Italië, Moio Della Civitella
...De tomatensaus is een condiment op basis van gekookte tomaten, dat als hoofdingrediënt wordt gebruikt in talrijke recepten uit de Italiaanse en internationale keuken. De bereiding van deze saus begint met het koken van de tomaten, die doorgaans worden gepeld, ontdaan van zaden en langzaam worden gekookt tot ze een dikke en homogene consistentie bereiken.
Portfolio (16)
Italië, MILANO
...De in blokjes gesneden tomatenpuree Rosso Gargano van 2500 gram is een product van hoge kwaliteit, perfect voor wie op zoek is naar verse en authentieke ingrediënten. Gemaakt van geselecteerde Italiaanse tomaten, biedt het een rijke en natuurlijke smaak, ideaal voor het bereiden van sauzen en dressings. De verpakking van 6 stuks is ideaal voor de groothandel, waardoor er voldoende voorraad is...
Portfolio (191)
Italië, Turin
...Wij bieden hoogwaardige Italiaanse biologische tomatenproducten, zoals blokjes, pulp, puree, semi-geconcentreerde en geconcentreerde pasta's van verschillende Brix-niveaus, bereid met biologische tomaten voor de B2B-groothandel, detailhandel en HORECA-sectoren in verschillende verpakkingen met aseptische vulling, wat zorgt voor optimale hygiëne en conservering.
Portfolio (10)
...Gecom ingeblikte producten worden in Italië geproduceerd met speciale zorg vanaf de eerste dag van de oogst tot aan hun rijping, volgens een strikt kwaliteitscontroleproces. Het zijn hele gepelde tomaten, in blokjes gesneden tomaten, gecrushte tomaten, tomatenpuree, tomatensaus, passata, pizzasaus, tomatensaus, ingeblikte erwten, ingeblikte bonen, groene erwten, witte bonen, kikkererwten, rode kidneybonen, zwarte bonen, boterbonen, gebakken bonen in tomatensaus, San Marzano, biologische producten.
... gegrild vlees, van porcini-paddenstoelen, maar ook voor soepen van gemengde peulvruchten, van tomaten voor salades en in het bijzonder voor seizoensgebonden kazen. De Coratina olie heeft ook het hoogste gehalte aan oliezuur, wat het slechte cholesterol tegengaat.
Portfolio (6)
Italië, Lucca
...De La Crema Capelli Ristrutturante van Biofficina Toscana is een leave-in behandeling die een herstructurerende, hydraterende en beschermende werking biedt voor alle haartypes, in het bijzonder voor droog en behandeld haar. Verrijkt met Liquepom®, een exclusieve actieve stof afgeleid van biologische Toscaanse tomaten, is de crème rijk aan lycopeen met antioxidante en anti-vervuilingseigenschappen...
Portfolio (38)
Italië, Due Carrare
... smaakafdruk kiest die hij aan zijn productlijn wil geven. De zo verpakte vaten zijn klaar om naar hun bestemming te worden verzonden. Producten zijn ook diepgevroren en in pekel bewaard. In 2017 hebben we sterk de wens gehad om ons bedrijf een extra impuls te geven door de BIOLOGISCHE CERTIFICERING te verkrijgen van “Valoritalia srl”. Het Team. Cinzia Piccolo en Sara Zanato...
Italië, Nocera Inferire
... verkrijgen. • Ondersteuning bij administratieve functies, inkoop en logistiek. Onze Producten GEBLIKTE TOMATEN GEBLIKTE PEULVRUCHTEN DROGE PASTA EXTRA VERGINE OLIE CONDIMENTEN/KRUIDEN VOOR PASTASAUS IJSCREME JAMMEN...
Portfolio (1)
Italië, Ispica
... productieproces dat Agriblea zijn kracht vindt door een "nicheproduct" te realiseren: door gebruik te maken van de bijzondere klimaat- en omgevingsomstandigheden, typisch voor het zuidoosten van Sicilië, worden de organoleptische kwaliteiten van het product versterkt, met inachtneming van de strengste en meest effectieve hygiënevoorschriften (HACCP). Passie en inzet zijn tenslotte extra ingrediënten die waarde toevoegen, waardoor de gedroogde tomaten van Agriblea een product van absolute UITMUNTENDHEID zijn.
... in al hun fasen: we zaaien, planten, bewerken en transformeren ze, en voltooien de hele productieketen. De artisjok uit Puglia is ons vlaggenschipproduct, maar we behandelen ook voedingsproducten zoals tomaten, aubergines, courgettes en paprika's. En nu ook extra vierge olie uit biologische landbouw en tomatensaus, ook biologisch. Want wat ons het meest ter harte gaat, is het verspreiden van de smaak, de smaak en de smaken van ons land, de principes van het Mediterraan dieet, immaterieel erfgoed van de mensheid, waar het ook mogelijk is!
Italië, Cerignola
... bedrijf, wat de logistiek van de verwerking bevordert en vooral de absolute garantie van de traceerbaarheid van onze conserven waarborgt. Ons assortiment is breed en compleet, met een productie die vooral gericht is op: artisjokken, olijven, knoflook, kappertjes, tomaten en andere groenten in verschillende verwerkingsvormen. We beschikken over de meest erkende internationale kwaliteitscertificeringen.
Italië, San Vito Dei Normanni
... behoeften van onze klanten. Het bedrijf maakt gebruik van de professionaliteit van meer dan 200 medewerkers en de meest geavanceerde technologieën in de voedingsconserveringssector. Dit stelt ons in staat om groenten rechtstreeks vers te verwerken, in enkele stappen en altijd binnen enkele uren na de oogst. We hebben de belangrijkste kwaliteitscertificeringen in de voedingssector behaald, waaronder BRC food, ISO 9001:2008 en het ICEA-certificaat voor biologische producten. In de afgelopen jaren, dankzij de samenwerking met Slow Food, produceren we de Fiaschetto-tomatenpuree van Torre Guaceto.
...courgette, paprika, knolselderij, witte kool, rode biet, abrikoos, perzik en nog veel meer. Met de mogelijkheid om 365 dagen per jaar te leveren: losse tomaat en tros, cherrytomaat en courgette. Al onze producten worden gekweekt volgens de biologische landbouwmethode (834/07) en zijn gecertificeerd volgens de kwaliteitsnormen Global Gap en Bio Suisse. Bovendien heeft het bedrijf zich sinds 2013 ingezet voor de sociale verantwoordelijkheid van de werknemer, door zich te certificeren volgens de Grasp-norm.
Italië, Fisciano
... ook over internationale certificeringen zoals BRC en IFS en, als reactie op de marktvraag, heeft het ook de certificering voor de productie van biologische producten verkregen. La Nova Frutta Srl biedt een breed scala aan producten om te voldoen aan de wensen van elk type klant. Het bedrijf is op de markt bekend onder het merk 'NOVA', dat, met de toenemende vraag, is aangevuld met andere merken zoals 'ISABEL' en 'AMOR'.
Italië, Castelverano
Essences van Sicilië en Typische Producten: Olijven, Olijfolie van Nocellara del Belice, Biologische Honing, Wijn Dop IGP, Oregano, Kappertjes, Passito Zibibbo van Pantelleria, Jam en Confituur, Zwart Brood van Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Fruit, Gedroogde Tomaten, Knoflook van Nubia, Paté Busiate, Zout uit Trapani, Amaro Selinunte. Alle lokale en traditionele producten van Kwaliteit en Natuurlijke Smaak.
Italië, Sant'antonio Abate
Conserve Manfuso behoort tot de topbedrijven in Italië wat betreft het aandeel van biologische producten in de totale verkoop en positioneert zich als referentiepartner op de markt voor biologische conserven, waarbij het bijdraagt aan de waardecreatie en de tevredenheid van de eindklanten met producten van hoge kwaliteit.
Italië, Badia Calavena (verona)
... Europese regelgeving in concentraties van 5/10/15% uit gecontroleerde biologische productie en afkomstig uit Duitsland, in flesjes van 10 ml met een glazen pipet. Het bedrijf houdt zich ook bezig met het digitaliseren van de catalogi van Italiaanse of Europese producenten voor verkoop op de belangrijkste nationale en Europese marktplaatsen, door middel van grondige en nauwkeurige analyse van de...
Italië, Magione
... olijfolie, zwarte truffels en de beroemde Norcineria Italiaanse charcuterie. Dankzij de ambachtelijke vocatie van kleine producenten hebben we een breed assortiment aan geconserveerde paddenstoelen, truffels, groenten, asperges en meer. Vanuit ons hoofdkantoor in Tunesië bieden we groenten en fruit buiten het seizoen aan, evenals de typische gedroogde tomaten uit het zuiden van Italië en Tunesië.
Italië, Badolato
... groothandelaars, detailhandelaren en particulieren. Wijn: constante en veeleisende werkzaamheden, net als bij de olie, tot aan botteling en verzending. Conserven: we telen in onze open tuinen onder een sterke Calabrese zon, onze groenten die op optimale rijpheid worden omgevormd tot potten met: gegrilde aubergines, gegrilde paprika's, tomatensaus, pittige sauzen, gedroogde tomaten, artisjokken, zilveruitjes, enz. We genieten van en eisen de grootste ernst, we garanderen de uitstekende kwaliteit en authenticiteit van onze producten. Probeer het en geloof het!!!!!
Italië, Grumo Nevano
Import-export distributie: peulvruchten, granen, rijst, biologische peulvruchten, gepelde tomaten, SCHIOPPI tomatensaus...
Italië, Ispica
...Leidende onderneming in de productie en marketing van groenten en fruit uit biologische landbouw in Zuid-Italië. Hoofdproducten: tomaten, courgettes, wortelen, cherrytomaten, meloenen, sperziebonen, paprika's, citroenen, aubergines.
Italië, Verona
Wij zijn distributeurs voor Italië van zoetwaren, een lijn van made in Italy koekjes, zonder palmolie, klassieke lijn, volkorenlijn, suikervrije lijn, biologische lijn, biologische veganistische lijn en veganistische lijn. Pampapato dolce uit Ferrara. Pasta van harde tarwe uit het Tavoliere delle Puglie, cherrytomaatjes en datterini, tomatensaus, pulp en gepelde tomaten. Italiaanse en Europese...
Italië, Pagani
San Marzano tomatenzaad, ronde tomaten, heuveltomaten, vierkante paprika.
Italië, Alatri
...Verkoop van typische, authentieke en biologische Italiaanse producten, erkend als DOP, DOC, IGT. Uitmuntendheden zoals extra vierge olijfolie, Cesanese wijn, buffelmozzarella uit Amaseno, truffels uit Campoli Appennino, Cabernet wijn uit Atina, cannellini bonen uit Atina, paprika's uit Pontecorvo, Amaretti uit Guarcino, evenals honing, kazen, tomaten, groenten in olie, koffie, conserven, biologische olijven. Italiaanse gastronomie van hoge kwaliteit.
... beheerspraktijken, organische bemesting met het ondergraven van de gezaaide vlinderbloemige planten tussen de rijen en de beperkte behandelingen die zijn toegestaan in de Biologische Landbouw, vormen de basis van ons innovatieve werk. De verkregen producten zijn: Wijn, Extra Vergine Olijfolie, Honing, Jam van sinaasappels, citroenen en mandarijnen, Paté van gedroogde tomaten, artisjokken, zwarte...
Italië, Sant Egidio Del Monte Albino
... klassieke Pelati-tomaten, de Polpe en de Biologische varianten. Onze tomaten worden voortdurend gecontroleerd. Ze worden op dezelfde dag geoogst en verwerkt om hun versheid en authenticiteit te behouden. Voor het pellen gebruiken we een mechanisch systeem dat ons in staat stelt het proces zo voorzichtig uit te voeren dat het 'fluweel' van de tomaat intact blijft. Op deze manier blijven de...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play