Italië, Pergola
...Pizza klaar in 2 minuten Met PIÙTRECENTO wordt de smaak aan tafel groter. De kookkamer van 80×90 centimeter biedt meer ruimte om gelijktijdig een groter aantal gerechten te bereiden; zo wordt koken in de buitenlucht nog sneller, vrolijker en zorgelozer. Aansteken en opwarmen in 10 minuten en daarna zijn er nog maar 2 minuten nodig om uitzonderlijke pizza's en meer te bakken.
Portfolio (153)
Italië, Guardiagrele
...Halffabrikaat voor Arabisch Brood met Havermout Mengsel voor Arabisch brood met havervlokken, smakelijk, verteerbaar en aromatisch. Formaat: 25 kg Dosering: 100%...
Portfolio (91)
Italië, Giuliano
...Gepasteuriseerd eimengsel, pure chocoladechips, rauwe amandelen, suiker, boter, vetten en plantaardige oliën, amandelmeel, cacaopoeder 22/24%, bakken.
Portfolio (129)
Italië, Marano Di Napoli
...Onze roetafzuigers maken het mogelijk om luchtvolumes te behandelen die afkomstig zijn van houtovens voor het bakken van pizza's, brood en andere voedingsmiddelen. Onze roetafzuigers worden gebruikt voor het verminderen van koolstofdeeltjes (roet) en onverbrande stoffen die aanwezig zijn in de rook die door industriële keukens wordt uitgestoten, enzovoort... met uitstekende efficiëntie, zoals gedocumenteerd door tests uitgevoerd door gecertificeerde laboratoria, waarbij volledige en absolute naleving van de strengste regelgeving in Italië en Europa wordt gegarandeerd.
Portfolio (1)
Italië, Villafranca Di Verona
La Tubini Forni, opgericht in 1970 door Tubini Remo, bevindt zich in Villafranca di Verona en is ontstaan als een familiebedrijf dat zich richt op de bewerking van voedselovens voor het bakken van patisserie, brood, grissini en in het algemeen voor alle bakproducten. In de loop der jaren heeft het een eigen product ontworpen en gerealiseerd dat het tot een van de meest erkende bedrijven in de sector maakt: het gaat om een tunneloven die zich onderscheidt door de zeer hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.
Italië, Salerno
... wat we bakken. Bij de verwerking van onze producten proberen we zo trouw mogelijk te blijven aan de tradities, met respect voor ingrediënten en rijstijden, om de kwaliteit en authenticiteit van onze hele productie te waarborgen. We bieden catering- en buffetdiensten aan, met afhaal in de winkel, voor recepties, inauguraties, verjaardagsfeesten en speciale evenementen. We leveren panettoni, colombe en andere producten met een gemiddelde houdbaarheid, die telefonisch of via het speciale formulier op de website besteld kunnen worden.
Italië, Mason Vicentino
...verdelen, vormen, rijzen en bakken. Onze aanbiedingen voldoen aan de vraag van degenen die hun productielijnen willen moderniseren en reorganiseren, en ook voor degenen die hun machines willen verbeteren en integreren. We hebben een sterk voordeel als het gaat om productinnovatie, vooral in het identificeren van technologische oplossingen die betaalbaarheid en praktische toepasbaarheid kunnen...
Portfolio (10)
Italië, Belluno
... training met betrekking tot horecabenodigdheden. In het hoofdkantoor van het bedrijf, gelegen in Belluno in de buurt van de luchthaven, zijn naast de showroom, kantoren, magazijn en technische werkplaats ook een laboratorium aanwezig dat wordt gebruikt voor kookdemonstraties. Hier worden regelmatig, met de hulp van de chefs van de Electrolux Chefacademy, seminars gehouden die de klassieke thema's van de horeca behandelen, zoals brood bakken, patisserie, vlees, catering en food-cost. De locatie wordt ook gebruikt voor amateur kookcursussen van 'Koken met Rob.'...
Italië, Velletri
Wij leveren dagelijks binnen enkele uren in heel Italië ambachtelijk brood, zowel licht als donker, gebakken in een houtoven in de vorm van broden of staven. Dit brood, geproduceerd in de Castelli Romani, kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke gist, semi-volkoren tarwemeel en het bakken in de houtoven. De rijzing wordt verkregen met zuurdesem en een beetje biergist. De ingrediënten worden...
Italië, Reggio Emilia
... produceren microgolfdrogers voor fruit, specerijen en groenten, die het mogelijk maken om de verwerkingstijden en -kosten met tot wel 50% te verminderen. In de industriële sector zijn we marktleider in de fabricage van microgolfovens voor het bakken van glaswol- en steenwolbekers. Al onze lijnen voldoen aan de parameters van Industry4.0 en zijn conform de regelgeving die de vermindering van CO2-uitstoot regelt.
... verplichte wettelijke controles besteden we maximale aandacht aan de gebruikte ingrediënten, de bereiding, het bakken en de klanttevredenheid. Door piadina's te produceren voor de Grote Distributie hebben we zeer hoge kwaliteitsniveaus bereikt, zowel voor verse piadina's als voor piadina's met een lange houdbaarheid. Het productassortiment is voortdurend in ontwikkeling en we hebben nieuwe...
... ambachtelijk uitgevoerd, onder toezicht van ervaren technici. Onze professionele en huishoudelijke refractaire houtovens zijn gemakkelijk te installeren en functioneel, evenals de “gebruiksklare” ovens die al gemonteerd zijn, zoals de “Subito Pronto” en de gloednieuwe “Subito Cotto”. Kom ons bezoeken op onze Facebook-pagina! Tips over installatie, het bakken van heerlijke traditionele pizza's, brood en nog...
Italië, Frosinone
...Al meer dan drie generaties produceert Panform ambachtelijk brood en banket, waarbij de passie voor het bakken van producten tot uiting komt. De activiteiten van dit historische bedrijf begonnen in de jaren '50 en worden al meer dan 60 jaar van vader op zoon doorgegeven. In lijn met de evoluties en de vraag van de markt, gaat de traditie vandaag verder met het nieuwe bedrijf Panform, dat klaar is...
... "criscito" en zout; samen met handmatige verwerking, gevolgd door een rijstijd van minstens vier uur en bakken in houtovens, ontstaat er uniek en authentiek brood. We besteden al onze energie en aandacht aan de voedingsbehoeften voor een gezonde, evenwichtige en slimme voeding. Onze producten laten op een smakelijke en uitnodigende manier de smaken van vroeger herontdekken. Naast brood kunt u genieten van Pane Biscottato, Freselle en Tarallini in verschillende smaken, waaronder de wereldberoemde Napolitaanse taralli 'Sugna e Pepe' en vele andere kwaliteitszoetigheden.
Italië, Cavriago
...zorgen ervoor dat "Forno di Campagna" ook een exclusieve service voor productpersonalisatie kan aanbieden, waarbij de kenmerkende smaak en de oude traditie van de verwerking behouden blijven. "Forno di Campagna" volgt met aandacht en zorg de zoektocht naar de beste spelt-, Kamut®- en andere granen, de verschillende verwerkingsfases tot aan het bakken van het brood, en kan zich vandaag de dag...
Italië, Copparo
Ambachtelijk Bakken...