Italië, Frascati
...De wijngaarden wisselen af met olijfgaarden en velden, wat een goed model van biodiversiteit vormt. De bodem is van vulkanische oorsprong, de meest voorkomende druivensoort is de Malvasia bianca uit Lazio. De aandacht voor het gebied en de inzet voor duurzaamheid hebben zich vertaald in de productie van typische wijnen uit de regio. Onze zoektocht naar kwaliteit begint met de controle van de...
De Azienda Agricola Contucci is een van de oudste in de regio, gespecialiseerd in de productie van uitstekende wijn, verkregen uit de honderzeventig hectare die in bezit zijn. Het gekwalificeerde en ervaren personeel biedt een breed scala aan producten met een gecontroleerde oorsprongsbenaming (Doc), die zowel aan particuliere wijnhuizen als aan klanten worden verkocht. De Toscaanse druivensoo...
Italië, Salice Salentino
... autochtone druivenrassen zoals Negroamaro, Malvasia nera, Verdeca, bianco d’Alessano, Moscato, Aleatico en Primitivo, zijn er ook wijnen met een meer internationale karakter zoals Chardonnay, Pinot, Sauvignon, Cabernet en Merlot. De producten zijn niet alleen aanwezig op de Europese markten, maar ook in de Verenigde Staten, Singapore, Canada, Brazilië, Australië, Japan, China, Hong Kong, enz. De gemiddelde jaarlijkse productie bedraagt ongeveer 2,5 miljoen flessen.
Italië, Reggio Emilia
... restaurants over de hele wereld. De trots van de kelder is de Sangiovese uit Toscane, maar er is een zeer ruime keuze aan kwaliteitswijnen DOCG, witte, rode en sprankelende wijnen, zoals zoete en droge Malvasia, Lambrusco Rosé DOC, Rubicone Rosso I.G.T., Pignoletto, Bonarda, Barbera d'Asti en d'Alba Superiore, uit Monferrato en Oltrepò Pavese, Colli di Scandiano en Canossa Sauvignon, Sangiovese di Romagna, Gutturnio Colli Piacentini, Chardonnay Rubicone I.G.T., Trebbiano di Romagna, Cortona Sangiovese, en vele anderen. Het bedrijf biedt bovendien wijnen aan voor botteling.
Italië, Cisterna Di Latina
... vertegenwoordigen. Onder de strikt biologische producten van de landbouwonderneming zijn er de hoogwaardige kiwi's met gele en groene pulp, extra vierge olijfolie verkregen uit drie verschillende cultivars: itrana, leccino en frantoio, kiwi- en citroenjam, naast een biologische wijnproductie van inheemse en internationale druivensoorten. De gebruikte variëteiten zijn Bellone, Malvasia Puntinata uit Lazio...
Italië, Ceglie Messapica
... orecchiette, een waar juweel van het bedrijf, heeft iedereen veroverd, verkregen met geavanceerde productietechnieken in overeenstemming met de oudste traditie. Fusilli, cavatelli en volkoren orecchiette van semola, verheven door een eenvoudige tomatensaus of vlees- of andere sauzen, zullen uw smaakpapillen verwennen. De kroonjuweel van de meest gevarieerde productie en een absolute nieuwigheid op de markt is de Pasta alla Malvasia, verkregen door het kneden van semola van harde tarwe en inheemse malvasia-druivenwijn, zonder enige toevoeging van water.
Portfolio (1)
Italië, Montecchio Emilia
... lokale wijntraditie en ter bescherming van de kwaliteit. Typische producten, hoogwaardige wijnen, droge en zoete Malvasia, Marzemino, Rosso dei Calanchi Cabernet Sauvignon, Reggiano Lambrusco, Reggiano Lambrusco Amabile, Rosso di Vigna Reggiano Rosso, Ilario Rosato en Rosso Reggiano Lambrusco, Rosso dell'Olmo Reggiano Rosso, Pinot dell'Emilia, Bianco Due Torri, Sauvignon dell'Emilia, Lambrusco, Fortana dell'Emilia, Rosato!!!
De coöperatieve wijnmakerij van Leverano werd opgericht in 1959 en is tegenwoordig een van de belangrijkste productiebedrijven in Salento. De wijnmakerij heeft ongeveer 1300 leden en 1100 hectare aan verbouwde wijngaarden. De belangrijkste druiven zijn inheemse variëteiten, met name primitivo, negroamaro en malvasia nera. Daarnaast zijn er andere nationale druivenrassen zoals montepulciano...
Portfolio (4)
Italië, San Donaci
... technologieën. De maceratie in automatische vinificatoren met ondergedompelde hoed van staal, de controle van de fermentatietemperatuur en de zachte persen dragen bij aan het versterken van de al uitstekende organoleptische en kwalitatieve kenmerken van de producten, waarbij de typische smaken en aroma's worden benadrukt. Cantina San Donaci vinifieert alleen de autochtone druiven van zijn eigen wijngaarden: naast de drie historische druiven Negroamaro, Primitivo en Malvasia Nera, worden ook kleinere hoeveelheden van andere variëteiten zoals Malvasia Bianca, Chardonnay, Bombino en Trebbiano gebruikt.
Portfolio (5)
... beschikbare kwaliteiten: Rosso fermo 2014, droge mousserende Malvasia, Barbera en Bonarda (mousserende Gutturnio), mousserende Pinot grigio, droge mousserende Bonarda, mousserende Ortrugo, mousserende Barbera, mousserende tafelwijn Rosso. De wijnkelder kan van maandag tot zaterdag worden bezocht.
Italië, Campomarino
... die in veel opzichten biologisch is, en die het verdient om ten volle genoten te worden in de diepe expressie van zijn eigen typiciteit. Naast klassieke druiven zoals malvasia, Trebbiano, Montepulciano en Sangiovese, heeft Di Majo Norante aanvankelijk Bombino en Aglianico toegevoegd, en uiteindelijk de oude druivensoorten Falanghina en Greco voor de productie van witte wijnen. Ellenico-Aglianico, Prugnolo en Tintilia voor de rode wijnen. Moscato reale voor de zoete passito.
Italië, Roccella Ionica
... traditie, expertise en passie die van generatie op generatie is doorgegeven. Met zijn 6 hectare wijngaarden waar de belangrijkste autochtone Calabrese druivensoorten groeien, produceert het bedrijf wijnen van grote diepgang en persoonlijkheid (Calabrese nero, Gaglioppo, Greco nero, Magliocco) onder de rode wijnen, en (Mantonico bianco, Greco bianco, Insolia, Malvasia) onder de witte wijnen. In de nieuwe en moderne wijnkelder worden de biologische druiven verwerkt met moderne technieken, maar met respect voor de familietraditie.
... oliën van vers gemalen olijven met verse truffel, citroen, rode mandarijn, rozemarijn en chilipeper. Hoogwaardige IGT Salento wijnen van de druivenrassen Primitivo, Negroamaro, Ottavianello en Malvasia. ROSE', WIT, ROOD en PASSITO. Daarnaast hebben we een beperkte productie van zoete amandelen van oude bomen die verspreid staan in onze olijfgaarden, die normaal gesproken worden gebruikt in de haute...
Italië, Casorzo
Wij zijn producenten van D.O.C. wijnen zoals Barbera, Freisa, Grignolino, Cortese, Sauvignon, Passito en Malvasia di Casorzo. Wij bieden ook agriturismo aan, waarbij onze wijnen worden geserveerd bij de maaltijden. We willen onze producten ook in het buitenland bekendmaken. Hartelijkheid en sérieux zijn ons motto.
Italië, Dolegna Del Collio
Cantina gespecialiseerd in de productie van wijnen uit de Collio. Produceert hoogwaardige biologische Friulaanse wijn: Schioppettino, Friulano, Malvasia, Ribolla giallo, Sauvignon. Tenuta La Ponca produceert witte en rode Friulaanse wijnen: Schioppettino del Collio, Friulano del Collio, Malvasia del Collio, Sauvignon del Collio, Ribolla giallo del Collio. Een wijnhuis dat zijn naam ontleent aan de grond waarop het zich bevindt. 35 hectare aan wijngaarden voor biologische en hoogwaardige wijnen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play