Professione gelatiere is de school voor ijsbereiding die leert hoe je echt ambachtelijk ijs maakt, uitsluitend met natuurlijke grondstoffen. In onze cursussen voor ijsbereiding gebruiken we geen additieven, conserveermiddelen of kleurstoffen, alles om de ijsbereiders van de toekomst zo goed mogelijk op te leiden. Het opleidingsprogramma is verdeeld in drie niveaus: Cursus voor ijsbereider niveau...
Italië, Milano
Liky Liky is de nieuwe Italiaanse leider in de franchise van ijssalons zonder laboratorium, met designmeubilair en geavanceerde machines, evenals persoonlijke training cursussen om u in staat te stellen uw ijssalon te openen zodra u deze heeft bedacht!
Italië, Torre Annunzuata
Della Palma biedt sinds 1949 producten van hoge ambachtelijke patisserie aan, waarbij de smaak van de traditie behouden blijft met een zorgvuldig geselecteerde keuze van grondstoffen die op een innovatieve manier worden gebruikt. De koffiebar is een ander sterk punt, samen met de ambachtelijke ijssalon. We zijn 's nachts geopend van vrijdag tot zondag, zodat u kunt genieten van de warme specialite...
Italië, Campobasso
Al enkele jaren produceren en verkopen we yoghurt-ijs en ambachtelijk ijs in onze directe verkooppunten met groot succes. De positieve feedback die we elke dag ontvangen, heeft ons ertoe aangezet om meer verkooppunten te openen en een franchise op te zetten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play