Italië, Formigine
...Cacao is een voedingsmiddel dat afkomstig is van de zaden van de cacaoplant, wetenschappelijk bekend als Theobroma cacao. Deze plant is afkomstig uit de tropische gebieden van Midden- en Zuid-Amerika en wordt voornamelijk verbouwd in West-Afrika, Azië en Latijns-Amerika. De cacaobonen, vaak cacao bonen genoemd, zijn de belangrijkste ingrediënten voor de productie van chocolade en verschillende andere cacaoproducten.
Portfolio (58)
Italië, Andalo Valtellino
...Een drankje dat echt naar chocolade smaakt – een eenvoudige en snelle manier om te genieten van een heerlijke kop warme chocolademelk.
Portfolio (44)
Italië, Montoro
Raffael vertegenwoordigt het beste van zoetwaren op basis van kastanjes, verkregen volgens oude en nobele recepten, met behulp van innovatieve methoden en geavanceerde technieken, die de oude smaken van de beste ambachtelijke traditie intact houden. De kastanjes van de producten Raffael komen uit de beste productiegebieden in Italië: Piemonte, Toscane, Lazio, Calabrië, Campanië. Onze productkwal...
Portfolio (21)
Italië, Castel Volturno
...Romige, ronde en fluweelachtige mix, met een robuuste en uitgesproken smaak, hints van specerijen en chocolade en een aangename rokerige noot. Aanhoudende cacaosmaak in de nasmaak.
Portfolio (17)
Italië, Trepuzzi
...LICOR DE GINJA PASSIONALE laat de kenmerkende aroma's en geuren van de vrucht op de tong ervaren, die nog meer tot hun recht komen als de likeur koud, maar niet bevroren, wordt geconsumeerd. Zeer gewaardeerd als afsluiting van de maaltijd met een proeverij van pure chocolade, uitstekend als mix voor de bereiding van aperitieven en cocktails.
Portfolio (89)
Italië, Milano
...schors en gebrande koffie. Op de tong is het bitter en roept het likeuren op zoals gentiaan en rabarber. Het heeft tonen van koffie, cacaoboon en tabaksbladeren. COMBINATIES De unieke smaak maakt combinaties mogelijk met evenzo bittere voedingsmiddelen zoals artisjokken, schorseneer, witlof; het gaat goed samen met hoogwaardige, langgerijpte kaas, misschien pittig; met lardo di colonnata. Met vis, probeer het in combinatie met zwaardvis en rode tonijn; met desserts, om chocolade-mousse te versieren, in ijs en in fruitsalade.
Portfolio (116)
...De koffie die Carlos op zijn plantage in Honduras verbouwt, heeft een behoorlijk rijke aromatische en smaakprofiel. Dankzij 48 uur natuurlijke fermentatie kunnen we met deze koffie genieten van zowel zoete tonen van melkchocolade en karamel als van fruitigere tonen van sinaasappel en groene appel. Een explosieve mix die altijd in balans blijft met een gemiddelde zuurgraad. Locatie: Corquin, Copan Boerderij: Carlos Estevez Mejia Hoogte: 1450 – 1550 msm Variëteit: Red Catuai Proces: Anaerobe fermentatie 48 uur Organoleptisch profiel: Sinaasappel, witte chocolade, groene appel en karamel...
Portfolio (25)
Italië, Guardiagrele
...Halfafgewerkt product speciaal geformuleerd voor het maken van chocolade-sponscake, ook ideaal voor Swiss Roll, Margherita-taart en Sacher-taart. Formaat: 10 kg Dosering: 100%...
Portfolio (91)
Italië, MILANO
...PANDORO CIOCCOLATO LAMPONE. De traditie van de Pandoro Balocco met vulling van chocolade met de smaak van framboos, met een poeder van gesuikerde cacao. VERPAKKING VAN 12 STUKS 1 STUK = EURO 3,50 1 PALLET 12 VERPAKKINGEN VAN 12 STUKS VERVALDATUM 30/04/2025 MINIMALE BESTELLING 30 PALLETS...
Portfolio (229)
Italië, Orbassano
PASTA GIRARDI is een ambachtelijk bedrijf uit Piemonte, gespecialiseerd sinds 1997 in de dagelijkse productie van verse pasta, ravioli, lasagne en hoogwaardige gourmetgerechten voor professionals in de voedingssector (HORECA) en voor de detailhandel, zowel onafhankelijk als georganiseerd. Elk van onze producten is het resultaat van constante aandacht voor onderzoek en selectie van grondstoffen, en...
Portfolio (57)
Italië, Savignano Sul Panaro
...Vers en bloemig, zoet met tonen van pure chocolade. Uitstekend lichaam en een rijke aromatische zuurheid.
Portfolio (17)
Italië, Sizzano
...DRAAIVARIËTEIT Nebbiolo 100% COMBINATIE Chocolade en tabak Gecorrigeerde koffie KLEUR Kristalhelder AROMA Intens en aanhoudend Noten van gedroogd fruit TEMPERATUUR: 15-18 °C ALCOHOL: 40% vol...
Portfolio (13)
Italië, Radicofani
... wordt overgebracht, die het gladmaakt en verwarmt tot een temperatuur van 72°C. Zodra de geschikte containers zijn gevuld, wordt de ricotta overgebracht naar een koelingscel om de temperatuur in zeer korte tijd tot 2°C te verlagen. Heerlijk naturel, of zeer smakelijk met toevoeging van chocolade, suiker of rum. In de keuken kan het worden gebruikt om heerlijke desserts of taarten te maken, maar ook voor heerlijke hartige gerechten zoals ravioli en cannelloni gevuld met ricotta en spinazie. Verkrijgbaar in een thermogesealde bak van 0,150 kg met een vast gewicht.
Portfolio (48)
Italië, Castellazzo Bormida (al)
Valtrebbia Tartufi, gelegen in het hart van het Piacenza-gebied, een regio die bijzonder geschikt is voor het oogsten van truffels, onderscheidt zich door de hoge kwaliteit van zijn verse producten en zijn vermogen om een constante aanvoer te garanderen, zelfs tijdens minder vruchtbare periodes. Dankzij een zorgvuldige middelenbeheer en samenwerking met lokale truffeljagers biedt het bedrijf de gr...
Portfolio (34)
Italië, Messina
...De pignolata messinese is een typisch recept uit de Siciliaanse traditie dat vooral wordt bereid tijdens de feestdagen van Kerstmis of Carnaval. Het zijn kleine stukjes deeg die worden gefrituurd (of in sommige gevallen gebakken) en geglazuurd, waarbij ze worden bedekt met twee verschillende glazuren: een witte met citroensmaak en een zwarte met pure chocolade. De dubbele combinatie van kleuren is een van de onmisbare kenmerken om dit zoetigheid tot leven te brengen.
Portfolio (10)
Italië, Brescia
...De knapperige smaak van grissini ontmoet die van de beste pure chocolade. Zulù is de innovatieve en handige chocoladesnack, verpakt in 6 portieverpakkingen van 2 grissini. Ook beschikbaar in de glutenvrije rijstgrissini versie.
Portfolio (10)
Italië, Barletta
Italië, Sant'antimo
Bijpassende producten
likeuren Il Beneduce
Ambachtelijke Likeuren
Portfolio (1)
Italië, Nave
...De neus is romig met tonen van sherry, pure chocolade en een vleugje turfrook. Op de smaak is het rijk en siroopachtig met tonen van karamel, mout, cederhout en een rokerige afdronk. De finish is krachtig en complex met pittige en sherrytonen. Code:00125 Categorie:Whisky Alcoholpercentage:43% Vol. Land:Schotland...
Portfolio (46)
Italië, Mazara Del Vallo
...De zevenlagen taart is een verfijnd dessert met een uitzonderlijke smaak, een taart die je moet proberen en proeven: een chocoladefeest, ideaal voor echte fijnproevers. Het bestaat uit verschillende lagen met Bavarois van chocolade, hazelnoot, een cacaosponscake, een krokante laag en een spiegelglazuur aan de bovenkant.
Portfolio (8)
Italië, Roma
AMBACHTELIJKE CHOCOLADE IN ROME De patisserie Hansel en Gretel behoort tot de beste ambachtelijke patisserieën in Rome voor handgemaakte chocolade. De volledig ambachtelijke productie van de chocolade is herkenbaar aan de verfijning en kwaliteit van de gebruikte ingrediënten, de onregelmatigheid van hun vorm en de gedurfde combinaties die zijn gekozen. Elke klant die op zoek is naar ambachtelijke ...
Portfolio (2)
Italië, Castegnato
...Castelvedere houdt zich bezig met de productie, verpakking en distributie van heerlijke ideeën voor de kerstperiode. Onder de aanbiedingen: de grote laars vol met chocolade, speelgoed met snoep, zuurstokken en marshmallows.
Portfolio (10)
Italië, Foggia
...Viltmand om te vullen met chocolade-eieren (niet inbegrepen). Verschillende kleurassortimenten: groen, roze, geel. Geef de gewenste mand op in de bestelnotities bij het plaatsen van de bestelling. MODEL:4810044...
Portfolio (47)
Italië, Monterotondo
... voor als een fijne en geurige poeder, ideaal voor gebruik in de bereiding van voedingsproducten, vloeistoffen, halfvloeibare en vaste stoffen, dankzij de uitstekende oplosbaarheid. Geschikt voor het bereiden van dranken, ijs, chocolade, gebakken producten, pasta en nog veel meer.
Portfolio (10)
...Gemalen aromatische koffie met de smaak van: Chocolade, karamel, hazelnoot, rum, kaneel, ginseng. De verpakkingen zijn 250g.
Portfolio (14)
Italië, Milano
...De ware expressie van Italiaanse koffie Ristretto, een blend van Braziliaanse Arabica Santos, vergezeld door hoogwaardige Arabica uit Peru, verspreidt een onmiskenbare geur van amandelen en pure chocolade; de kleine percentages Robusta uit Vietnam en de zeer gewaardeerde Robusta uit Oeganda die deze blend samenstellen, creëren een volle crema en het volle lichaam geeft een aanhoudende nasmaak...
Portfolio (8)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play