Italië, Marmirolo
...PASTAPIU is de zachte tarwe bloem Type '00' die is ontwikkeld voor de productie van verse pasta. Met een grote plasticiteit en elasticiteit dankzij het goede eiwitgehalte, wordt PASTAPIU gekenmerkt door een constante korrelgrootte en een asgehalte van minder dan 0,45%; deze eigenschappen maken het geschikt voor het maken van verse pasta die niet grijs wordt en die zijn kenmerkende kleur gedurende...
Portfolio (56)
Italië, Trepuzzi
...Gin Mágico is ambachtelijk geproduceerd in Italië. - Bij een eerste blik varieert de kleur van diepblauw tot lila, en het is iriserend, zelfs in het zonlicht. - In de neus zijn er droge aroma's met frisse hints. - Op de tong is het fruitig. Gin Mágico bevat de poëzie van een letterlijk magische bloem, de Clitoria Ternatea. Deze bloem, die inheems is in Azië en lange tijd als medicinale plant is...
Portfolio (89)
Italië, Goito
...Het resultaat is een onmiddellijke waterafstotende werking van de behandelde materialen (negatieve nathoek tegen waterdruppels). Dit zorgt voor een drastische vermindering van de waterpenetratie in de behandelde materialen, de vermindering van uitbloeiingen en de opkomst van een effectief "zelfspoelende" werking van de oppervlakken ("Lotus bloem" effect). - Impregnerende, waterdichte, beschermende...
Portfolio (275)
Italië, Forlì
... complete eiwitten, die alle essentiële aminozuren leveren die nodig zijn voor spiergezondheid en algemeen welzijn. Bovendien is het een waardevolle bron van voedingsvezels die de spijsvertering bevorderen en een langdurig verzadigingsgevoel ondersteunen. De BIO Glutenvrije Quinoameel bevat ook een scala aan belangrijke vitamines en mineralen, waaronder B-vitamines, ijzer, magnesium en zink. Deze voedingsstoffen zijn essentieel voor de goede werking van het lichaam en spelen een sleutelrol in tal van fysiologische functies.
Portfolio (50)
...Thermische en hydrothermische behandelingen worden in de voedingsindustrie gebruikt om verschillende eigenschappen van voedsel voor specifieke toepassingen te ontwikkelen. Deze behandelingen modificeren de eigenschappen van graanmeel, kiemen, zemelen, zetmeel, vezels, peulvruchten en hun afgeleiden. Alle VOMM thermische behandelingen in de voedingssector zijn volledig natuurlijk, zonder chemische toevoegingen. Ze worden gebruikt om "CLEAN LABEL" producten te produceren. Een pilotplant is beschikbaar in de VOMM R&D-afdeling in Rozzano.
Portfolio (5)
...Vanuit onze laagjes Crefola bereiden we de laagjes Crepole met polentadeeg. Een oud recept van onze grootouders, volgens welke, zodra de polenta is bereid, deze eerst moet afkoelen om vervolgens te worden gehakt en verder te worden gekneed met bloem, eieren, melk en verschillende andere ingrediënten. Handmatig in laagjes volgens de familietraditie.
Portfolio (10)
Italië, Marciano Della Chiana
...heeft het echter een kenmerk dat het speciaal maakt: het bevat geen Allina. Dit maakt het volledig verteerbaar en laat het die soms onaangename geur niet achter. Kortom, een knoflook die kussen-proof is. Voor deze saus hebben we de hele plant van de aglione gebruikt, van de bloem tot de bol. Dit heeft geleid tot een frisse, zoete en delicate smaak. Om deze reden raden we aan om het een paar minuten...
Portfolio (10)
Italië, Montecchio Maggiore
...Ninfee zijn verlichtingsobjecten met een grote evocatieve charme. Sculpturen die het licht vormen. Alle diffusers, gemaakt van plexiglas of aluminium, zijn met de hand gevormd; deze bewerking gebeurt nooit op dezelfde manier, waardoor elke bloem uniek is. Het gouden blad wordt aangebracht met een geduldige en vakkundige handmatige techniek. De lampen van de Ninfee-collectie zijn volledig in Italië vervaardigd.
... ervaring in de teelt en commercialisering van pistache. Het motto van het bedrijf is dan ook altijd geweest: "Respecteer de traditie en zoek naar innovatie". De traditie wordt vertegenwoordigd door deze prachtige vrucht die wereldwijd gewaardeerd wordt, terwijl de innovatie bestaat uit onze verwerkingen die de smaak versterken. Wij van Evergreen kunnen de ongepelde vrucht, de bloem en de uitstekende pistachepasta aanbieden voor de productie van ijs. We maken ook deel uit van de slow food beweging, wat onze toewijding aan de PISTACCHIO VERDE DI BRONTE DOP nog verder garandeert.
Italië, Foligno
... aan de meest uiteenlopende markteisen. De bijzonderheid van onze producten is dat elke individuele pizzabodem, voordat deze in de oven wordt gebakken, handmatig wordt bewerkt en gecontroleerd, één voor één. Elke dag. Elke klant kan onze pizzabodem personaliseren en naar wens beleggen, deze enkele minuten in de oven plaatsen en genieten van de echte smaak, de heerlijkheid, de authenticiteit van de Italiaanse pizza. Dit alles is mogelijk omdat we geen conserveermiddelen, kleurstoffen of additieven gebruiken, maar alleen twee grondstoffen: bloem en water.
Italië, Catanzaro
Waarom kiezen voor Italiaanse saffraan Italië kan de Crocus bloem unieke kenmerken geven, dankzij het klimaat, de rijke voedingsbodem en de vakkundige handen die deze bol op een volledig natuurlijke manier verzorgen. Het ecosysteem en de teeltmethoden maken de Italiaanse ZAFFERAAN zeer waardevol, met een intense geur en een evenzo rijke kleur. Italië is bovendien het enige land dat een...
... reserveren, in de wetenschap dat u in onze service de juiste oplossing voor uw problemen zult vinden. Wij realiseren tuinen en bieden periodiek onderhoud om uw groene ruimte te verzorgen en deze altijd te behouden zoals u dat wenst. In onze winkel aan de v. Renzo Da Ceri vindt u cadeauartikelen die u kunt combineren met uw bloemengeschenk, unieke artikelen om een eenvoudig gebaar bijzonder te maken.
Italië, Altamura
... deze artikelen worden strikt geselecteerd met inachtneming van de basisprincipes van welzijn en respect voor de mens en het milieu. Om deze reden heeft het besloten om voor zijn klanten producten te zoeken die voornamelijk afkomstig zijn uit biologische landbouw, zoals biologische bloem, biologische wijn, pasta van harde tarwe uit Puglia, extra vierge olijfolie, peulvruchten, brood en alle bakproducten gemaakt van tarwe die in hetzelfde gebied van de stad Altamura wordt verbouwd. Ons bedrijf zet zich in om de gestelde doelen in de loop der tijd te respecteren.
Italië, napoli
...Deze verlichting geeft de ruimtes en volumes een heel specifieke en gedefinieerde karakter, en waar de keuze van een bloem of een compositie, zelfs als het maar de verkeerde tint is, een duidelijk valse noot kan blijken te zijn.
...De Costenaro's komen uit de Valtellina en zijn al generaties lang banketbakkers. De eerste die in Toscane aankwam was Geraldo aan het begin van de jaren zestig, en al snel volgde de hele familie. Samen met zijn broer richtte hij een eerste banketbakkerij op, waar ook zijn zwager Bruno begon te werken. De kleine Riccardo, de zoon van Albano, begon al snel van deze wereld van suiker en bloem te...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play