Italië, Villafranca Piemonte
Met een nieuwe slachterij volgens CE-normen is Aimaretti een slachthuis voor varkensvlees en producent van kwaliteitswaren zoals salami en ham. De activiteit biedt een breed scala aan vleeswaren en hoogwaardige, verse, authentieke en op de meest strikte hygiëne- en gezondheidsnormen geslachte vleesproducten. De beste verse producten, gegarandeerd en zonder conserveermiddelen, om elke dag de smaak ...
Italië, Roma
De diepvriespizza's van Casa Mariella zijn ontworpen om je lunch of diner een unieke smaak te geven. Klaar om gebakken te worden en perfect voor een snelle maaltijd, zonder in te boeten op kwaliteit.
Portfolio (2)
Italië, Caraglio
{ "target_language": "In 1947 begon het avontuur van nonna Fiorina en nonno Giuseppe met de productie van handgemaakte verse pasta. Pas in 1962 ging de eerste installatie voor de productie van ravioli en tortellini in werking. Sindsdien is de technologische evolutie niet meer gestopt, maar onze filosofie is niet veranderd: ons werk met de toewijding en passie van onze grootouders, waarbij we uit...
De diepvries vormt een belangrijk onderdeel van de toekomst van onze sector. We hebben ons assortiment verse producten uitgebreid met een lijn diepvriesproducten specifiek voor de grootdistributie en de horeca. We streven ernaar de authentieke smaken van ambachtelijk brood, typisch voor de Italiaanse traditie, te behouden. Dit is mogelijk dankzij onze constante studie, de voortdurende zoektocht...
Portfolio (9)
Italië, Vizzini
Italiaans voedingsbedrijf met het geregistreerde merk Buon Appetito Chef! produceert diepvries voorgerechten, hoofdgerechten, aperitiefhapjes en fingerfood, voornamelijk op basis van vis. De recepten en gerechten zijn ontworpen en bereid door de bekende sterrenchef Pietro d’Agostino, die de ingrediënten heeft gekozen en voor ons de beste gerechten uit de Mediterrane traditie heeft...
Portfolio (2)
Italië, Sant'arcangelo Trimonte
... wortels van ons land, proberen we de recepten van de strikte Napolitaanse traditie in de bakkerij opnieuw te creëren, ondersteund door de modernste productie- en hygiënetechnologieën. Trots op onze oorsprong, streven we naar het nobele doel om het beste van de Napolitaanse keuken op uw tafels te brengen. Onze diepvries- en voorgebakken bakproducten. De diepvriesbakproducten voor de grote en kleine...
Italië, S. Giovanni La Punta
BARBAGALLO DOLCIARIA IS EEN OUDE CATANESE ONDERNEMING DIE IS OPGERICHT MET HET DOEL TRADITIONELE SICILIAANSE KOEKJES TE PRODUCEREN. IN DE LOOP DER TIJD, BOVENOP DE PRODUCTEN DIE HET IN HET ASSORTIMENT HEEFT, WORDEN DE CANNOLI-WAFELS TOEGEVOEGD. DE RECEPT, VERKREGEN VAN EEN OUDE PATISSIER, WORDT VERGEZELD DOOR HET GEBRUIK VAN GESELECTEERDE GRONDSTOFFEN EN EEN METICULOZE PROCEDURE DIE DE ...
Portfolio (1)
Italië, Albano Laziale
De Pinsa Romana is een gerecht met een rijke geschiedenis, waarvan de oorsprong teruggaat tot het oude Rome. De herinterpretatie van het recept heeft dit product uniek gemaakt: het deeg bestaat uit een mix van verschillende soorten meel, zoals tarwe, rijst en soja, met een hoog percentage water, zuurdesem en zonder toevoeging van additieven en conserveermiddelen. De belangrijkste kenmerken zijn: -...
Italië, San Donà Di Piave
Hoogwaardige producent van huisgemaakte diepvriespizza's, bruschetta, snacks, focaccia en flammkuchen, en we passen onze producten ook aan voor uw activiteit. We werken vooral samen met Ho.Re.Ca. leveranciers en retaildistributeurs om onze echte Italiaanse recepten over de hele wereld te leveren.
Italië, Isola Della Scala
De landbouwboerderij Passolongo is ongeveer tien jaar geleden opgericht en is gespecialiseerd in de productie van biologische diepgevroren fruit en groenten voor industrieel gebruik. De boerderij Passolongo ligt volledig in de provincie Verona (Isola della Scala - Italië), waar meer dan 130 ha worden verbouwd volgens de biologische methode (Reg. CE 834/2007). Binnen de moderne productie-installat...
Italië, Tricase
Een overgeleverde traditie en de intuïtie van het invriezen als de beste methode om pasta te conserveren, de meest natuurlijke, de oudste en de enige die het mogelijk maakt om geen conserveermiddelen te gebruiken, zijn de kenmerkende aspecten die hebben geleid tot de oprichting van een merk zoals CARBONE, liefde voor pasta, in 2016. Gezien de uitstekende resultaten op nationaal en internationaal n...
Italië, Noceto
Productie en handel in diepgevroren kant-en-klaar voedsel. Paren garandeert de directe productie van het volledige assortiment groenten met directe controle over de hele keten, van zaaien tot oogsten; het maakt gebruik van optische sortering in combinatie met röntgenstralen en laser, dat wil zeggen het exclusieve systeem dat de verwijdering van alle vreemde voorwerpen mogelijk maakt om de gezondhe...
Italië, altamura
Het Unibrands-assortiment, samen met zijn merken, Novoforno en Pasta e Gusto, is geworteld in de culinaire traditie van ons land, waaruit we volop putten om een complete lijn van typische producten van het gezonde mediterrane dieet aan te bieden. In onze deegbereidingen is semola rimacinata van harde tarwe onmisbaar, tegenwoordig zo gewild dat het ons kwaliteitsmerk is geworden. Onze producten ont...
Portfolio (3)
Italië, San Lorenzo Di Parabiago
La Aldo Cozzi Sas Macchine per Pastifici, eigenaar Cav. Aldo Cozzi, staat al jarenlang aan de top van de nationale en internationale markt voor de bouw en verkoop van machines voor korte en lange pasta, vers, droog, gepasteuriseerd, diepvries en aanverwante producten zoals Ravioli, Cappelletti, Tortellini, Gnocchi, enz., evenals bijzondere en typische producten, ook met het gebruik van speciale...
Italië, Pordenone
... worden aangevuld met de productie van diepvries sauzen en de lijn FORNO PRONTO ontstaat, waar de pasta's en sauzen, altijd diepgevroren, worden gemengd en verpakt om vervolgens als kant-en-klare maaltijden te worden verkocht.
Italië, Anzio
MAISON DEL CELIACO is een merk van een bedrijf dat door het Ministerie van Volksgezondheid is goedgekeurd voor de productie van GLUTENVRIJE voedingsmiddelen in de categorieën Banketbakkerij, Gastronomie en Pasta. Onze productielijnen variëren van DIEPVRIES tot FRESH en DROOG. De producten zijn ambachtelijk en bevatten geen conserveermiddelen, waardoor ze ongeëvenaard zijn in termen van smaak en...
Italië, Controguerra
Italië, Napoli
TRANSFORMATIE EN VERKOOP VAN VLEESGEBASEERDE PRODUCTEN EN HANDEL IN VOEDSEL VAN ALLE SOORTEN. STERK IN ONZE OORSPRONGEN ZIJN WE KLAAR VOOR DIT NIEUWE AVONTUUR. DEGENEN DIE VAN ONS HOUDEN, VOLG ONS.
Italië, Lazise
Il Germoglio is ontstaan in de jaren negentig met de aankoop van een industriële oven voor de productie van brood en bakkerijproducten. In 2004 voegde een nieuwe groep aandeelhouders zich bij het ambachtelijke vakmanschap en bracht nieuwe ondernemerskracht. Investeringen in technologie, maximale aandacht voor kwaliteit en klantenservice hebben de constante groei door de jaren heen gekenmerkt. Vand...
Italië, Mazara Del Vallo
Onze intentie is om een nieuw scenario te openen in de wereld van diepvriesproducten: Uiterst hoge kwaliteit, ambachtelijke zorg, zorgvuldige selectie van grondstoffen, respect en aandacht voor de klant. De oude smaken van de traditionele mediterrane keuken op de tafel van vandaag brengen. Die smaken vangen en teruggeven aan degenen die ze willen proeven in deze hectische moderne tijden; Dit zijn ...
Italië, Cinisello Balsamo
PERCIN DONER SRL is een gevestigde speler in de productie en distributie van kebab in Italië. Al generaties lang is de verwerking van kebab onze missie, een kunst die we met passie, toewijding en uiterste zorg uitvoeren om onze partners voortdurend een product van hoge kwaliteit te garanderen. Het bedrijf kenmerkt zich door het exclusieve gebruik van geselecteerd vlees en de interpretatie van het ...
Wij zijn al meer dan 30 jaar actief in de "bevroren wereld" en houden ons bezig met de verwerking van voedselproducten, voornamelijk op basis van vis, maar ook kaas, groenten en vlees. We zijn begonnen als leveranciers van het FINDUS-merk voor de visindustrie en hebben vervolgens onze eigen merken en producten ontwikkeld, waarmee we een verkoopnetwerk hebben gecreëerd dat de supermarktsector en de...
Italië, Acerra
De echte ambachtelijke Napolitaanse pizza, binnen enkele minuten klaar, met de hand uitgerold en gemaakt van 100% Italiaanse producten. Wij zijn een start-up die zich richt op het verspreiden van de echte ambachtelijke Napolitaanse pizza over de hele WERELD. Onze leidraad is de wil om voortdurend te groeien en te verbeteren. In al onze activiteiten is het doel om het Italiaanse product bij uitstek...
Italië, Favara
Altamarea produceert sinds 1996 alleen gerookte visproducten. In een voedingsmarkt die steeds chemischer en industriëler wordt, heeft Altamarea zijn ambachtelijke productieproces intact gelaten, waardoor het product een natuurlijke rokerigheid krijgt en zich onderscheidt van de concurrentie. Roken is een oud conserverings- en smaakproces, waarvan het resultaat niet gestandaardiseerd kan worden, m...
Italië, Napoli
Underkitchen.it is een sociale impact start-up die diepgevroren iconische gerechten uit de internationale keuken verkoopt. Underkitchen produceert uitsluitend voedsel in de kooklabs van de Italiaanse koks scholen, waar de gerechten worden bereid door student-koks onder toezicht van top Italiaanse en internationale chefs, en ondergaan een strikte kwaliteitscontrole voordat ze op de online markt wor...
Italië, Pescasseroli
Fabrikant van hoogwaardige diepvriesvoeding onder het merk Pescasseroli of onder private label (MDD). Wij leveren aan de retailsector.
Italië, Giarre
Productie van diepvriesvoedsel: ontbijt, Siciliaanse rotisserie, granita's en Siciliaanse sorbets, mini-snacks voor aperitief, catering, enz.
Italië, Cesano Boscone
Zini produceert sinds 1956 verse pasta en diepvries sauzen met geavanceerde IQF-technologie. Het assortiment verse pasta omvat recepten voor gevulde pasta, eiernoedels, ovenpasta, polenta en gnocchi, het paradepaardje van het bedrijf, met een jaarlijkse productie van meer dan 6 miljoen kilo. Zini heeft ook een lijn van diepvries sauzen in schilfers, beschikbaar in de belangrijkste recepten van de Italiaanse traditie.
Italië, Bozzolo
Wij zijn een bedrijf waar de liefde voor de zee en de zoektocht naar authentieke producten die daaruit voortkomen samenkomen om u de beste kwaliteit op tafel te brengen. De authenticiteit van Vissen uit Onvervuilde Zeeën en de Meest Geavanceerde Bewaringstechnologieën komen samen om de Onovertroffen Kwaliteit van FLOOK-producten te creëren. De excellentie van FLOOK is stevig verankerd in de mariti...
Opgericht aan het begin van de jaren '70, op initiatief van veertig kleine mosselvissers, die in de buurt van de Vissershaven een gemeenschappelijke verkoopplek voor hun producten creëerden, is de CO.PE.MO. (Coöperatie van Mosselvissers). Tegenwoordig zorgt zij voor de verkoop, binnen haar eigen lokalen, van producten die deels op de vismarkt zijn gekocht en deels uit het buitenland zijn geïmporte...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play