Italië, Messina
... chocolade, pandorato. Wij zetten ons in om alleen de beste grondstoffen te gebruiken. De eidooiers komen van scharrelkippen, terwijl de roomboter wordt verkregen door het centrifugeren van rauwe koemelk. Onze bloem is van hoge kwaliteit en onze citrusvruchten komen uit het beroemde gebied van Paternò, in de "Piana di Catania", beroemd om zijn Bloedappelsienen, geurige citroenen en sappige mandarijnen. Onze Panettoni zijn verpakt in heerlijke stoffen servetten. Elke hap vertelt het verhaal van een eeuwenoude traditie en de liefde voor authentieke ingrediënten.
Portfolio (10)
Italië, Lauro
...Onze gepelde en geroosterde hazelnoten worden zorgvuldig geselecteerd om de hoogste voedselkwaliteit te garanderen. We beschikken hiervoor over de BRCGS-certificering, die essentieel is voor het exporteren van de producten en voor het bevorderen van voedselveiligheid in de keten. De heerlijke mix van chocoladecoating maakt onze chocoladebedekte hazelnoten zeer smakelijk. Je kunt dit product gebruiken om een moderne snoepbar te maken, als een geldig alternatief voor traditionele suikergoodies, of je kunt ze gewoon als snack eten of in combinatie met yoghurt.
Portfolio (10)
Italië, Imperia
...met Rubijnpoeder, Extract van Vitis Vinifera, X50 Silohuette® Jojoba-olie, Tarwekiemolie, Hyaluronzuur, Collageen, Arganolie, Sheaboter, Cacaoboter, Vitamine C, Vitamine E. Lijn RUBINO DIVINO EAN 8055742490093 Voor een "wow-effect" heeft Gioiello Liquido de body butter behandeling van "perfectie" gecreëerd om te gebruiken in synergie met de scrub en de doucheolie Rubino Divino. Hervormt het...
Portfolio (10)
Italië, Ferrazzano
...We gebruiken geen kleurstoffen, conserveermiddelen en al onze aroma's worden uitsluitend verkregen uit natuurlijke essences of ingrediënten. Wanneer mogelijk creëren we zuivelvrije producten zonder toegevoegde suiker. Al onze producten zijn ook palmolie- en glutenvrij. In de afgelopen jaren is Shockino Mix Experience de protagonist geweest van evenementen en proeverijen door heel Italië, te beginnen bij EXPO2015 op de Salone del Mobile en Salon du Chocolat in Milaan, Cibus Parma en Vinitaly in Verona.
Portfolio (2)
Italië, Schio
Wij zijn gespecialiseerd in de productie van machines voor de verwerking van chocolade en banketproducten. We werken samen met internationaal gerenommeerde Chocolatiers en Patissiers, die vertrouwen op onze knowhow en dagelijks onze machines gebruiken in hun prestigieuze ateliers. Wat ons onderscheidt is een lange ervaring en een diepgaande kennis van de markt. De klant is onze belangrijkste...
Italië, Napoli
...Il Cazzimbocchio hebben we allemaal gehoord, maar niet iedereen weet precies wat het is. Als goede Napolitanen gebruiken we het om een naam te geven aan datgene wat ons op de een of andere manier altijd voor de voeten ligt... bijna tot ergernis. We vinden het leuk om te denken dat San Pietro tijdens zijn eerste pelgrimage naar Napels over een steen struikelde: "Eminenza" - klonk het - "Accort 'o...
Italië, Fara Gera D'adda
Ons bedrijf is ontstaan uit een oud familierecept: creativiteit, ervaring, concurrentievermogen, projectontwikkeling, passie voor dit vak. Het is een recept dat we al vele jaren gebruiken, meer bepaald sinds 1950, toen Enrico Castellazzi het ambachtelijke laboratorium oprichtte. Sindsdien is Casa Del Dolce altijd ook ons huis geweest en de keuze om de leiding en eigendom van het bedrijf in de...
Italië, Parete
... uit tot meer verfijnde producttypes: gastronomisch ijs (hartig), alcoholisch ijs, eiwitrijk ijs, ijs voor diabetici en/of functioneel, afhankelijk van de wensen en voedingsbehoeften en eventuele intoleranties van het publiek. Onze slogan is: "Alles wat je drinkt en eet, transformeren wij in ijs en meer..." We gebruiken geselecteerde, natuurlijke, authentieke en hoogwaardige grondstoffen; de...
...heeft vele koekjes gecreëerd die niet op de markt zijn, maar onvoorstelbaar FANTASTISCH zijn. Dit prachtige dorp, omgeven door groen, S. Arcangelo, bestaat uit wijken waarvan de namen Bebba heeft gebruikt om de koekjes te dopen. We bereiden koekjes met likeurwijn, met Boldrino-wijn, met chocoladechips omhuld met rietsuiker, gevuld met gekarameliseerde pompoen, gekarameliseerde appels en rozijnen, pure chocolade en een romige chili die voorzichtig met elkaar zijn vermengd, cantucci en ons favoriete koekje, de klassieke Frollino met een sterke maar eenvoudige schil, genaamd IL SEMPLICIOTTO.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play