Italië, Guardiagrele
105km
...Halffabrikaat voor de productie van brood van oude granen, met meel van drie soorten spelt en volkoren roggebloem. Formaat: 15 kg Dosering: 50%...
Portfolio (91)
Italië, Forlì
227km
... zeer beperkte rijzeigenschappen door het lage eiwitpercentage. Rijstmeel wordt gebruikt in sommige recepten of gemengd met dat van gierst of andere granen voor rijkere varianten. Er zijn veel gerechten op basis van dit type meel die bijzonder geschikt zijn voor mensen met een glutenintolerantie, waaronder rijstnoedels, gestoomde ravioli en verschillende zoetigheden zoals de Japanse mochi. Het is ideaal voor het bestuiven van gefrituurde gerechten en bij de bereiding van bepaalde koekjes.
Portfolio (50)
Italië, Velletri
68km
... ongeveer 40 minuten gekneed, waarna het deeg een uur mag rijzen. Het brood wordt vervolgens uitgerold, gevormd tot grote broden of staven van ongeveer 1 of 2 kilo, in houten kisten geplaatst, bestrooid met griesmeel of meel en bedekt met hennepdoeken. Na een bepaalde tijd waarin de tweede rijs plaatsvindt, wordt het brood strikt gebakken in de kastanjeboom houtoven gedurende ongeveer een uur en twintig minuten.
Italië, Chieuti
188km
Wij zijn een korte keten die cappelli tarwe verbouwt en daarmee semola, rimacinata, volkoren semola en meel produceert; gedroogde pasta, ontbijtkoekjes, taralli, kikkererwten en dankzij onze gewassen, haver en lijnzaad. Onze tarwe is gezond en rijk aan eiwitten, ideaal voor diëten, intoleranties en een gezonde en goede voeding. Wij zijn een kleine onderneming, maar juist daarom biologisch gecontroleerd en aandachtig voor milieuduurzaamheid en gezond eten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play