• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • iso 9001-2015

Resultaten voor

Iso 9001-2015 - Import export

  1. FERGO ARMATUREN GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Met FERGO Armaturen GmbH heeft u een competente en betrouwbare partner in de sector van de besturingstechniek. Wij adviseren u graag over alle soorten schuifafsluiters, afsluit- en terugslagkleppen, evenals pneumatische en elektrische aandrijvingen. Natuurlijk bieden we ook uitgebreide oplossingen voor randapparatuur - bijvoorbeeld voor magneetventielen, klepstandstellers, eindschakelkasten en nog veel meer; ongeacht de omstandigheden en het industriële gebruik van onze producten. Wij zorgen ervoor - dat is onze bedrijfsfilosofie! Absolute klanttevredenheid is een topprioriteit bij FERGO Armaturen GmbH. Hoogwaardige componenten en materialen, gunstige voorwaarden en minimale verwerkings- en levertijden helpen ons om consequent de hoge eisen van onze klanten te overtreffen. Vraag ons het onmogelijke! We werken flexibele oplossingen uit in een zo kort mogelijke tijd.

  2. CARL HÜBENTHAL GMBH & CO. KG

    Duitsland

    Verified by europages badge

    WIJ BIEDEN U ECONOMISCHE DOEKOPLOSSINGEN, DIE HELEMAAL ZIJN TOEGESPITST OP DE EISEN VAN UW WERKPROCES EN DE WERKOMGEVING. Andere factoren zoals eenvoudige handhaving en kostenbesparende verwijdering zijn belangrijke factoren waarmee wij in onze productontwikkelingen consequent rekening houden. Met onze doekoplossingen kan uw personeel sneller, doeltreffender en dus goedkoper uw schoonmaak- en veegwerkzaamheden uitvoeren. In 18 Europese landen en de VS zijn we met onze knowhow de contactpartner voor bedrijven uit de industrie, voedingsmiddelenindustrie, fijnmechanica en optica, automobielindustrie, coatings/verf en drukkerijen, farmaceutische en chemische industrie, bouw, gezondheidszorg en cosmetica, schoonmaak en dienstensector. Onze klanten en partners vertrouwen op het niveau van onze producten, onze snelle levertijden en onze bekwame advisering, die altijd gericht is op de beste oplossing voor onze klanten.

  3. SCHAGES GMBH & CO. KG

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Flexibiliteit is onze troef. Gecombineerd met meer dan 65 jaar ervaring in metaalverwerking, zijn wij de perfecte partner voor de verwerkende metaalindustrie of voor particuliere klanten als een high-tech plaatbewerker, gecertificeerd volgens ISO 9001 & ISO 14001. Als familiebedrijf uit Krefeld zijn wij in de 3e generatie en bestaan uit een team van 35 medewerkers. Kerncompetenties: CNC laser- en buislasersnijden, plooien, lasermeten van uw mallen, plaatsnijden van roestvrij staal, kwaliteitsstaal, aluminium, koper, messing. Door het gebruik van onze innovatieve CNC-machines worden serieproducties of nabestellingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen uitgevoerd. Kleine onderdelen en precisiesnedes, zelfs XXL speciale formaten voor plaat- of buisbewerking zijn met hoge precisie mogelijk. Wij vervaardigen ook prototypes of afzonderlijke stukken volgens individuele wensen. Ook CNC-buigen behoort tot ons gamma, evenals lasersnijden, en is mogelijk sinds de uitbreiding van onze buigcapaciteit met moderne buigbanken tot 4 meter/320t. Wij verwerken uw ontwerp en CAD-gegevens of meten proefstukken zoals vereist, nauwkeurig en binnen enkele seconden met behulp van precisiescanners hier ter plaatse. Duurzaamheid is erg belangrijk voor ons. Wij produceren met een spaarzaam gebruik van materialen en energie en betrekken onze grondstoffen en diensten zoveel mogelijk uit de regio. Stuur ons uw aanvraag en u krijgt op korte termijn een eerlijke offerte.

  4. KARBERG & HENNEMANN GMBH & CO. KG

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Wij van Karberg & Hennemann is ontwikkelaar en fabrikant van de wereldberoemde CJC®-olieverzorgingssystemen voor het reinigen, aftappen en onderhouden van smeermiddelen en andere vloeistoffen - made in Germany and Denmark. We ondersteunen onze klanten in meer dan 40 landen in alle aspecten van bypassfilters en vloeistoftechnologie. We leveren onder andere: Off-line filters - hydraulische filters - smeeroliefilters - lakfilters - brandstofreinigingssystemen - koelsmeeroliefilters - hardingsoliefilters - thermische oliefilters - oliefilters voor turbineolie en compressorolie - filters en ontwateringssystemen voor transformatoren - ontolingssystemen voor transformatorfundatiepannen - waterscheiders - filterscheiders - filtersystemen voor het spoelen van tandwielkasten - lenswaterontluchters - reinigingstafels met filtersystemen - conditiebewaking (oliesensoren, deeltjestellers).U profiteert van meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van fijne filtratie van oliën en vloeistoffen in de industrie, aan boord en in havens, in de mijnbouw en dagbouw, in energiecentrales en onderstations en in windturbines en offshore. CJC® olie-onderhoudssystemen zijn wereldwijd verkrijgbaar via een wereldwijd netwerk van dochterondernemingen, filialen, joint venture partners, distributeurs en regionale verkoopvertegenwoordigers. Met een team van meer dan 270 toegewijde specialisten bieden we onze klanten diepgaande expertise en ondersteuning bij het oplossen van zelfs de meest complexe uitdagingen bij de bereiding van hun smeermiddelen.

  5. INDTACT GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Het bedrijf INDTACT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sensoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren ultrasonore trillingen, trillingdetectoren, Trillingssensoren, Versnellingsopnemers, en pompbediening. Het is gevestigd in Würzburg, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. KUPCA KUNSTSTOFFSYSTEME OLIVER KUPFER E.K.

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Het bedrijf KUPCA KUNSTSTOFFSYSTEME OLIVER KUPFER E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewerking van kunststoffen. Het is gevestigd in Ingolstadt, Duitsland.

  2. FADSAN GROUP

    Turkije

    Verified by europages badge

    Wij zijn één van de leidende fabrikanten van vochtige doekjes en leveranciers van hygiëneproducten in Turkije. Onze productreeks bestaat onder meer uit shampoo, babyshampoo, haar conditioner, vloeibare handzeep, babyluiers, incontinentieluiers en vooral vochtige doekjes. Naast de vervaardiging van standaard doekjes focussen wij ook op de productie van innoverende en specifieke producten, zoals zelfbruinende doekjes, huidkleurende doekjes, anti-veroudering doekjes, doekjes voor huisdierverzorging, dashboard schoonmaakdoekjes, enz. Onze fabriek is compleet en in alle aspecten volgens de voorschriften ontworpen en is door de autoriteiten gecontroleerd en gecertificeerd. Al onze producten worden vervaardigd met gebruik van de CleanRoom Technologie om besmettingsrisico tot het minimum te beperken. Al onze producten worden geproduceerd met de kwaliteitssystemen ISO 22716: 2013 GMP, ISO 22716: 2013, ISO 14001: 2015, ISO 9001: 2015, ISO 45001: 2018. Naast onze succesvolle eigen merken die in voorraad zijn produceren wij ook op contractbasis. Wij zien onszelf echter niet als alleen een fabrikant op contractbasis, een OEM fabrikant, maar als een partner in de groei van uw handelsmerk en onderneming. Onder de naam FADSAN Group zijn wij bereid en geïnteresseerd om op lange term uw leverancier te worden. Alleen een fabrikant zoals wij kan op een duurzame manier stroken met uw bedrijfsmotto. Graag zullen wij van u horen!

  3. EASLY TRADE TRICOT AND YARN

    Turkije

    Verified by europages badge

    Easly Trade Tricot and Yarn company is een garen- en breigarenfabrikant uit Turkije. Wij produceren alle soorten breigaren en speciale garenmodellen met optionele mengsels. Wij leveren garen aan wereldbekende bedrijven als Inditex Group, Decathlon, Defacto en LCW.Als Easly Trade hebben wij een breed productassortiment voor verschillende garenopties: •Acrylgaren, •Katoengarens, •Viscosegarens, •Wollen garens, •Linnen garens, •Polyester garens en nog veel meer zijn te ontdekken op onze website! Wij kunnen stalen van onze garens opsturen in elk gewenst mengsel en model.. Wij beschikken over alle noodzakelijke certificaten en documenten (GOTS (Global Organic Textile Standards), OCS (Organic Blended Content Standard), Higg Index Self-Assessment, BCI Better Cotton Initiative, GOTS, OCS 100, OCS BLENDED, RWS, GRS, RCS 100, RCS BLENDED, NATIVA, ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015). Naast onze garenproductie produceren wij in onze productiefaciliteit in Istanbul een breed assortiment breigoed zoals truien, vesten, sjaals, beanies en dekens voor vrouwen, mannen en kinderen voor wereldberoemde bedrijven als LCW en INDITEX group. Om de klanttevredenheid te garanderen, voeren wij in elk productiestadium strenge kwaliteitscontroles uit.Ons hoofddoel is de producten van onze klanten in de kortst mogelijke tijd, met minimale gebreken en de beste kwaliteit te produceren en de tevredenheid van onze klanten te waarborgen. Neem contact met ons op voor meer informatie

  4. STRONG ENERGY COMPANY

    Turkije

    Verified by europages badge

    Strong Energy, opgericht in 2018, is een fabrikant van minerale en synthetische olie voor de automobiel- en industriële sector uit Adana, Turkije. Onze productieruimte van 20.000 m2 met een fabrieksbasis van 9.000 m2 levert service aan de minerale en synthetische olie-industrie met onze volledig uitgeruste moderne laboratoriumfaciliteiten blijven we 100% klanttevredenheid bereiken. We produceren smeermiddelen voor verschillende industrieën volgens nationale en internationale normen zoals ISO 9001: 2015, OHSAS 18001: 2007, ISO / TS 16949: 2009, en ISO 14001: 2015 kwaliteits- en milieubeheerssystemen. Wij controleren de kwaliteit van onze producten nauwkeurig in ons laboratorium voor kwaliteitscontrole. Wij hebben een uitgebreid productassortiment: •Smeermiddelen voor auto's, •Motoroliën voor zwaar gebruik, •Smeermiddelen voor elektrische voertuigen, •Smeermiddelen voor de landbouw, •Smeermiddelen voor motorfietsen, •Versnellingsbak- en transmissieolie, •Automatische transmissie, • Hydraulische systemen, •Antivries & Koeling, •Vetten Smeermiddelen en nog veel meer kunt u ontdekken op onze website! Als Strong Energy produceren wij private-labelproducten en eigen merken zoals Route Lubricants en Rush Lubricants voor vele internationale ondernemingen in de smeermiddelensector. Wij streven naar een rechtmatige plaats in de internationale arena door te exporteren naar 50 landen wereldwijd en door dit aantal landen uit te breiden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  5. TEKNIK CIZGI KESIM BUKUM METAL SAN VE TIC LTD STI

    Turkije

    Verified by europages badge

    Teknik Çizgi Kesim Büküm zet zich in om ongeëvenaarde service te bieden aan onze gewaardeerde klanten. Wij kunnen bogen op technische expertise en op vertrouwen gebaseerde samenwerkingen. Wij zetten de klanttevredenheid voorop dankzij innovatieve oplossingen. Dankzij een jarenlange ervaring, blinken wij uit in diverse bewerkingen en productieprocessen inclusief lasersnijden, guillotine snijden, afkanten en buigen, lassen, montage en geverfde structuren. Onze kernprincipes draaien rond het tijdig leveren van oplossingen en naadloze leveringen van hoogwaardige producten. Wij zijn er trots op de betrouwbaarheid en klantgerichtheid centraal te stellen binnen de bedrijfsfilosofie van Teknik Çizgi Kesim Büküm, om onze klanten zo uitmuntende service te kunnen bieden. Onze inzet voor kwaliteit wordt weerspiegeld door de ISO 9001-2015, ISO 14001 en ISO 45001 certificeringen. In onze geavanceerde laboratorium maken wij gebruik van de modernste uitrustingen voor bewerkingen zoals snijden, ponsen, polijsten en meer! Wij leven tijdens het hele fabricageproces de kwaliteitsnormen nauwlettend na. Bij Teknik Çizgi Kesim Büküm, weerspiegelen onze certificeringen en geavanceerde laboratorium capaciteiten onze constante inzet voor het leveren van diensten en producten waarvan de kwaliteit die van de strengste industrienormen overstijgt. Neem vandaag nog contact met ons op voor uitmuntendheid in elk opzicht!

  1. STEEC

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Opgericht in 1979 door Paul Rolland, is het STEEC-bedrijf, onderdeel van de ABC Technology-groep, gespecialiseerd op het gebied van laserbewerking en zeer nauwkeurige micromechanica. STEEC heeft door de jaren heen specifieke vaardigheden verworven en heeft een solide reputatie opgebouwd in Frankrijk en Europa.STEEC is in staat om in te spelen op de meest complexe verzoeken die geavanceerde technologieën vereisen, zoals micro-bewerking bij boren en frezen.Tegenwoordig werkt het bedrijf voor de meest veeleisende industriële sectoren zoals de luchtvaart, de ruimtevaart, het ruimtesegment, de automobielsector, de medische sector, onderzoekscentra, kernenergie, fijne uurwerken ... Dankzij zijn kwaliteitsmanagementproces heeft STEEC de ISO 9001: 2015- en ISO 13485: 2017-certificeringen ontvangen.We hebben dus een perfect begrip van het probleem van de klant om betrouwbare en systematische prestatiemeting en constante verbetering van ons systeem mogelijk te maken.

  2. KELTEKS

    Kroatië

    Verified by europages badge

    Wij zijn een van de grootste fabrikanten van vezelversterkingen voor composietmaterialen in de EU. Onze drie fabrieken zijn gevestigd in het hart van Europa in het prachtige Kroatië. Van hieruit leveren wij onze industriële klanten in meer dan 30 landen wereldwijd.Wij zijn een familiebedrijf en we zijn trots op de lange ervaring van onze 250 goed opgeleide en zeer toegewijde technische experts.We hebben meer dan 30 jaar ervaring in de composietindustrie als fabrikant en ontwikkelaar.Wij zijn specialist in hightech technische textielverstevigingen voor een grote diversiteit aan toepassingen. Ons vakgebied is groot- en kleinschalige productie, met aandacht voor elk detail van ons zeer diverse en complexe productportfolio. Wij verwerken technische vezels zoals koolstofvezels, glasvezels, basaltvezels enz. Met behulp van de modernste machines en technologie. U kunt erop vertrouwen dat wij uw partner zijn voor de volledige waardeketen van uw product.Zodat u zich kunt concentreren op uw eigen bedrijf.We zijn gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001: 2015 en DIN EN ISO 14001: 2015.

  1. ETIC TUBES ET PROFILES

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Sinds 1995 is ETIC TUBE & PROFILES een bedrijf gespecialiseerd in het trekken van buizen. De succesvolle onderneming heeft zijn activiteiten enkele jaren later uitgebreid om zich tevens te wijden aan het precisiesnijden. Wij voeren tevens afwerkingen uit en beschikken over een werkplaats om de meest complexe aanvullende werkzaamheden uit te voeren: afbramen, dieptrekken, buigen, solderen, boren of thermobehandeling. Met holle, onbewerkte stukken, voert ons ervaren team het trekken van buizen of profielen uit volgens de norm EN12449 of uw bestek. Wij selecteren de grondstoffen op zorgvuldige wijze om u een product van topkwaliteit te garanderen. Wij werken voornamelijk met non-ferro metalen zoals koper en legeringen (messing en aluminium). Wij garanderen u altijd een product te leveren dat aan uw verwachtingen voldoet en vervaardigd is volgens processen die voldoen aan de norm ISO 9001: 2015. Door de jaren heen heeft ETIC zijn activiteiten buiten de grens ontwikkeld; wij zijn de favoriete leveranciers geworden van talloze ondernemingen in Europa, Noord-Afrika en tevens in Azië. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  2. SUN CHEMICAL - COLORS & EFFECTS NETHERLANDS B.V

    Nederland

    Verified by europages badge

    Sun Chemical is een gerenommeerde chemische producent met vestigingen in Nederland en Turkije.Ons bedrijf bestaat al tientallen jaren en heeft een reputatie opgebouwd als een toonaangevende leverancier van schoonmaakproducten en diverse andere chemicaliën, die wereldwijd distributeurs bedient. Wij geven prioriteit aan langdurige partnerschappen en onderhouden nauwe relaties met onze klanten, van wie velen terugkerende klanten zijn. Ons toegewijde aftersales team is altijd beschikbaar voor ondersteuning en hulp om het succes van onze projecten te garanderen. Wij nodigen alle potentiële klanten uit om samen met ons, ons bedrijf naar het volgende niveau op wereldwijde schaal te tillen, aangezien wij onze chemicaliën wereldwijd inkopen en verzenden, inclusief landen als China, het VK, de VS, Kenia en Brazilië. Onze faciliteiten en producten zijn gecertificeerd door prestigieuze internationale inspectiebedrijven, zoals SGS, Bureau Veritas (BV) en de Certification Inspection Section, om kwaliteits- en veiligheidsnormen te garanderen. Onze fabrieken beschikken over ISO-certificaten, waaronder ISO 14001: 2004, ISO 14001: 2015 en ISO 9001, en we zetten ons in om de internationale milieu- en veiligheidsnormen te handhaven. Bezoek voor meer informatie over onze producten en diensten onze website of neem direct contact met ons op via onze contactpagina voor een persoonlijk antwoord op uw vraag.

  3. SCHNEIDER & GEMSA GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Schneider & Gemsa biedt specifieke en professionele oplossingen voor klanten in de automobiel-, industriële, telecommunicatie-, verkeersregelings-, medische en elektronicasector. De productie strekt zich uit van de productie van afzonderlijke artikelen en subassemblages tot de volledige productie van eindapparatuur en complete systeemoplossingen. Wij verplaatsen en exploiteren complete "business units" van volledig en halfautomatische productielijnen naar kosteneffectieve locaties. Met onze vestigingen in Duitsland, Tsjechië en Moldavië zijn wij in staat kostengeoptimaliseerde oplossingen en diensten aan te bieden. Schneider & Gemsa heeft tientallen jaren ervaring op het gebied van kabelassemblage, mechanica, mechatronica, elektronica, sensoren en actuatoren. Sinds de oprichting zijn verscheidene miljoenen elektrische variatoren, mechanische en elektrotechnische assemblages en eindapparatuur vervaardigd. In onze kabelassemblage worden gevlochten draden, data-, sensor- en besturingskabels, kabelbomen en schakelkasten vervaardigd met behulp van innovatieve technologieën, de modernste machines en gereedschappen. Wij produceren individuele assemblage-, productie- en testapparatuur in onze eigen productiefaciliteiten. Wij beschouwen kwaliteit, de bescherming van ons milieu en het zorgvuldig gebruik van hulpbronnen als een essentieel onderdeel van onze activiteiten. Het bedrijf werkt op alle locaties volgens de normen van DIN EN ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016 (automotive) en DIN EN ISO 14001: 2009 (milieu).

  4. VÖGTLIN INSTRUMENTS GMBH

    Zwitserland

    Verified by europages badge

    Vögtlin is een Zwitserse ontwikkelaar van precisie-debiet-apparaten.Onze debiet-experts ontwikkelen al 30 jaar hoogwaardige producten en oplossingen voor het meten van uw debiet- en afstel-taken. Onze thermische massadebietmeters en massastroomregelaars voor gassen met digitale en analoge uitgang evenals IP67 / NEMA6 en ATEX-bescherming zijn geschikt voor een verscheidenheid aan toepassingen: Gasanalyse, laboratoriumapparatuur, farmaceutica, biotechnologie, life science, onderzoek & ontwikkeling, testapparatuur, OEM en tal van industriële toepassingen en totaaloplossingen. Onze uiterst nauwkeurige debietmeet- en afstelapparatuur is gebaseerd op MEMS halfgeleidersensortechnologie. Met meer dan 300.000 verkochte units zijn we een internationaal gerespecteerde speler op de markt. Onze OEM-partners en klanten hebben betrouwbare kwaliteit en reproduceerbare prestaties nodig.Als ISO 9001: 2015 gecertificeerde onderneming garanderen wij de naleving van de hoogste kwaliteitsnormen.

  5. FEUERLAND-WERKSTÄTTEN GMBH & CO. KG

    Duitsland

    Verified by europages badge

    We bieden schilder-, frees-, draai-, las- en assemblagewerk, klantspecifiek en volgens monsters! Dankzij ons uitgebreide machinepark kunnen we alles aanbieden, van afzonderlijke onderdelen tot kleine series. Wie zijn de Feuerland-werkplaatsen? We bestaan uit een team van ongeveer 20 medewerkers en zijn experts in het reviseren en herstellen van schokdempers. Verder produceren we ook draaistelonderdelen en gelaste onderdelen voor spoorvoertuigen. Wij produceren op maat en volgens monster! Hieronder vallen ook metalen onderdelen, gefreesde onderdelen, gedraaide onderdelen en gelaste onderdelen! Sinds 1932 bieden we op maat gemaakte oplossingen van het hoogste kwaliteitsniveau. Ons productassortiment: Dankzij ons uitgebreide machinepark en de knowhow van ons personeel op het gebied van vormen, CNC- en conventionele bewerking kunnen we alles aanbieden, van afzonderlijke onderdelen tot kleine series. De focus ligt hier op het bewerken en verwerken van normaal staal, hooggelegeerd staal en alle non-ferrometalen. Certificeringen: Q1 Leverancier van DB AG - ISO 9001: 2015 - ISO 14001: 2015 - EN 15085-2 CL1 - EN ISO 3834-2 - EN 1090-2: 2018

  6. STAHLCON GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    STAHLCON GMBH levert al meer dan 40 jaar roestvrijstalen V-vormige klemmen als bevestigingsmiddelen voor de meest uiteenlopende toepassingen. In de motorbouw op uitlaatsystemen, op pompen en fittingen, in de filterbouw, op farmaceutische en voedingsmiddelenfabrieken, in het transport en de verwerking van bulkmaterialen worden V-profielklemmen gebruikt als constructie-elementen voor de snelle verbinding van flenzen. STAHLCON GMBH werd in 1980 opgericht in Stuttgart, aanvankelijk als een zuiver verkoopkantoor. Om standaardonderdelen en onderdelen uit klantenseries op korte termijn te kunnen leveren, werd het magazijn voortdurend uitgebreid. In 1990 verhuist het bedrijf naar een eigen pand in Stuttgart. Sindsdien heeft STAHLCON GMBH zijn voorraadprogramma voortdurend uitgebreid, waarbij standaardonderdelen altijd op voorraad zijn. Om te kunnen voldoen aan de steeds toenemende vraag naar deze producten in een breed scala aan industrieën, verhuisde STAHLCON GMBH zijn locatie en hoofdkantoor in april 2005 naar Steinenbronn. Met een groter magazijn en betere transportverbindingen zijn er belangrijke stappen gezet voor de toekomst. In april 2014 verhuist het bedrijf naar een nieuw, groter gebouw met meer dan 1.000 m² aan opslagruimte. De producten zijn afkomstig van ISO9001 gecertificeerde fabrieken. Klanten profiteren van de jarenlange ervaring van de productiebedrijven in de ontwikkeling en productie van roestvrijstalen onderdelen. Ons kwaliteitsmanagement is gecertificeerd volgens ISO 9001: 2015.Onze klanten ontvangen gratis certificaten en 3D-gegevens via ons online downloadportaal.

  7. SIKO GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Tegenwoordig staat SIKO voor vijf decennia ervaring in de meest uiteenlopende meettaken: Lengtemeettechniek, hoekmeettechniek, snelheidsmeettechniek evenals het meten van inclinatie of snelheid. Voortbouwend op deze kerncompetentie ontwikkelt en produceert SIKO grensverleggende meetinstrumenten en positioneringssystemen voor automatiseringsprocessen. De hoogste eisen van onze klanten uit de industrie en machinebouw leiden tot de kwaliteit, precisie en functionaliteit van onze producten en diensten. SIKO is volgens DIN EN ISO 9001 : 2015. Duurzaam omgaan met hulpbronnen is voor ons vanzelfsprekend.

  8. LEMM MASCHINENBAU GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Al meer dan 50 jaar is LEMM Maschinenbau een wereldwijde leverancier van speciale constructies voor haspelbehandelingssystemen in de papier-, folie-, verpakkings- en voedingsmiddelenindustrie. Bovendien wordt de productie van consoles, koppelingen, spilverlengingen en vlinderkleppen al meer dan 20 jaar uitgevoerd voor de aandrijf- en fittingenindustrie. Dankzij ons moderne machinepark kunnen we altijd voldoen aan de hoge eisen op het gebied van draaien en frezen. Als gecertificeerd bedrijf volgens DIN ISO 9001: 2015, is een klantgericht kwaliteitsbeleid een integraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. We zijn altijd in staat om u deskundig advies en ondersteuning te bieden voor speciale oplossingen.

  1. HTT TIEFBOHRTECHNIK GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    HTT Tiefbohrtechnik GmbH en HTT Maschinen GmbH, onderdelen van de HTT Global Group, zijn opgericht met als doel om efficiënt hoogwaardige diepboormachines en -systemen aan te bieden, evenals klantspecifieke oplossingen op het gebied van diepboorbewerkingen vanuit één bron. HTT levert wereldwijd individuele oplossingen voor diepboren in alle takken van de industrie, zoals b.v. de automobiel-, medische, luchtvaart-, pelletindustrie en gereedschaps-, scheeps- en matrijzenbouw. ​​HTT biedt diepe boormachines voor boordiameters van Ø 1 mm tot Ø 800 mm en een boordiepte tot 15.000 mm. kwaliteit. Met ons kwaliteitsmanagementcertificaat volgens ISO 9001: 2015 en ons CE-certificaat staan ​​we voor de hoogste kwaliteit.

  2. A. G. THORWARTH METALLWARENFABRIK GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Wij zijn een hoogwaardige leverancier van diepgetrokken onderdelen met een bovengemiddeld kwaliteitsbewustzijn en de hoogste betrouwbaarheid. Hoge innovatieprestaties, scherpe prijzen, productie op een modern machinepark door gemotiveerde medewerkers hebben ons tot een efficiënte leverancier van de toeleveranciersindustrie gemaakt volgens DIN EN ISO 9001: 2015. We zijn een middelgroot familiebedrijf met een traditie van 143 jaar in de productie van thermogevormde onderdelen. Onze specialiteit is de productie van rotatiesymmetrische gevormde onderdelen van alle thermovormbare materialen, zoalsbijv. Roestvrij staal, messing, staal, koper, aluminium enz. Wij produceren voornamelijk onderdelen voor de automobiel-, sanitaire en meubelindustrie. Onze machines bestaan u. a. van 20 stapvormmachines tot 63 Mp drukkracht.

  3. KARL-AUTOMATIONSTECHNIK GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Wij zijn een innovatieve, opkomende onderneming, gespecialiseerd in de planning, het ontwerp en de ontwikkeling van industriële besturingssystemen op het gebied van procesautomatisering. Wij zijn volgens DIN EN ISO 9001: 2015 gecertificeerd. Hoewel we nog een jong bedrijf zijn, kunnen we terugkijken op een lange, beroepsspecifieke ervaring met meerdere jaren in het buitenland. Daarbij werkten we voor verschillende marktleidende bedrijven over de hele wereld. We beschikken ook over een groot netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven waarmee we samenwerken als uw opdracht dat vereist. Juist omdat wij nog een jong bedrijf zijn, is onze werkwijze anders dan die van gevestigde bedrijven. Bij ons bestaan er geen gebaande wegen. Onze benadering van problemen leidt dan ook tot creatieve en toekomstgerichte oplossingen voor uw automatiseringstaken. Wij horen graag vrijblijvend van u.

  4. BRÄUER SYSTEMTECHNIK GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Uw competente en betrouwbare technologiepartner voor automatisering in de machinebouw. Bräuer Systemtechnik GmbH is een middelgroot bedrijf uit het zuidoosten van Duitsland. Als een ervaren en betrouwbare systeemleverancier zijn we naast de auto-industrie ook bekend in de voedingsindustrie en op het gebied van medische technologie. Ons ingenieursbureau biedt de beste voorwaarden voor de ontwikkeling en productie van hoogwaardige productoplossingen op het gebied van weerstandslassen en transportbandtechnologie. Op maat gemaakte oplossingen voor elektrodenverwerking en automatisering van lasprocessen maken net zo goed deel uit van ons productportfolio als op maat gemaakte kleine transportsystemen. Al meer dan 10 jaar is ons kwaliteitsmanagement gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001: 2015, in 2016 heeft het bedrijf met succes het milieubeheer geïntroduceerd en gecertificeerd volgens DIN EN ISO 14001: 2015.

  5. FLEXOMAT GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Flexomat GmbH is een gerenommeerde fabrikant van compensatoren, metalen balgen en metalen slangen.De oprichters houden zich sinds 1975 bezig met bovengenoemde producten in alle realisatiefasen. Metalen balgen en compensatoren worden volgens beproefde technische regels en methoden berekend en met CAD geconstrueerd. Door een PPS-systeem georganiseerd, worden de producten op hoogmoderne snij-, omvorm- en lasmachines gefabriceerd. Als fabrikant is Flexomat gecontroleerd en erkend volgens de AD-2000 folder HPO, TRD 201 en DIN EN ISO 3834-2 en gecertificeerd door TÜV SÜD evenals GL en DVGW. Flexomat heeft ook een kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001: 2015.

  6. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Ons uitgebreide, gebruikersgerichte serviceconcept ABEG is de doorbraak in de selectie en aanschaf van wentellagers en alle gerelateerde componenten: We maken de wereldmarkt niet alleen transparant volgens technische, maar ook volgens economische criteria en bieden nieuwe perspectieven voor ondernemers, ontwerpers en kopers. Analyse en evaluatie van alle rollagers die op de wereldmarkt beschikbaar zijn op basis van prestaties en prijs, classificatie in de vier productlijnen Premium, Supra, Eco en EasyRoll, gratis online zoekfunctie (Quickfinder) met geïntegreerde levensduurberekening, professionele selectie- en berekeningssoftware voor ontwerpers (ABEG Quickfinder professional), Een direct overzicht van het magazijn, rekening houdend met prestaties, bruikbaarheid, beschikbaarheid en productprijs, kwaliteitsborging door cross-fabrikant kwaliteitsbeheer en certificering volgens DIN ISO 9001: 2015 en DIN ISO 14001: 2.

  7. HSM SEUBERT GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Over ons... Wij zijn een jong, dynamisch team op het gebied van loonproductie. Opgericht als eenmanszaak in 2001, zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare dienstverlener in partnerschap, gecertificeerd volgens ISO 9001: 2015. Met onze 3 locaties bieden we u verschillende bewerkingsprocessen op het gebied van loonproductie op een oppervlakte van 2.000 m². We hebben momenteel 100 fulltime en parttime medewerkers in dienst, van wie sommigen in een 3-ploegendienst voor je werken. We bieden ondersteuning op de volgende gebieden: Zeven, sorteren, nabewerken, assembleren, verpakken, meten, ontbramen met de hand, plukken. Zit de juiste er niet bij? Neem contact met ons op en laat onze kracht uw voordeel zijn.Met ons eigen wagenpark tot je beschikking zijn we flexibel.Ook jij kunt profiteren van ons allround zorgeloze pakket.We zouden het fijn vinden om u in de nabije toekomst tot onze klanten te mogen rekenen! HSM – Uw partner voor alle aspecten van loonproductie!

  8. GNALI BOCIA SRL

    Italië

    Verified by europages badge

    GNALI BOCIA in Lumezzane in de provincie Brescia, opgericht door de gebroeders Gnali aan het einde van de jaren ’70, is gespecialiseerd in de productie van regelaars, drukregelaars, kranen, veiligheidskleppen en aansluitstukken voor apparaten die werken op GPL, technische gassen en water. Wij produceren GPL-gasaansluitstukken, veilig en van kwaliteit, gemaakt in messing, koperlegering en zink. Dankzij zijn jarenlange ervaring en zijn knowhow geniet Gnali Bocia nu een positie als marktleider in zijn marktsegment, dat bestaat uit de belangrijkste fabrikanten en nationale en internationale distributeurs. De hoge kwaliteitsstandaarden en de continue inspanningen om de kwaliteit-prijsverhouding te optimaliseren, leiden ertoe dat de firma Gnali Bocia zich continu bezighoudt met technologische en personeelsinvesteringen, om de eigen posities te versterken, de eigen clientèle tevreden te stellen en nieuwe basissen te leggen voor de toekomst. ISO 9001: 2015 gecertificeerde onderneming. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025

  9. CORONEX ELECTRONIC GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Coronex Electronic GmbH is al 45 jaar een van de toonaangevende EMS-dienstverleners in het Rijn-Ruhrgebied. Wij bieden de complete service van het idee tot geteste en geteste producten met de grootst mogelijke flexibiliteit, snelheid en kwaliteit. In elke fase van de productlevenscyclus, van het eerste monster via serieproductie tot logistieke en reparatieservices, zijn wij uw partner in uw implementatie. Naast de productie voeren we uitgebreide testen en testprocedures uit (o.a. AOI, röntgen, in-circuit, functionele en klimatologische test, flying-probe, boundary-scan enz.). Met ons 2.600 europallet volautomatische hoogbouwmagazijn bieden we alle denkbare logistieke oplossingen. Ons bedrijf is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001: 2015 en heeft ATEX-goedkeuring volgens DIN EN 80079-34 voor gevaarlijke gebieden. Vanwege het hoge niveau van automatisering bieden wij "Made in Germany" aan tegen zeer concurrerende prijzen.

  10. B + B THERMO-TECHNIK GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    B + B Thermo-Technik ontwikkelt en produceert sinds 1984 innovatieve product- en industrieoplossingen met de hoogste kwaliteitsnormen voor precieze meettaken. Profiteer dus van onze jarenlange ervaring en onze knowhow.Onze locatie is Donaueschingen in het zuidwesten van Duitsland.Vanaf hier worden de kwaliteitsproducten wereldwijd verkocht.Met de nieuwste onderzoeks-, ontwikkelings- en productietechnologieën en de certificeringen volgens DIN EN ISO 9001: 2015 en DIN EN 61340-5-1, produceren wij onze producten volgens de hoogste kwaliteitsnormen. We bieden onze klanten ook de service van testcertificaten en DAkkS-kalibratiecertificaten van onze interne kalibratielaboratoria. Kwaliteit en klantgerichtheid maken integraal deel uit van de strategie. Daarom produceren wij voornamelijk in Duitsland en in 100% dochterondernemingen wereldwijd. We garanderen constante kwaliteitscontroles, flexibele reacties op verzoeken van klanten en wijzigingen, evenals tijdige leveringen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis