Italië, Castelnovo Di Sotto
... verfijnde keuze aan recepten met verse vis, meesterlijk bereid met altijd zeer geselecteerde ingrediënten. Wat ook de keuken van dit mooie restaurant kenmerkt, is de aanwezigheid van de prachtige hout- en kolengrill in de zaal. Er wordt gesproken in het Engels, Duits en Spaans.
Italië, Ripalimosani
... NATURA: extractoren voor essentiële oliën met stoom. LINEA APICOLTURA: reinigingsmachines voor pollen, machines voor de productie van romige honing, multifunctionele installaties voor de behandeling van honing. LINEA CASTAGNA: installaties voor het wassen, de thermische behandeling en de pasteurisatie van kastanjes; het pellen van zowel gedroogde als verse kastanjes. LINEA TARTUFO: installaties voor het wassen, koken en steriliseren van truffels. LINEA LATTE EN FORMAGGI: minicaseifabrieken, drogers voor kaas.
Italië, Bozzolo
... in de maritieme traditie en de ervaring van verse producten, die vervolgens in heel Italië worden gedistribueerd via de kanalen Grootverbruik, Cash and Carry, Foodservice, groothandel, Ho.re.ca. en Deur-tot-Deur. We willen voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten door hen innovatieve, hoogwaardige producten te bieden die voldoen aan de voedselveiligheidsnormen. Ons doel is voornamelijk gericht op de eindconsument, voor wie variëteit in voeding, kwaliteit en de juiste prijs van het grootste belang zijn.
Italië, Arzachena
Alleen verse vis en levende schaaldieren...
Italië, Milano
... zwarte knoflook en deze gebruikt om gerechten met kip, vis, enz. op smaak te brengen. In vergelijking met verse knoflook geeft zwarte knoflook geen sterke en agressieve smaak vrij, dankzij het verlaagde allicinegehalte, dat tijdens het productieproces is omgezet in antioxidanten zoals bioactieve alkaloïden en flavonoïde verbindingen. De veranderingen in de eigenschappen van knoflook zijn de...
Portfolio (7)
Italië, Pegognaga
... transport van verse en diepgevroren voedingsmiddelen omvatten batterij-units, onzichtbare units, getrokken units, in split- en monoblockversies voor vervoerde cellen van kleine en middelgrote afmetingen. Voor gekoeld transport van grote afmetingen produceert Zanotti monoblock Diesel-units en onderstelversies. De units zijn beschikbaar met standaardgassen (R404A en R134A) en met nieuwe ecologische koelmiddelen. Zanotti houdt zich ook bezig met het ontwerp en de realisatie van grote koelsystemen voor de opslag van voedingsmiddelen zoals fruit, groenten, vlees, vis, melk, yoghurt, ijs en vleeswaren.
... in aarde bassins met een beperkte bevolkingsdichtheid van de exemplaren. Het bedrijf verhandelt verse of koudgerookte steur van de soort siberische steur, maar vooral kaviaar van de siberische en Russische soorten (osetra). De bijzonderheid van de kaviaar is de versheid en het ontbreken van conserveermiddelen. De kaviaar wordt ambachtelijk verwerkt volgens traditionele methoden, waarbij telkens de...
Italië, Giffoni Sei Casali
...pesticiden en hormonen. Onze faciliteit stelt ons in staat om het hele jaar door verse slakken te leveren. Strenge controles waarborgen de hygiëne en veiligheid van onze producten. Een bedrijf dat is gebaseerd op ervaring, zorg en aandacht voor de klant, en een constante zoektocht naar ambachtelijk werk. Het merendeel van onze producten wordt met de hand geoogst en verpakt volgens traditionele methoden...
Italië, Crespadoro
Productie - verkoop van verse en gerookte forel...
... doorgegeven en die ons in de vijfentwintig jaar van onze activiteit heeft aangespoord om steeds beter te presteren en culinaire specialiteiten te creëren die eenvoudig en direct te gebruiken zijn, geschikt om crostini, fantasierijke voorgerechten, hoofdgerechten te kruiden of om vlees en vis op smaak te brengen. Alles kan worden verrijkt met verse truffel op de manier die u het meest aanspreekt: in plakken...
De visspeciaalzaak van de vissers, de beste verse vis, verwerkt en gekookt tegen onverslaanbare prijzen. Van onze boten naar uw tafel, met culinaire aanbiedingen bereid door chef Ucio.
... mediterrane keuken, die strikt wordt bereid met uitstekende gerechten van verse vis, vlees, vleeswaren en de directe productie van pasta en zoetigheden. Om onze gerechten te begeleiden, ontbreekt er op tafel een selectie van wijnen uit Oltrepò Pavese, naast nationale etiketten en gedistilleerde dranken. Hier kun je ook genieten van een geweldige pizza per meter, gebakken in onze houtoven, of je laten adviseren door de dagaanbiedingen. ZOMERAVONDEN MET KAARSLICHT IN DE TUIN... THEMA GASTRONOMISCHE AVONDEN... BARBECUE ONDER DE STERRREN...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play