...De Velati spreidmachine, volledig gemaakt van roestvrij staal, is een machine die specifiek wordt gebruikt in de salami-productie, ontworpen om de componenten van elk type vlees dat al is gemalen, voor te mengen en te scheiden. Dankzij de onderverdeling en uniforme scheiding tussen vet- en magere delen is het mogelijk om aanzienlijke verbeteringen te bereiken in de esthetische kwaliteit van het...
Portfolio (8)
Italië, Mesoraca
... die typisch zijn voor het Calabrese recept, waaronder de onmiskenbare gemalen chili. Categorie: Calabrese Vleeswaren GEWICHT: 500/550g Gewicht: 0.550 kg Ingrediënten: Varkensvlees, Zout, Natuurlijke aroma's en specerijen Suikers: Dextrose en sucrose Antioxidanten: E301 Conserveermiddelen: E250-E252...
Portfolio (19)
...Ingrediënten: zomer zwarte truffel (tuber aestivum Vitt.) 70%, olijfolie, zout, aroma. Suggesties: Ideaal voor hors d'oeuvres, omeletten, antipasti, pastagerechten, risotto's, wit vlees en salades. Ook beschikbaar in een verpakking van 500 g.
Portfolio (10)
...Hoe populairder een vleeswaren is, hoe meer we geloven dat het zorg en aandacht verdient. Voor ons betekent dit vooral vlees van uitsluitend varkens en van hoge kwaliteit. We gebruiken 70% mager vlees, fijn gemalen, en 30% in blokjes gesneden vet, met kruiden, zout en peper. We gebruiken geen minder nobele delen, geen varkensmaag, en geen polyfosfaten. Voor een beter resultaat stoppen we het...
Portfolio (10)
Italië, Cerami
... keukenklare standaard. Geniet van ons volledige assortiment topkwaliteit grasgevoerd lamsvlees, waaronder lamssteaks en -koteletten, lamsbraadstukken en lamsstoofvlees, samen met onze Lamsburgers en Gemalen Lam.
Italië, Thiene
Risco is gespecialiseerd in de levering van machines en systemen voor de voedingsindustrie, met name voor de vleesverwerking. De productie van Risco omvat een breed scala aan vacuümvulmachines voor worst en vleeswaren, vacuümvulmachines voor ham, gerijpte producten en mortadella, voorbereidingslijnen zoals vleesmolens en mixers, systemen voor gemalen vlees in trays, vormsystemen voor burgers en...
... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play