Italië, Giuliano
Al meer dan veertig jaar is Di Rosa een referentiepunt in de zoetwarenindustrie, met een breed scala aan producten die Italiaanse ambachtelijkheid combineren met een passie voor kwaliteit. Met meer dan 200 artikelen klaar voor wereldwijde export, is Di Rosa niet alleen een merk, maar een garantie voor uitmuntendheid en authenticiteit. Onze onderneming distribueert niet alleen producten van hoge kw...
Portfolio (129)
Italië, Colle Di Val D'elsa
De familie Masoni Pietro is actief sinds 1885 en houdt zich bezig met banketproducten. De lange ervaring en traditie in de typische Sienese banketbakkerij maken het beroemd om verschillende producten, waaronder: panforti, cantuccini, panpepati, torroni en koekjes. De klant kan zichzelf een moment van sublieme zoetheid cadeau doen door te genieten van de ambachtelijke chocolade of door een kwalitei...
Italië, Napoli
Il Cazzimbocchio hebben we allemaal gehoord, maar niet iedereen weet precies wat het is. Als goede Napolitanen gebruiken we het om een naam te geven aan datgene wat ons op de een of andere manier altijd voor de voeten ligt... bijna tot ergernis. We vinden het leuk om te denken dat San Pietro tijdens zijn eerste pelgrimage naar Napels over een steen struikelde: "Eminenza" - klonk het - "Accort 'o c...
Italië, Sovicille
Met de liefde, het enthousiasme en de toewijding waarmee men een kleine plant verzorgt, is de Fabbrica del Panforte in 1994 opgericht met als doel de traditionele Sienese zoetigheden in hun hoogste expressie opnieuw voor te stellen en bekend te maken. Voor de vervaardiging van haar zoetigheden put de Fabbrica del Panforte uit het verleden de originele recepten van de Sienese banketbakkerij, geërfd...
Italië, Sassello
Sinds 1860 zijn er decennia verstreken, maar de ambachtelijke productie blijft onze filosofie. De huidige productie omvat, naast de zachte amaretti, die in verschillende versies worden gemaakt maar altijd in de originele dubbele strikverpakkingen, ook: baci di dama, gebakjes bedekt met zeer fijne chocolade, krokante amaretti en, voor de feestdagen, de traditionele panettoni, pandori en colombe. De...
De Amarelli Fabbrica di Liquirizia di Fortunato Amarelli e C. produceert de beste zoethout ter wereld, volgens de gezaghebbende stem van de Encyclopaedia Britannica, die in Calabria is ontstaan. Oude documenten bevestigen dat de familie Amarelli al rond 1500 de ondergrondse takken van een plant verhandelde die nog steeds in overvloed groeit op hun landerijen: zoethout, met de wetenschappelijke naa...
Italië, Guidonia
Wij geven om het leven en de gezondheid van bijen, daarom zet het bedrijf zich in om de omgevingsfactoren waarin zij leven voortdurend te beschermen en te monitoren. Het respecteren van hun natuurlijke gewoonten stelt ons in staat om kwalitatief superieure producten te realiseren. Producten die gewaardeerd en erkend worden door onze klanten die van de natuur houden en van de gaven die zij met onvo...
Italië, Palermo
Al meer dan 125 jaar transformeren de snoepmeesters van Terranova het johannesbroodstroop in een geconcentreerde mix van smaken en emoties die herinneren aan een tijd waarin snoep een zeldzaam en kostbaar object van verlangen was. Antonio Terranova, de stamvader van de familie, begon in 1890 zijn activiteiten op de straten van Ballarò, in het hart van Palermo, met oude ambachtelijke gereedschappen...
Italië, Serravalle Pistoiese
... voor cosmetica en parfumerie, dozen voor koekjes en snoepgoed. SATE (Geavanceerde Oplossingen Elektronische Technologieën) heeft al haar onderzoeks-, ontwerp- en ontwikkelingsactiviteiten gericht op het creëren van nieuwe producten met technische en functionele kenmerken die niet te vinden zijn in bestaande producten op de markt, en anticipeert daarmee op de behoeften van klanten die openstaan voor technologische ontwikkelingen.
Italië, Torino
... in staat om systemen van verschillende complexiteit te leveren, ook "turnkey", voor het beheer en de verpakking van een grote verscheidenheid aan producten in de food- en FMCG-sector: van bakkerijproducten tot koekjes, chocolade en snoepgoed in het algemeen, zonder de droge, verse, gekoelde en diepgevroren producten te vergeten, poeder- en korrelproducten tot producten voor persoonlijke en huishoudelijke hygiëne en nog veel meer.
Italië, Cinto Caomaggiore
... om ecologische en sociale impact te minimaliseren. Volgend op dit idee hebben we nieuwe kansen gecreëerd, kosten verlaagd en kiezen we leveranciers die de beste prestaties op het gebied van duurzaamheid bieden. Onze papierproducten voor voedselgebruik omvatten: - kussens van zacht papier voor dozen met chocolade, koekjes en voor de verpakking van snoepgoed in het algemeen; - verpakkingen voor...
Portfolio (9)
Italië, ENNA
La Crema Pistacchio LaGolosina is een merk van TIMPANARO, een jong en dynamisch bedrijf dat is opgericht in ENNA, in het hart van Sicilië. Met inzet en aandacht streeft het bedrijf ernaar te voldoen aan de verwachtingen van een consument die voortdurend evolueert, steeds veeleisender en meer gericht op zijn levensstijl. De sterke punten zijn de voortdurende wens om te verbeteren, de betrouwbaarh...
Onze ambachtelijke patisserie produceert traditionele Siciliaanse klassiekers zoals cannoli met ricotta en cassata, zoetigheden met verse ricotta, crème, chocolade, pistachegebak, amandelgebak, en ook ambachtelijke panettoni en paasduiven. Een beperkte productie van typische Siciliaanse zoetigheden, binnen het bereik van een Siciliaanse familiepatisserie, die de zoetigheden in haar eigen atelier b...
Italië, Fara Gera D'adda
Ons bedrijf is ontstaan uit een oud familierecept: creativiteit, ervaring, concurrentievermogen, projectontwikkeling, passie voor dit vak. Het is een recept dat we al vele jaren gebruiken, meer bepaald sinds 1950, toen Enrico Castellazzi het ambachtelijke laboratorium oprichtte. Sindsdien is Casa Del Dolce altijd ook ons huis geweest en de keuze om de leiding en eigendom van het bedrijf in de fami...
Italië, S,egidio Alla V.
Ambachtelijk bedrijf dat typische zoetwaren produceert, gemaakt van natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen of chemische conserveermiddelen. Onze specialiteit zijn de Sassi d'Abruzzo, een typisch zoet product waarvan wij de enige producenten zijn met het originele recept sinds 1928. Daarnaast produceren we een 90% amandelkrokant dat zijn gelijke niet kent, een pure chocolade die op lage tempe...
Italië, Gussago
Weataly is een uitdrukking van een hoogprofessioneel team van ontwerpers, communicators, creatieve mensen, marketingexperts, ambachtslieden en Italiaanse ondernemers die een project hebben bedacht dat verbonden is door de mogelijkheid om de veelzijdigheid van de Italiaanse cultuur en haar vertegenwoordiging in de wereld te exporteren. De concentratie van middelen en professionaliteit binnen het It...
Italië, Roma
Cone- en wafel fabriek Halffabricaten voor patisserie en ijssalons...
Italië, Casale Litta
Productie van snoepjes Variëteit aan smaken Specialiteit rabarber Reclame snoepjes...
Italië, Grinzane Cavour
TORRONE SINDS 1885...
Productie van Cantuccini en Brioches...
Italië, Arona
Open voor het publiek Chocolade en andere zoetwaren...
Italië, Foligno
... EXQUISITE ZOET! ELKE DAG VAN HET JAAR BANKETTEN EN CATERING...
Italië, Striano
Zie ruimte op de pagina...
ZIEN RUIMTE OP DE PAGINA...
Productie van: panettoni, pandori, colombe...
Italië, Pisa
In het hart van Toscane, dicht bij Pisa, produceert Amedei hoogwaardige Italiaanse chocolade afkomstig van geselecteerde plantages. Repen, Napolitains, Truffels en Pralines, Crèmes. Donkere en extra donkere chocolade, melk- en witte chocolade, chocolade met hazelnoten, met amandelen, met fruit en ganduja-chocolade, cru monorigin chocolade. Naast de klassiekers produceert Amedei Monorigin Cru Choco...
Italië, Volta Mantovana
Verse pasta ambachtelijke productie...
Alta Valle Camonica...
Productie en verkoop van snoepgoed...
Italië, Colle Di Val D'Elsa (Si)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play