Italië, Moio Della Civitella
185km
... belangrijkste ingrediënt en worden ze vergezeld door suiker en soms citroensap of andere natuurlijke ingrediënten om de smaak en houdbaarheid te verbeteren. De bereiding omvat het koken van de vijgen samen met de suiker tot een homogeen en dik mengsel is verkregen, dat vervolgens in gesteriliseerde containers wordt verpakt.
Portfolio (16)
Italië, piano di sorrento (na)
136km
... aan vitamine C en antioxidanten, die het immuunsysteem ondersteunen en de cellen beschermen tegen schade door vrije radicalen. Ze zijn ideaal voor verse consumptie, in citrus salades of als gezonde snack. Hun natuurlijke zoetheid maakt ze ook perfect voor de bereiding van desserts en jam.
Portfolio (29)
Italië, Lauro
167km
... zowel geschikt voor het bereiden van heerlijke recepten als voor hartige gerechten. Je kunt ze gebruiken in salades, in yoghurt, en bij de bereiding van zoete en hartige bakproducten. Ze zijn geweldig voor het ontbijt, bijvoorbeeld toegevoegd aan yoghurt, maar ook heerlijk om gewoon als snack te eten. Tot slot worden ze veel gebruikt in de patisserie: de keuze aan desserts die met amandelen gemaakt kunnen worden is echt breed, aangezien ze een van de belangrijkste ingrediënten zijn voor het maken van koekjes, gebak en taarten.
Portfolio (10)
Italië, Avellino
180km
...Siemens Innovatie en design in uw keuken Intelligentie en bescherming van natuurlijke hulpbronnen maken deel uit van de identiteit van Siemens, dat altijd innovatieve apparaten aanbiedt die concrete oplossingen bieden voor directe behoeften, om het dagelijks leven te verbeteren en comfortabeler te maken. inductionAir System van Siemens brilliantShine Systeem Home is waar uw app is. iSensoric Negen niveaus voor altijd perfecte bereiding. sensoFresh Versheid op alle niveaus...
Portfolio (9)
Italië, Monterotondo
245km
... gedroogd, gepeld, dat wil zeggen ontdaan van de schil die ze omhult, en vervolgens gemalen tot "nibs". Rijk aan magnesium, kalium en ijzer, komt het voor als een granula, ideaal voor gebruik in de bereiding van voedingsproducten, als decoratie en knapperige toevoeging in zowel zoete als hartige deegwaren en recepten.
Portfolio (10)
Italië, Salerno
162km
...Typische gastronomische bereiding uit ons gebied. Tentakels van gigas, inktvissen, calamari, gekookt in water en op smaak gebracht. Verpakt in een mengsel van olie, 20% extra vierge olijfolie, 80% zonnebloemolie met verse aroma's. Verpakt in een vacuümverpakking (in variabele verhoudingen) Tentakels van gigas, inktvis, 80% zonnebloemolie, 20% extra vierge olijfolie, azijn, zout, natuurlijke...
Portfolio (8)
Italië, Ventimiglia Di Sicilia
224km
... worden verkregen en gebotteld volgens hoge kwaliteits- en hygiënevoorschriften. Alle fasen van de voorbereiding van de olijven, van selectie tot verkoop, worden voortdurend gemonitord door ons hooggekwalificeerd personeel. De olijven van Ventimiglia geven ons een olie van hoge kwaliteit met een intense maar delicate smaak, geschikt voor elk type bereiding, perfect om uw gerechten te begeleiden omdat het die extra touch toevoegt die de Ventimiglia velden kunnen bieden.
Portfolio (2)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play