Italië, Torgiano
... de kitverpakking voor de specifieke analyten die zijn vermeld en vergelijk de analyte(s) met het juiste kleurblok in de tabel voor de resultaten. Ascorbinezuur: Deze test maakt gebruik van de decolorisatie van Tillmann’s reagens. De aanwezigheid van ascorbinezuur zorgt ervoor dat de kleur van het testveld verandert van blauw-groen naar oranje. Patiënten met een adequate voeding kunnen 2-10 mg/dL per dag uitscheiden. Na inname van grote hoeveelheden ascorbinezuur kunnen de niveaus oplopen tot 200 mg/dL. FARMACEUT CODE:984705816...
Portfolio (169)
Italië, Imperia
...Calvi Genovese Basilicum Pesto DOP is gemaakt volgens het echte Ligurische recept. Het bevat namelijk extra vierge olijfolie, basilicum uit Ligurië (Basilico Genovese DOP), pijnboompitten, knoflook en Grana Padano. In vergelijking met zelfgemaakte pesto worden alleen citroenzuur (zuurter) en ascorbinezuur (antioxidant) toegevoegd. Geen cashewnoten, tarwekiemen of andere ingrediënten die vreemd...
Portfolio (44)
... olie, pyridoxine, argininechloride, panthenol, PVPVA copolymeer, peg-40 gehydrogeneerde castorolie, trideceth-9, polysorbaat 20, benzalkoniumchloride, salicylzuur, ascorbinezuur, natriumbenzoaat, undecyleenzuur, limoneen. Ingrediënten: Aqua-water, extract van larix europaea hout, zinkchloride.
Portfolio (50)
Italië, Capo D'orlando
...geproduceerd uit de cedrus, de mandarijn, de pomelo en in het bijzonder, met veel variëteiten van limoen, uit de combava. VOORDELIGE EFFECTEN Hoewel het minder vitamine C bevat dan citroen, is limoen toch een uitstekende voedingsbron van ascorbinezuur. 100g limoen levert ongeveer 35% van de aanbevolen dagelijkse waarde. Vlees en schil van limoen bevatten polyfenolen en terpenen die de metabolische...
Portfolio (27)
Italië, Milano
...IMMUNONK bestaat uit een innovatieve mix van ingrediënten: Vrij adenosine-5'-monofosfaat, cytidine-5'-monofosfaat, uridine-5'-monofosfaat en guanosine-5'-monofosfaat (44%) L-ascorbinezuur (Vitamine C) Zink...
Portfolio (84)
Italië, Nave
...Ingrediënten Ingrediënten Mineralwater (80%), suiker, extract van Indiase zwarte thee bladeren (1,5%), fructose (0,5%), aroma's, zuurteregelaar citroenzuur, citroensap (0,1%) uit concentraat, antioxidant ascorbinezuur Opmerkingen Verpakt in een glazen doos die doet denken aan de verpakkingen van oosterse parfums, neemt deze thee ons mee naar een luxueuze en modieuze wereld! Een exclusieve mix...
Portfolio (46)
Italië, Montelibretti
...Ingrediënten CALCIOLISIN H werkzame stoffen (per tablet) Gele tablet - Vitamine C (L-ascorbinezuur); Echinacea (Echinacea angustifolia DC., wortel) 4% echinacosiden; Magnesiumcitraat tribasisch monohydraat; Microkristallijne cellulose; Calciumcarbonaat CD; Siliciumdioxide; Magnesiumstearaat; Gele coating. Blauwe tablet - L-Lysine hydrochloride; Calciumcarbonaat CD; Magnesiumcitraat tribasisch monohydraat; Vitamine B12; Microkristallijne cellulose; Siliciumdioxide; Magnesiumstearaat; Blauwe coating. Veiligheidswaarschuwing Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar...
Portfolio (4)
Italië, Orsogna
... hartige gerechten, carpaccio van vlees en vis, omeletten en frittata's, voor het bereiden van sauzen en dressings, toastjes, hapjes voor aperitieven, garneringen, pizza's en calzones. Maximale houdbaarheid: 24 maanden vanaf de productiedatum. Beschikbaarheid: doorgaans altijd beschikbaar. Bewaarinstructies: Na opening, bedekken met extra vierge olijfolie, in de koelkast bewaren en binnen enkele dagen consumeren. INGREDIËNTEN: Zwarte Zomertruffel (Tuber Aestivum); Extra vierge olijfolie; Zout; Aroma's; Antioxidant: Ascorbinezuur. doos van 6 stuks...
Portfolio (9)
Italië, Palagonia
Italië, Roma
...Ingrediënten: Gekweekte paddenstoelen (Agaricus bisporus), zonnebloemolie, groene olijven, witte truffel 1% (Tuber magnatum Pico), zout, aroma, ascorbinezuur: E300. Houdbaarheidsdatum: 36 maanden. Gebruik: Het is ideaal als smaakmaker voor crostini en vullingen voor voorgerechten, hoofdgerechten, omeletten en als basis voor alle truffelgerechten. Allergenen: Het product bevat geen allergene...
Portfolio (9)
Italië, Guidonia
...Ingrediënten: Champignons 65% in variabele verhouding (Pleurotus Ostreatus, Lentinus Edodes, Stropharia Rugosa), zonnebloemolie, paprika's, azijn, venkelzaad, knoflook. Verzurende stof: Citroenzuur Antioxidant: Ascorbinezuur Verpakkingen: Glazen pot: ml. 314 / 580 / 3100 – Bak kg 2 / kg 1 Verpakking: Kartons: 12 st. / 12 st. / 2 st. / 4 st. / 10 st.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play