...100% Italiaanse poreuze en gerimpelde ambachtelijkepasta, perfect voor het opvangen van elke saus, bronzen getrokken met een langzaam droogproces om de smaak en het aroma volledig te behouden.
... tarwe zit. Fase van persen en extruderen: vanuit de pers wordt het deeg langzaam door een schroef tegen een bronzen matrijs geduwd, met gematigde druk om de kenmerken van gluten en koolhydraten te behouden. Voor elke pastavorm is er een speciale bronzen matrijs. We gebruiken uitsluitend bronzen matrijzen, die de typische ruwheid van de beste ambachtelijkepasta geven. Fase van drogen: altijd op...
Il Pastificio Italyca produceert ambachtelijkepasta, zowel verse als droge, die biologisch gecertificeerd is door Icea en uitsluitend 100% Italiaansetarwe gebruikt. Momenteel produceren we 10 verse formaten (houdbaarheid van 3 maanden in de koelkast) en ongeveer 25 droge formaten. Onze website is www.pastificioitalyca.it, waar u ons verhaal en onze producten kunt bekijken.
Daarnaast produceren we ook biologische extra vierge olijfolie, die eveneens gecertificeerd is door Icea.
Het is mogelijk om een gepersonaliseerd etiket op de producten aan te brengen.
Wij verkopen hoogwaardige typische Toscaanse producten en uitsluitend 100% Italiaanse producten. De producten die wij aanbieden zijn divers; we beginnen met verschillende soorten wijn uit de San Miniato-heuvels, gaan verder met extra vierge olijfolie met zijn aromatiseringen, bronzen pasta van harde tarwe en eieren, truffelsauzen met verschillende percentages truffel, pecorino uit de Sienese heuvels, ambachtelijke patisserie en nog veel meer biologische producten.