Italië, Campello Sul Clitunno
...GEAROMATISEERDE CONDIMENTEN OP BASIS VAN EXTRA VERGINE OLIE Om smaak en praktische toepasbaarheid in de keuken te combineren, hebben we extra vergine olijfolie samengevoegd met mediterrane en andere kruiden: - Eekhoorntjesbrood - Knoflook - Basilicum - Zwarte Truffel - Witte Truffel - Citroen - Chili - Rozemarijn...
Portfolio (9)
Italië, Santa Ninfa
...Biologische kruiden op basis van gearomatiseerde EXTRA VERGINE OLIE. Intense, frisse en evenwichtige smaak, die doet denken aan Sicilië en zijn krachtige smaken. Perfect voor het op smaak brengen van elk gerecht, veelzijdig in de keuken!
Portfolio (4)
Italië, Comiso
De familie Sallemi is altijd actief geweest in de olijfolie-industrie, met serieuze, eerlijke en professionele waarden sinds 1873. In 1999 heeft Raffaele Sallemi de olie die in zijn molen wordt geproduceerd, ook buiten zijn lokale gebied bekendgemaakt. De Olio Sallemi heeft, door deel te nemen aan de belangrijkste olijfolie-evenementen (Sol in Verona, l'Orciolo d'Oro in Gradara), talrijke prijzen ...
Italië, Colle Di Val D'elsa
Oleificio Fiorentini Firenze, opgericht in 1996, is vandaag de dag een van de belangrijkste bedrijven in de commercialisering van olijfolie van verschillende oorsprongen en herkomsten, en bovendien een van de grootste opslagcentra voor olijfolie in Italië met bijna 8 miljoen liter capaciteit. Kwaliteit staat centraal in de bedrijfsfilosofie en daarom beschikken we over geavanceerde analyzelaborato...
Portfolio (8)
...Oleificio Gulino produceert ook biologische oliën, 100% Italiaanse oliën en hoogwaardige aromatische oliën, samen met een brede en exclusieve selectie van typische Siciliaanse conserven op smaak gebracht met de kostbare olie van Tonda Iblea. De meer dan 100 nationale en internationale prijzen en erkenningen die de oliën geproduceerd en verpakt door Oleificio Gulino hebben ontvangen, bevestigen de bijzondere aandacht die dit bedrijf besteedt aan de productie van hoogwaardige oliën, en getuigen van het belang van meer dan een eeuw ervaring in de olijfolie-industrie.
Italië, Silvi
Een familie traditie die van generatie op generatie wordt doorgegeven. De familie Corneli is al meer dan 4 decennia actief in de olijfolie sector en produceert met de grootste ernst en de ervaring van degenen die weten hoe ze een uitstekend product moeten verkrijgen. Verkregen uit olijven van uitstekende kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd uit de verschillende cultivars die in het Abruzzen gebied a...
Italië, Napoli
...in plaats daarvan gebruik maakt van de natuurlijke relaties die bestaan tussen agronomische technieken, het milieu en levende organismen. De Europese Unie heeft een controle- en certificeringsregime ingevoerd om deze producten op de markt te onderscheiden. Voorzien van een moderne continue extractiefaciliteit maakt het gebruik van de expertise van professionele olijfolieproevers waarvan ik deel uitmaak. De biologische, DOP, gearomatiseerde extra vierge olijfoliën van Olivarte worden verkregen in volledige overeenstemming met de communautaire normen.
Italië, Monte Sant'angelo
GARGAN’OK - Gargano Sapori - is een ambachtelijk bedrijf dat likeuren, pasta, jam, traditionele zoetigheden (gevulde wafels, cartellate, mostaccioli, amandelen) en aromatische oliën produceert volgens oude recepten uit de Gargano. De typische zoetigheden variëren van cartellate met amandelen en honing of met gekookte wijn, tot mostaccioli met citroen of chocolade, tot taralli met wijn en nog veel...
Italië, Campobello Di Mazara
... producten aan, zoals: gearomatiseerde oliën (met knoflook, citroen, rozemarijn, salmorigano en chili), olijvenpasta (groene, zwarte, met sinaasappelschillen, met mandarijnschillen en met citroenschillen), olijven in pekel, cunzate "gekruid" en gearomatiseerd.
Italië, Campobello Di Mzara
Familiebedrijf met een rijke erfenis die van generatie op generatie gaat; wij zijn de derde. Wij produceren extra vierge olijfolie en biologische olijven van de Nocellara del Belice variëteit. Gearomatiseerde oliën, tapenade van groene en zwarte olijven, met schil van citroenen, sinaasappels, mandarijnen, aubergines, pistachenoten en olijven cunzatu. Alles wordt met liefde gemaakt volgens oude methoden, zoals het vroeger gedaan werd.
... meest gezaghebbende oliegidsen (Gambero Rosso en Slow Food). Onder onze producten bevinden zich de waardevolle Monocultivar van Tortiglione, de monovarietale van Pendolino en Dritta, de DOP pretuziano Colline Teramane en onze gearomatiseerde oliën, waarbij technieken zoals maceratie en druk worden gebruikt zonder het gebruik van synthetische chemische aroma's.
Italië, Calabritto
...Met een productie die zich onderscheidt in drie variëteiten – Classico, Supremo, Prezioso – biedt Oleificio Valletta drie oliën met superieure organoleptische kwaliteiten, die zelfs de meest veeleisende smaakpapillen kunnen bevredigen. Gearomatiseerde oliën, geschenkverpakkingen en 'op maat gemaakte' oliën verrijken de catalogus. Sterk in zijn traditie en zich bewust van de kwaliteit van zijn producten, is het bedrijf klaar om zich op de buitenlandse markten voor te stellen, van de Verenigde Arabische Emiraten tot de Verenigde Staten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play