Italië, Forlì
...terwijl de graanvariant uitstekend is voor het bereiden van soepen of bouillons. Dit graan is ook een concentratie van voedingsstoffen die nuttig zijn voor het welzijn van het lichaam, zoals vezels, B-vitamines en verschillende mineralen (ijzer, calcium, kalium, fosfor, magnesium, koper). Biologische havermout moet voor het koken onder stromend water worden afgespoeld om eventuele onzuiverheden te...
Portfolio (50)
Italië, Radicofani
...Aan het einde van de kaasproductie wordt er met de resterende biologische wei biologische ricotta geproduceerd. Net als bij andere ricotta's wordt de wei verrijkt met verse biologische melk, wat essentieel is voor het verkrijgen van een zachtere en romigere ricotta. Heerlijk naturel, of zeer smakelijk met toevoeging van chocolade, suiker of rum. In de keuken kan het worden gebruikt om heerlijke desserts of taarten te maken, maar ook voor heerlijke hartige gerechten zoals ravioli en cannelloni gevuld met ricotta en spinazie. Thermo-verpakte bak van ongeveer 2,00 kg.
Portfolio (48)
Italië, Calatafimi Segesta
...Veelzijdige olie. Ideaal om de kwaliteit van voedsel zowel tijdens het koken als rauw te benadrukken en te waarderen, waar het bijzonder goed in is. Geweldig met gebakken groenten, met gebraden vlees, met gebakken vis, met hartige taarten, perfect voor het op smaak brengen van salades, bij de bereiding van pinzimonio en op gegrilde groenten.
Portfolio (3)
Italië, Gravina di Catania
...De biologische bloedappelmarmelade is het perfecte product voor een gezonde en authentieke ontbijt. De biologische bloedappels die voor de bereiding van de marmelade worden gebruikt, worden geteeld zonder het gebruik van pesticiden en chemische meststoffen, wat zorgt voor een volledig natuurlijk product. Ideaal om andere zoetwaren, zoals taarten en gebak, mee te garneren en/of te vullen. Na...
Portfolio (6)
Italië, Torino
... aroma, voeding en functionaliteit. Het aardbeipoeder voor voedingsdoeleinden kan kunstmatige aroma's, kleurstoffen en zoetstoffen vervangen en voegt natuurlijke aardbeiensmaak en -kleur toe aan producten. Beschikbaar in zowel biologische als conventionele poeder, mengt ons aardbeipoeder zich met andere aroma's terwijl het zich onderscheidt door de kleur van de eindproducten te versterken. Bovendien is het geschikt om aan verschillende producten toe te voegen, zoals taarten, snoep, chocolade, ijs, smoothies en drankformuleringen.
Portfolio (10)
Italië, Ventimiglia Di Sicilia
...-intens fruitig met een nasmaak van artisjok, amandel en vers gras. Deze olie laat een balsemachtige en frisse smaak achter en is ideaal voor gebruik in rauwe gerechten, te combineren met visvoorgerechten, soepen en rood vlees. Extra vierge olijfolie wordt ook gebruikt, in plaats van boter, voor het bakken in koekjes, gebak en taarten.
Portfolio (2)
Italië, San Giorgio In Bosco
...Eco-Bio Alimentare PRODUKTIE op rekening van derden (private label) van biologische zoete en hartige producten, een productiebedrijf dat op rekening van derden de grootste biologische merken voorziet, met meer dan 30 soorten biologische producten: mueslirepen, zaden en gedroogd fruit, chocolade repen met granen, poedermixen (cacao- en vanillepudding, chocolademelk, taartmixen), verpakking van rietsuiker, enz. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play