België, Wingene
...De meeste notenboters baseren hun marketing op 'gemaakt van 100% pinda's'. Het probleem is dat je nu een vloeibare pistachepasta hebt die niet smeerbaar is. Eigenlijk zou je het bijna met een rietje kunnen drinken. Een pure pasta is belangrijk als je een gebakstoepassing maakt. Als je het wilt gebruiken als dipsaus voor je groenten, zou het te vloeibaar zijn. Wij kiezen ervoor om 78% pinda's toe...
Portfolio (49)
België, Bruxelles
... conserveermiddelen). Concept Chocolate werkt voor een groot aantal internationale bedrijven die gepersonaliseerde chocolade gebruiken voor hun reclame, marketing of relatiegeschenken (voor klanten of personeel). Georganiseerde rondleidingen (alleen op reservering) voor groepen. De proeverij wordt niet vergeten! We bieden ook rondleidingen aan met actieve deelname van de bezoekers, initiatieworkshops, wijn- en chocoladeproeverijen (op reservering en offerte).
België, Brussels
...Godiva Chocolatier werd opgericht in 1926 in Brussel en groeide uit tot een van de meest prestigieuze chocolademerken ter wereld. Vandaag gebruiken de Meester Chocolatiers van Godiva hun waardevolle talenten om vernieuwende recepten te creëren met de fijnste ingrediënten. Godiva's weelderige geschenkdozen bevatten verleidelijke smaken, fijne texturen en oogstrelende versieringen.
België, Mouscron
... Products, maar ook onder de merken van distributeurs. We gebruiken alleen verse en hoogwaardige ingrediënten. Zo maken chocolade van Callebaut, fruitpurees (en geen poeder), de echte mascarpone uit Italië... deel uit van onze recepten. Ons team bestaat uit ervaren en professionele patissiers, waar handwerk nog steeds een belangrijke rol speelt. Onze producten blijven dus ambachtelijk.
België, Temse
...Deprest is gespecialiseerd in de creatie, fabricage en levering van drukvaten, tanks, apparaten, chocolade tanks en chocoladepompen. Onze belangrijkste klanten zijn de chemische, petrochemische, farmaceutische en voedingsindustrie. We gebruiken ons project of de plannen en/of technische specificaties van de klant voor de productie. De drukapparaten worden intern berekend en uitgevoerd in...
België, Oostende
Alleen de zuiverste ingrediënten, dat proeft je! De hemelse smaak van de Herman Desserts start met kwalitatief hoogstaande grondstoffen. Daarom gebruiken we enkel de beste ingrediënten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kleurstoffen, bewaarmiddelen en additieven worden niet toegevoegd aan onze producten. We werken op basis van uitsluitend Belgische chocolade met 100% cacaoboter (ambao...
België, Lokeren
Trefin is een fabricant van hard en gevuld suikerwerk, toffees en chocolade. Onder Trefin merk of prvate label.Onze productie is BRC-IFS gecertifieerd, bevat geen kleurstoffen, geen GMO’s en we gebruiken enkel 100% cacaoboter chocolade. Export naar meer dan 50 landen.
België, Liège
...Caroline B. Chocolate is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de vervaardiging en distributie van hoogwaardige pralines voor gastronomische restaurants en sterrenhotels, maar ook voor particulieren die geïnteresseerd zijn in nieuwe ontdekkingen. Al onze producten worden zorgvuldig geselecteerd. We gebruiken grondstoffen van hoge kwaliteit, natuurlijke aroma's en verse ingrediënten. Elke praline is een waar juweel van verfijning en elegantie. Ze wordt ambachtelijk vervaardigd, gedeeltelijk of volledig bestoven met fijne chocolade en altijd versierd met een 24-karaats eetbare goudblad.
België, Erembodegem
Belcolade, het echte Belgische chocolademerk, heeft de know-how in huis om chocoladefijnproevers in vervoering te brengen dankzij een uniek en breed smaakpallet. Belcolade maakt deel uit van Puratos. Een internationale groep met een volledig aanbod van innovatieve producten, grondstoffen en de expertise om die te gebruiken in verschillende applicaties in de bakkerij-, patisserie-, en...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play