Italië, Novoli
...Onze lange gedroogde tomaten van de variëteit "San Marzano" worden strikt met de hand geoogst in de zomer wanneer ze perfect rijp zijn, op grond die zonder pesticiden is verbouwd. Ze worden natuurlijk in de zon gedroogd en bewaard met alleen toevoeging van zout. PRODUCTKENMERKEN EN VERKOOPVOORWAARDEN 100% natuurlijke gedroogde tomaten van het type "San Marzano" Verkoopperiode: Juli - Januari Beschikbaar in handige zakken van 250 g en 500 g (Verpakkingen van 16 stuks) Gepalletiseerde verzending bij gekoelde temperatuur in Italië en Europa. Minimale bestelling: 1000 kg ...
Portfolio (71)
Italië, MILANO
...Italiaanse gedroogde tomaten verwerkt in olie en gekruid met oregano, chilipeper en knoflook. Inhoud van de verpakking GLAS VAN 2,3 KG UITGELEKT Producttype Gedroogd product Allergenen Gedroogde tomaten, zonnebloemolie, wijnazijn (wijn, water, sulfieten), zout 2300 gr verpakkingen van 4 1 STUK = EURO 8,50 1 PALLET 20 VERPAKKINGEN VAN 4 = 80 STUKKEN VERVALDATUM 15/04/ 2027 MINIMALE BESTELLING 20 PALLETS...
Portfolio (229)
Italië, Mortara
...porcini paddenstoelen* (Boletus Edulis en bijbehorende groep) (3,7%). *Ingrediënt (gedroogd/gev freeze-dried). GEPRODUCEERD IN EEN FACILITEIT DIE GEBRUIKT: SELDERIJ, SESAMZAAD, MOSTERD, SOJA. Voedingswaarde per 100 g: Energie: 335 kcal / 1403 kJ Vetten: 1,0 g - waarvan verzadigde vetzuren: 0,2 g Koolhydraten: 74,0 g - waarvan suikers: 0,4 g Vezels: 1,1 g Eiwitten: 7,3 g Zout: 2,5 g Porties: 2/3...
Portfolio (3)
Italië, Torino
... PRODUCTINFORMATIE. Het gedroogde tomatenpoeder wordt geproduceerd van zelfgekweekte tomaten door de tomaten te drogen en te malen. Het poeder van gedroogde tomaten bestaat voor 100% uit zonrijpe tomaten. Het bevat alle zoetheid en zuurheid van verse tomaten, zonder smaakversterkers, zout, aroma's of anti-klontermiddelen. De smaak is intens en smaakvoller dan de meeste verse tomaten. Ideaal om smaak en kleur van tomaat toe te voegen aan formuleringen, evenals om te verdikken en de benodigde droge stof (consistentie) te reguleren.
Portfolio (10)
Italië, Margherita Di Savoia
... (verzadigingsindex - zoutconcentratie) en waar natriumchloride neerslaat. Het resterende water wordt verwijderd en van de bodem van de bassins wordt het zeezout verzameld. Uit 1 kubieke meter zeewater worden 27 kg zout gewonnen. Het zout wordt vervolgens gestapeld in grote hopen die lijken op witte besneeuwde bergen, waaruit het wordt gehaald voor verdere verwerking. Afhankelijk van het gebruik wordt het zout gewassen, gecentrifugeerd, gedroogd, gemalen, gezeefd, verrijkt met jodium en anti-agglomeratiemiddelen en verpakt voor verkoop.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play