Italië, Forlì
...Farro is een graan dat behoort tot de familie van de grassen, arm aan vetten en rijk aan eiwitten, ideaal voor wie een caloriearm dieet volgt of de juiste dosis energie wil voor sportieve activiteiten. De parelgerstkorrels worden in Italië geproduceerd uit biologische teelt. Parelgerst verschilt van onbewerkte gerst door de afwezigheid van de buitenste schil en een eenvoudigere en snellere...
Portfolio (50)
Italië, Barberino Di Mugello
Agrifood Toscana is een dynamisch bedrijf dat actief is in de Toscaanse agrovoedingssector, waaronder de producten met het merk Agriqualità van de Amiata en het gebied van de Val di Paglia, die het resultaat zijn van een productieketen die sinds 2005 is ontstaan, en die is begonnen met de goedkeuring voor certificering door de regio Toscane. In het bijzonder zijn de gecertificeerde producten beste...
Portfolio (7)
Italië, Altamura
... uur, bij lage temperaturen, die schommelen van een minimum van 40 tot een maximum van 55 graden Celsius, waardoor de voedingswaarden en de kookvastheid behouden blijven. We produceren verse en droge pasta, biologisch en conventioneel, van Farro dicoccum, van harde tarwe Senatore Cappelli, volkoren, en op smaak gebracht met gedroogde en natuurlijke producten. Onze producten zijn aanwezig op de Italiaanse markt, van groothandel tot detailhandel, en op de buitenlandse markt, voornamelijk in Spanje, Portugal, Duitsland, Engeland, Canada, Brazilië, Australië en de VS.
Italië, Notaresco
De Agrarische Onderneming “La Cascina del farro” is in 1995 opgericht in Guardia Vomano (TE) door Dr. Giacomo Di Giovannantonio en zijn vrouw Maria Grazia Iachini. Gedreven door de wens om producten uit hun eigen land te consumeren die gezond en puur zijn, besloten ze te beginnen met het verbouwen van spelt. Deze ervaring, rijk aan nieuwe kennis en herontdekte passies, was een gelegenheid voor...
Italië, Foligno
... bijzondere klimatologische omstandigheden, zich gespecialiseerd in de teelt van voornamelijk linzen, die op deze hoogtes een bevoorrechte habitat vinden, en later ook in kikkererwten, cicerchie, roveja, farro, bonen en gerst. Deze gewassen hebben de eigenschap goed te groeien in arme grond en zijn zeer bestand tegen kou, waardoor ze een goede oogst opleveren waar andere gewassen falen. Het zijn dus...
Italië, scanno
...ONZE ACTIVITEIT HEEFT EEN OUDE TRADITIE - SINDS 1970 OP NAAM VAN DE HEER GINO DI MASSO - DIE IN 1985 EEN BEDRIJF OPRICHTE OP NAAM VAN COLLETTIVO SAMEN MET MEVROUW MARIA, ZIJN VROUW, EN ZIJN DRIE KINDEREN: GIULIO, VERANTWOORDELIJK VOOR DE VERKOOP, ANGELO EN ALESSANDRO IN DE PRODUCTIE. ONZE PRODUCTEN ZIJN: PAN DELL'ORSO, PANETTO, BISCUITS, GEVULDE PASTIJSEN, SCANNESE, LA CERASELLA, FROLLINE, BISCUITS VAN FARRO - TRADITIONELE ITALIAANSE DESSERTEN - PANETTONI, COLOMBE, FOCACCIA VAN NONNA ANGELA, MOSTACCIUOLI, AMARETTI VAN SCANNO, FERRATELLE.
Italië, Capaccio
Italië, Marcianise
Italië, Firenzuola
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play