type verwerking en het gebruik van de "grove darm". Vanaf de jaren '60, met de opening van het nieuwe pand, wordt de productie- en handelsactiviteit geïntensiveerd, met een diversificatie van de producten tot aan de huidige tijd, waar we de transformatie van een klein pand naar een moderne industrie zien. De productie- en handelsactiviteit ziet zijn huidige bevestiging met de distributie van vleeswaren in verschillende regio's van Italië en Europa.
Portfolio (9)
Italië, Chiuro
... rijpingsprocessen. Het moederbedrijf, gelegen in Semogo, is perfect geschikt voor de rijping van de Prosciutto De 'BAITA' en de Speck De 'BAITA', waarbij gebruik wordt gemaakt van de voordelen van de fijne en frisse lucht van de hoge bergen (1459 m boven zeeniveau). Dankzij constante inspanningen, de sterke passie en toewijding van een hechte familie en een verenigd team, bereiken onze producten die onmiskenbare en onnavolgbare toets die hun uniciteit en excellentie kenmerkt.
Voor een avond met uitstekende vleesgerechten is Restaurant Baccanale de beste keuze in het Monzese uitgaansleven. Het restaurant biedt een ruime keuze aan wijnen die passen bij elk stuk vlees, om de smaak en textuur te versterken, evenals een rijke selectie van fijne vleeswaren en heerlijke huisgemaakte desserts. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig geselecteerd door de chef, waaronder een Black Angus van de beste boerderijen. Het restaurant bevindt zich in Monza aan de Bergamo 5, provincie Monza en Brianza. Voor het reserveren van een tafel kunt u rechtstreeks bellen naar 039 325476.
Italië, Scafati
... uit biologische landbouw) Rode wijn uit Monferrato en uit de regio Campania Mozzarella en Ricotta kaas (van buffel- of koemelk) Vleeswaren (ham, salami, spek, bacon, ook met aroma) Olijven en olijfolie Kappertjes Fijne koekjes (ook van biologische productie)...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play