Italië, Guardiagrele
Opgericht in 2011 in Abruzzo, Italië, is Promix Srl een referentiepunt in de sector van halffabricaten voor bakkerij, patisserie en pizzeria, waarbij ambachtelijke traditie en technologische innovatie worden gecombineerd om producten van superieure kwaliteit te bieden. Onze halffabricaten zijn ontwikkeld met een ethische benadering, waarbij natuurlijke en duurzame ingrediënten worden gebruikt, wat...
Portfolio (91)
Italië, Forlì
... en een volle, krachtige smaak. Aan de zonnebloempitten is geen zout, toevoegingen of conserveermiddelen toegevoegd om de smaak en de organoleptische eigenschappen van deze heerlijke gedroogde vrucht te behouden. De zaden zijn rijk aan voedingsstoffen die nuttig zijn voor het welzijn van het lichaam, zoals B-vitamines, linolzuur, mineralen, ijzer, kobalt, mangaan, zink, koper en foliumzuur. Biologische zonnebloempitten worden veel gebruikt om deeg voor brood, koekjes en pizza te verrijken en kunnen aan salades worden toegevoegd of geroosterd met een snufje zout.
Portfolio (50)
Italië, Gravina di Catania
Het bedrijf CONVIVIA – For Italian Food Lovers is ontstaan in Sicilië, aan de voet van de vulkaan Etna, uit de wens van Pietro om de traditie van goed en hoogwaardig Siciliaans voedsel ook buiten de nationale grenzen bekend te maken. De passie en de vreugde die de harten van de Sicilianen vullen, altijd verlangend om de met zorg en liefde bereide gerechten met anderen te delen, is het diepste ge...
Portfolio (6)
Italië, Nocera Inferiore
... Italy. FOOD BROKERAGE ITALIA vertegenwoordigt bovendien buitenlandse bedrijven exclusief in de sector van gedroogd fruit, vruchtensappen en speciale voedingspasta's (glutenvrije pasta, speltpasta, biologische pasta, peulvruchtenpasta).
Italië, Sonnino
... geproduceerd; het maakt deel uit van het consortium van de mozzarella di bufala Campana DOP. Francia Mozzarella GmbH - Fabriek in Berlijn De derde fabriek, de laatste in volgorde van datum, werd geopend in 2002 en bevindt zich in Berlijn, Duitsland: hier worden biologische mozzarella en ricotta van koe geproduceerd, naast gewone mozzarella en ricotta van koe.
Italië, Acquaviva Picena
... bestudeert de fasen van industrialisatie met lagere productiekosten. Voert analyses en controles uit voor de conservering van voedingsmiddelen. De certificeringen • productie gegarandeerd door de standaard ifs food 7.0 • kwaliteitscertificering iso 9001:2015 • certificering voor biologische productie reg.834/2007 EG • voedselveiligheid en hygiëne erkenning reg.852/853/eg/2004 • erkenning reg...
Portfolio (3)
Italië, Brescia
... het bedrijf springen de verpakte snacks Risibisi met peulvruchten, de grissini Saltelli, de grissini met kaas, de snacks met pizza- en pestosmaak, de grissini met chocolade Zulù, de zoete broodjes Bibì en Bibò, en vele andere smakelijke voedingsvoorstellen van Valledoro eruit. Het bedrijf verzendt in heel Italië, ook naar bars, pizzeria's, restaurants, pubs, en verkooppunten van zowel de kleine als de grote distributie.
Portfolio (10)
Italië, San Donà Di Piave
...Dante Italian Food is een groothandel in vleeswaren, kazen en meel uit de regio Veneto die voornamelijk in Europa exporteert. We werken om restaurants, pizzeria's, bars, hotels en groothandels te voorzien van producten van uitstekende kwaliteit, rechtstreeks geleverd door kleine en middelgrote ambachtelijke bedrijven. We willen een complete service bieden en samenwerken met onze klanten om het meest geschikte product voor hun behoeften te vinden, zoals biologische kazen en glutenvrije vleeswaren. We kunnen een breed scala aan meel aanbieden, ook biologisch, voor pizza, brood en gebak.
Italië, Borgolavezzaro
... verschillende varianten van PIZZA's, PIZZABODEMS, DESSERTS, BROOD en PASTA omvat. We zijn voortdurend in groei en evolutie, daarom hebben we ons assortiment uitgebreid met BIOLOGISCHE, VEGANE en LACTOSEVRIJE voedingsmiddelen. We werken in de vormen: op kamertemperatuur, vers en diepgevroren. We brengen voornamelijk PRIVÉ MERK producten op de markt (behalve voor de GLUTENVRIJ lijn). De hoge productiecapaciteit, stiptheid in leveringen en de kwaliteit van de producten maken van Elisa Food een betrouwbare partner.
Italië, San Fermo Della Battaglia
... voor mensen die lactose-intolerant zijn of moeite hebben met de vertering ervan. Bevroren om ver te gaan - het invriezen verlengt de houdbaarheid van producten die - zoals mozzarella - snel bederven door de werking van melkzuurbacteriën; de koudeketen garandeert de integriteit en perfecte conservering, zelfs tot twaalf maanden. Welzijn, gezondheid en respect voor de natuur - het bedrijf is gecertificeerd voor de productie van biologische mozzarella.
Italië, Marcon
... Adriatische Zee. Vakkundig bereid, zullen de gerechten zelfs de meest veeleisende smaakpapillen verwennen, waardoor u de mogelijkheid heeft om aangename lunches en diners door te brengen in elegant ingerichte ruimtes, bediend door vriendelijk en behulpzaam personeel. De pizzeria met een houtoven bakt tal van specialiteiten, strikt gevuld met lokale biologische producten. De geur van het deeg en de brede samenstelling van verse en geselecteerde ingrediënten zijn in staat om zelfs de meest veeleisende smaken te veroveren.
... de oprichting van een opleidingsschool die sterk gekenmerkt wordt door bewust onderwijs. De Pizzaioli Gourmet School is ontstaan als antwoord op een steeds groter wordende vraag van de eindconsumenten naar meer aandacht voor de producten, de kwaliteit en de voedingswaarden van het voedsel dat we dagelijks eten. Het gebruik van geselecteerde bloemsoorten, bijzondere aandacht voor lange rijstijden en natuurlijke gisten, en het gebruik van biologische en gecontroleerde producten, heeft als doel om de Pizzaioli Gourmet School een van de beste scholen in Noord-Italië te maken.
Portfolio (2)
Italië, Messina
... ingrediënten, voor pizza, brood, gebak, pannenkoeken. Continue ondersteuning voor de klant, partnerschappen met de beste koeriers voor snelle leveringen. Actief op alle sociale media, met updates en aanbiedingen.
Italië, Melzo
...provincie Milaan. De toppings van de pizza's zijn allemaal Italiaans en omvatten DOP buffelmozzarella, fior di latte mozzarella, gerookte provola en biologische extra vergine olijfolie DOP. Voor meer informatie of om een tafel te reserveren, kunt u bellen naar 3667146300.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play