Italië, Orbassano
...Deze groene hartvormige ravioli zijn omhuld met een dunne laag deeg gekleurd met spinazie en zijn gevuld met basilicum, pijnboompitten en ricotta: een ware culinaire creatie die de traditie en verfijning van de Italiaanse keuken viert. De fijngehakte pijnboompitten voegen een knapperige noot toe die doet denken aan een dennenbos op een zonnige dag, terwijl de delicate ricotta fungeert als een romige basis die de ingrediënten perfect samenbrengt, en het aromatische basilicum zorgt voor een onmiskenbare geur die de onmiddellijke geuren van de Middellandse Zee oproept.
Portfolio (57)
Italië, Imperia
...Typische traditionele Ligurische saus, samengesteld uit de beste Italiaanse tomaten, verse basilicum, extra vierge olijfolie en knoflook. Het eenvoudige geheim van een gezonde en smakelijke eerste gang. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties De rijke en omhullende smaak maakt het perfect voor elk type pasta...
Portfolio (44)
Italië, Martina Franca
...De Burrata Pugliese is een verse en romige kaas, typisch voor de Italiaanse kaastraditie. Gemaakt van melk van hoge kwaliteit, onderscheidt de burrata zich door zijn zachte en boterachtige hart, omhuld in een dunne laag mozzarella. Deze kaas is perfect om alleen te genieten of vergezeld van verse tomaten en een scheutje olijfolie, waardoor de delicate en unieke smaak wordt benadrukt. De burrata is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een authentieke en verfijnde culinaire ervaring.
Portfolio (29)
Italië, San Pietro Clarenza
...Aromatische en smakelijke condiment. Uitstekende bijgerecht bij een vleesgerecht, perfect voor het maken van voorgerechten. INGREDIËNTEN: Gedroogde tomaten, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, verse basilicum, oregano, verse knoflook, chili in variabele verhoudingen. Verpakkingen van: 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portfolio (8)
Italië, Palagonia
...Ingrediënten: Champignons 35%, gedroogde tomaten 35%, zonnebloemolie 30%, wijnazijn, zout, natuurlijke aroma's in variabele verhoudingen. (gemalen peper, paprikapoeder, basilicum, knoflook). Citroenzuur, L-ascorbinezuur. Verpakkingen van: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Portfolio (55)
Italië, Diano San Pietro
... Taggiasca-olijven met eigen planten en de productie van Taggiasca en Italiaanse extra vierge olijfolie, hebben we ook de productie van conserven, pesto, gedroogde tomaten en gevulde pepers. Het bedrijf hecht groot belang aan het behoud van het natuurlijke aroma van de grondstoffen, daarom worden de olijven binnen 24 uur na de oogst gemalen en wordt het basilicum binnen enkele uren na aankomst omgevormd tot halffabrikaat en pesto.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play