...maar is tegelijkertijd goed herkenbaar door zijn organoleptische eigenschappen. Naast het vers consumeren, wordt het vaak gebruikt als ingrediënt voor koken. Een klassiek voorbeeld is pizza, waar het op wordt gelegd om een andere smaak te geven dan gebruikelijk.
Portfolio (10)
Italië, Fisciano
170km
De passie om goede dingen te doen volgens traditie WIE ZIJN WE In 2019 besloot de familie Pallante, die al actief was in de droge pastasector, te investeren door de historische fabriek in Fisciano nieuw leven in te blazen, die werd omgevormd tot Industrie Alimentari Pallante, waarbij de installaties werden vernieuwd om de beste kwaliteit van zijn producten te waarborgen. DE PRODUCTIELIJNEN De li...
Portfolio (3)
Italië, Sassano
215km
... te zetten. Daarom verpakken we de pasta direct in het bedrijf, zodat elk product vers kan blijven zoals het net gemaakt is. In de zomer van 2019 verhuisde het bedrijf naar een nieuwe fabriek in het industriële gebied van Sassano, een moderne en geavanceerde fabriek met nieuwe technologieën die in overeenstemming zijn met de ambachtelijkheid. Onmiddellijke verpakking en snelle levering hebben...
Portfolio (4)
Italië, Santa Maria La Carità
148km
... tarwe zit. Fase van persen en extruderen: vanuit de pers wordt het deeg langzaam door een schroef tegen een bronzen matrijs geduwd, met gematigde druk om de kenmerken van gluten en koolhydraten te behouden. Voor elke pastavorm is er een speciale bronzen matrijs. We gebruiken uitsluitend bronzen matrijzen, die de typische ruwheid van de beste ambachtelijke pasta geven. Fase van drogen: altijd op...
Italië, Montecorvino Rovella
177km
In Montecorvino Rovella is er een pastafabriek, niet enorm, die al jaren kwaliteit als het wapen hanteert om de uitdaging van de wereldmarkt aan te gaan en te overwinnen. Dus, de kwaliteitspasta uit Campanië is niet alleen van Gragnano productie. In dat van de Picentini, op enkele kilometers van Pontecagnano, bevindt zich een fabriek waar de passie voor voedsel en de toewijding aan het werk altijd...
Portfolio (2)
Italië, Poggiomarino
156km
LA ENNE FOOD uit Poggiomarino (NA) houdt zich bezig met de groothandel in voedingsmiddelen, fruit en groenten en biologische producten. De producten zijn lokaal en de kwaliteit is uitstekend. Met zijn netwerk van koeriers dekt de distributie het nationale en internationale gebied in korte tijd.
Italië, Velletri
201km
... ongeveer 40 minuten gekneed, waarna het deeg een uur mag rijzen. Het brood wordt vervolgens uitgerold, gevormd tot grote broden of staven van ongeveer 1 of 2 kilo, in houten kisten geplaatst, bestrooid met griesmeel of meel en bedekt met hennepdoeken. Na een bepaalde tijd waarin de tweede rijs plaatsvindt, wordt het brood strikt gebakken in de kastanjeboom houtoven gedurende ongeveer een uur en twintig minuten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play