Italië, Messina
...Onze Siciliaanse Panettoni zijn veel meer dan alleen kerstgebak. Wij van "La Truscia Tipico Siciliano" zetten ons in om u een unieke ervaring te bieden met onze Ambachtelijke Siciliaanse Panettoni: met pistache, sinaasappel, mandarijn, citroen, Siciliaanse chocolade, traditioneel met rozijnen en gekonfijt fruit, cassata Siciliaanse, pignolata, chocolade en peer, witte vijgen en blokjes witte...
Portfolio (10)
Italië, Sant'antimo
...Ambachtelijke likeuren geproduceerd op basis van recepten van een bedrijf met meer dan 50 jaar geschiedenis en recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven! www.liquoribeneduce.it...
Bijpassende producten
likeuren Il Beneduce
Ambachtelijke Likeuren
Portfolio (1)
Italië, Barletta
...Wij maken ambachtelijke chocoladerepen in verschillende smaken, met de hand geproduceerd en verpakt, die de cultuur van de Italiaanse chocolaterie weerspiegelen. Meer dan 50 smaken beschikbaar, waaronder suikervrij, glutenvrij en in private label.
Portfolio (10)
Italië, Altamura
...1 kg ambachtelijke panettone, koffiesmaak, chocolade bedekt met eetbaar goud...
Portfolio (2)
Italië, Roma
AMBACHTELIJKE CHOCOLADE IN ROME De patisserie Hansel en Gretel behoort tot de beste ambachtelijke patisserieën in Rome voor handgemaakte chocolade. De volledig ambachtelijke productie van de chocolade is herkenbaar aan de verfijning en kwaliteit van de gebruikte ingrediënten, de onregelmatigheid van hun vorm en de gedurfde combinaties die zijn gekozen. Elke klant die op zoek is naar ambachtelijke ...
Portfolio (2)
Italië, Giarre
...Productie en verkoop van ambachtelijke Siciliaanse granita in de volgende smaken: Ananas, Rode Sinaasappel uit Sicilië, Koffie, Chocolade en Kaneel, Aardbei en Bosbessen uit Maletto, Groene Citroen uit Syracuse, Siciliaanse Mandarijn, Amandel en Geroosterde Amandel uit Avola, Pistache uit Bronte, Zwarte Moerbeien van de Etna, Bergamot, Perzik uit Bivona, Cantaloupe Meloen, Witte Vijgen, Vijgen...
Portfolio (7)
Italië, Taranto
...Verse boter, acaciahoning, scharreleidooiers en gekonfijte citrusvruchten uit Sicilië zijn enkele van de hoogwaardige ingrediënten die worden gebruikt voor de productie van traditionele panettone en meer. Met bijzondere aandacht selecteert onze patissier Nilde Diciolla de grondstoffen uit onze regio om nieuwe combinaties te experimenteren en moderne en innovatieve producten te creëren. - PanPulia Elisir - Panettone met rode vruchten en pistache - Panettone met peer en pure chocolade - Panettone Trilogie van chocolade - Panettone met amandelen - Panettone Milano Ricco...
Italië, San Pietro Clarenza
... gekocht (in zakken van 2/3/4/5 kg, perfect om te serveren aan de tafels van restaurants, cafés, theesalons, enz.) of in elegante verpakkingen om tentoon te stellen op schappen of in hoeken. Ingrediënten: Siciliaanse amandelen, suiker, Honing van de Etna (sinaasappelbloesem) eiwit (natuurlijk, niet gevriesdroogd) Pistachenoten, chocolade / Vanille...
Portfolio (8)
Italië, Mercato Saraceno
...Onze Miscela Maya is een eerbetoon aan de rijkdom van de Italiaanse koffie. Samengesteld uit een selectie van hoogwaardige Arabica- en Robusta-koffiebonen, biedt deze mix een intense en volle smaak. De ambachtelijke branding benadrukt de tonen van chocolade en gedroogd fruit, wat zorgt voor een omhullende en bevredigende koffie-ervaring. • AROMA 4 • CORPO 5 • GUSTO 4 • INTENSITÀ 3...
Portfolio (6)
Italië, Giuliano
... kwaliteit, maar is ook gespecialiseerd in het creëren en personaliseren van op maat gemaakte zoetigheden. Elke fase van het proces, van conceptie tot realisatie, wordt zorgvuldig gevolgd om ervoor te zorgen dat aan al jouw wensen niet alleen wordt voldaan, maar deze zelfs worden overtroffen. •Di Rosa EdenCake: speciaalzaak voor koekjes en patisserie •Di Rosa Service: internationale distributie voor de horeca •Di Rosa Sartoria Interna: unieke ambachtelijke verpakkingen, met de hand gemaakt met zorg en precisie.
Portfolio (129)
Italië, Colle Di Val D'elsa
De familie Masoni Pietro is actief sinds 1885 en houdt zich bezig met banketproducten. De lange ervaring en traditie in de typische Sienese banketbakkerij maken het beroemd om verschillende producten, waaronder: panforti, cantuccini, panpepati, torroni en koekjes. De klant kan zichzelf een moment van sublieme zoetheid cadeau doen door te genieten van de ambachtelijke chocolade of door een...
Italië, Bertinoro
... grondstoffen en de versheid van de gebruikte ingrediënten. De zoetwarenafdeling werd enkele jaren later opgericht. Vanaf het begin was de positionering van BABBI ver weg van de al rijke massamarkten en richtte het zich op het creëren van "unieke en onvervangbare zoetigheden" door het gebruik van nobele, verfijnde en pure grondstoffen en een lange en zorgvuldige ambachtelijke verwerking. Vanuit dit principe zijn de Wafer Viennesi en de Waferini ontstaan, die vandaag de dag wereldwijd bekend en gewaardeerd zijn.
Italië, Sassello
Sinds 1860 zijn er decennia verstreken, maar de ambachtelijke productie blijft onze filosofie. De huidige productie omvat, naast de zachte amaretti, die in verschillende versies worden gemaakt maar altijd in de originele dubbele strikverpakkingen, ook: baci di dama, gebakjes bedekt met zeer fijne chocolade, krokante amaretti en, voor de feestdagen, de traditionele panettoni, pandori en colombe...
Italië, Cintolese-Monsummano Terme
... het succes van Slitti is de familie, die dankzij de liefde voor hun werk, de zorgvuldige selectie van grondstoffen en de volledig ambachtelijke verwerking, internationaal is doorgebroken. De producten van Slitti zijn te vinden in geselecteerde winkels, in Italië en de rest van de wereld.
Italië, Monchiero
...stukjes, hazelnootpasta) Spreads met 55% hazelnoten en slechts 3 andere ingrediënten: suiker, cacao (of melk) en vanille. Hazelnootgebak (hazelnoten, suiker, eieren) Chocolade en bonbons in combinatie met hazelnoten. Pralines, tabletten, tabletten met hele hazelnoten, paaseieren. We kunnen verpakkingen leveren die geschikt zijn voor de detailhandel of grotere formaten voor patisserieën en ijssalons. Voor aanzienlijke hoeveelheden is het mogelijk om de recepten aan te passen aan de wensen van de klant.
Portfolio (3)
PAAS EIEREN - KERSTVERPAKKINGEN - NOUGAT - COLOMBE - KROKANT - PANETTONI - KERST - PASEN - CHOCOLADE -...
Italië, Olbia
... kwaliteitscontroles hebben doorstaan. In Italië verwerken we cacao tot halffabricaten zoals cacaomassa en ambachtelijke chocolade. We hebben cacaobonen beschikbaar van onze plantage in El Salvador, maar ook van andere plantages uit Nicaragua, Guatemala, Honduras, Belize en Costa Rica. Ons bedrijf biedt verpakkingen voor industrieel gebruik HO.RE.CA, ook voor kleine hoeveelheden, om tegemoet te...
Italië, Torino
Sperandri is zeker een van de meest gewaardeerde ambachtelijke chocolaterieën in de stad Turijn. Gespecialiseerd in de productie van extrusie gianduiotto, handgesneden klassieke cremino en zachte nougat, gemaakt met uitsluitend Piemonte IGP hazelnoten. Naast de klassiekers van de Turijnse chocoladetraditie, omvatten de vele aanbiedingen voor het publiek handbeschilderde paaseieren, een ruime...
Portfolio (97)
Italië, Corato
...monitort het bedrijf voortdurend, door middel van chemisch-fysische en microbiologische analyses, zowel de grondstoffen die het productieproces binnenkomen als de eindproducten vóór distributie. Hoewel technologisch geavanceerd, garanderen de productietechnieken van de repen het ambachtelijke en natuurlijke aspect van het product, naast de hoge kwaliteit, en veilige en efficiënte...
Portfolio (1)
Italië, Villanova Mondovì
... verwerking van grondstoffen, cacao en gedroogd fruit, tot de realisatie van het eindproduct, tot oplossingen voor fine-line installaties voor de verpakking van tabletten, smeerbare crèmes en chocolade druppels. Innovatie, veelzijdigheid en maatwerk zijn de kenmerken die de machines van Ideo Tecnica onderscheiden, ideaal voor zowel ambachtelijke werkplaatsen als voor middelgrote en grote bedrijven.
Onze ambachtelijke patisserie produceert traditionele Siciliaanse klassiekers zoals cannoli met ricotta en cassata, zoetigheden met verse ricotta, crème, chocolade, pistachegebak, amandelgebak, en ook ambachtelijke panettoni en paasduiven. Een beperkte productie van typische Siciliaanse zoetigheden, binnen het bereik van een Siciliaanse familiepatisserie, die de zoetigheden in haar eigen atelier...
Italië, Alba
Wij zijn producenten van bakkerijproducten gevestigd in het noorden van Italië. Onze capaciteit dekt het volledige assortiment: Torinese Grissini beschikbaar in verschillende smaken, Koekjes met maïsmeel of met hazelnootpasta, Traditionele Bruschetta met EVOO en Pittige smaak, Gezonde lijn Grissini (Gistvrij, Zoutvrij, Volkoren), Ambachtelijke Chocolade Pralines beschikbaar in verschillende smaken (Limoncello, Tiramisù, Cappuccino, Pure Chocolade, enz.)...
Italië, Monteroduni
We produceren confetti sinds 1975, toen papa Pietro en mama Rosa een familiekennis omzetten in een beroep, dat zich verder heeft ontwikkeld toen we naar Isernia verhuisden, een land rijk aan confetti-historie en ambachtelijke ervaring. Hier is onze passie gegroeid en gevoed, hier hebben we geleerd chocolade te bewerken. Sindsdien is er veel veranderd, de kennis is geëvolueerd door middel van...
Italië, Fara Gera D'adda
Ons bedrijf is ontstaan uit een oud familierecept: creativiteit, ervaring, concurrentievermogen, projectontwikkeling, passie voor dit vak. Het is een recept dat we al vele jaren gebruiken, meer bepaald sinds 1950, toen Enrico Castellazzi het ambachtelijke laboratorium oprichtte. Sindsdien is Casa Del Dolce altijd ook ons huis geweest en de keuze om de leiding en eigendom van het bedrijf in de...
Italië, Almenno San Bartolomeo
...zelfs de verpakking waarvoor een patent is verkregen. Het bestaat uit een speciaal compartimentencontainer die het mogelijk maakt om de smaken gescheiden te houden. Naast ijs worden er speciale producten op basis van chocolade aangeboden, dankzij de ervaring opgedaan in België met de ondersteuning van grote maître chocolatiers zoals Eduard Bechoux, en hoogwaardige patisserieproducten zoals volkoren brioche, koekjes, semifreddo en cake. Pasqualina bevindt zich in Almenno San Bartolomeo, de hoofdzetel, en in Bergamo en Porto Cervo, waar ook producten op basis van yoghurt kunnen worden geproefd.
Italië, Itri
Ambachtelijke productie en verwerking van nougat, chocolade, krokant, figuren en chocolade-eieren, pralines, truffelchocolade met personalisatiemogelijkheden.
...1979: Dolce Idea Fabbrica di cioccolato wordt opgericht met ambachtelijke verwerking, onder leiding van Gennaro Bottone. Sinds 1979 verwent het de smaakpapillen met een reeks producten die ambachtelijke eerlijkheid combineren met fantasie en de kunst van creatie. Het is dan ook geen toeval dat het bedrijf van Bottone "Dolce Idea" heet. Dit bevestigt dat chocolade wordt gezien als een klei die kan...
Italië, Piacenza
Falicetto is een historische patisserie in Piacenza. Al meer dan 30 jaar produceert het dagelijks ambachtelijke chocoladeplakken, taarten met room en chocolade, koekjes met amandelen en hazelnoten, vezelrijke energierepen, producten die geschikt zijn voor voedselintoleranties, Piacenza-producten zoals Sbrisolina en Buslanein, en diverse zoetigheden die gebruikt kunnen worden als...
Italië, Andria
...pralines, nocciolato, colombe en paaseieren van chocolade, amandelconfetti, chocoladeconfetti, Avola-confetti, nougat met hazelnoten, ambachtelijke panettoni, nougat en torroncini, aromelli. De producten worden vervaardigd in het interne laboratorium dat, volgens oude recepten, de ambachtelijkheid van de verwerking en de kwaliteit van een superieur smaakniveau hooghoudt. De confetteria biedt de volgende diensten aan: gepersonaliseerde verpakkingen, leveringen voor privéfeesten en restaurants, confetti voor elke gelegenheid en thuisleveringen.
Italië, Basciano
... producten volgen een ambachtelijk proces dat de Italiaanse traditie respecteert en zijn vrij van gluten, palmolie en gehydrogeneerde vetten om de hoogste kwaliteit te garanderen. We bieden een breed scala aan producten: heerlijke nougat en chocolade in al zijn vormen en een breed assortiment ambachtelijke ijsjes. Onze producten zijn beschikbaar onder zowel ons eigen merk als voor derden. Onze producten zijn te vinden in restaurants en kleine winkels, evenals in de GDO. Kwaliteit, innovatie en flexibiliteit kenmerken onze productie.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play