• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • iso 9001-2015

Resultaten voor

Iso 9001-2015 - Duitsland

Duitsland
  1. FERGO ARMATUREN GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Met FERGO Armaturen GmbH heeft u een competente en betrouwbare partner in de sector van de besturingstechniek. Wij adviseren u graag over alle soorten schuifafsluiters, afsluit- en terugslagkleppen, evenals pneumatische en elektrische aandrijvingen. Natuurlijk bieden we ook uitgebreide oplossingen voor randapparatuur - bijvoorbeeld voor magneetventielen, klepstandstellers, eindschakelkasten en nog veel meer; ongeacht de omstandigheden en het industriële gebruik van onze producten. Wij zorgen ervoor - dat is onze bedrijfsfilosofie! Absolute klanttevredenheid is een topprioriteit bij FERGO Armaturen GmbH. Hoogwaardige componenten en materialen, gunstige voorwaarden en minimale verwerkings- en levertijden helpen ons om consequent de hoge eisen van onze klanten te overtreffen. Vraag ons het onmogelijke! We werken flexibele oplossingen uit in een zo kort mogelijke tijd.

  2. CARL HÜBENTHAL GMBH & CO. KG

    Duitsland

    Verified by europages badge

    WIJ BIEDEN U ECONOMISCHE DOEKOPLOSSINGEN, DIE HELEMAAL ZIJN TOEGESPITST OP DE EISEN VAN UW WERKPROCES EN DE WERKOMGEVING. Andere factoren zoals eenvoudige handhaving en kostenbesparende verwijdering zijn belangrijke factoren waarmee wij in onze productontwikkelingen consequent rekening houden. Met onze doekoplossingen kan uw personeel sneller, doeltreffender en dus goedkoper uw schoonmaak- en veegwerkzaamheden uitvoeren. In 18 Europese landen en de VS zijn we met onze knowhow de contactpartner voor bedrijven uit de industrie, voedingsmiddelenindustrie, fijnmechanica en optica, automobielindustrie, coatings/verf en drukkerijen, farmaceutische en chemische industrie, bouw, gezondheidszorg en cosmetica, schoonmaak en dienstensector. Onze klanten en partners vertrouwen op het niveau van onze producten, onze snelle levertijden en onze bekwame advisering, die altijd gericht is op de beste oplossing voor onze klanten.

  3. SCHAGES GMBH & CO. KG

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Flexibiliteit is onze troef. Gecombineerd met meer dan 65 jaar ervaring in metaalverwerking, zijn wij de perfecte partner voor de verwerkende metaalindustrie of voor particuliere klanten als een high-tech plaatbewerker, gecertificeerd volgens ISO 9001 & ISO 14001. Als familiebedrijf uit Krefeld zijn wij in de 3e generatie en bestaan uit een team van 35 medewerkers. Kerncompetenties: CNC laser- en buislasersnijden, plooien, lasermeten van uw mallen, plaatsnijden van roestvrij staal, kwaliteitsstaal, aluminium, koper, messing. Door het gebruik van onze innovatieve CNC-machines worden serieproducties of nabestellingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen uitgevoerd. Kleine onderdelen en precisiesnedes, zelfs XXL speciale formaten voor plaat- of buisbewerking zijn met hoge precisie mogelijk. Wij vervaardigen ook prototypes of afzonderlijke stukken volgens individuele wensen. Ook CNC-buigen behoort tot ons gamma, evenals lasersnijden, en is mogelijk sinds de uitbreiding van onze buigcapaciteit met moderne buigbanken tot 4 meter/320t. Wij verwerken uw ontwerp en CAD-gegevens of meten proefstukken zoals vereist, nauwkeurig en binnen enkele seconden met behulp van precisiescanners hier ter plaatse. Duurzaamheid is erg belangrijk voor ons. Wij produceren met een spaarzaam gebruik van materialen en energie en betrekken onze grondstoffen en diensten zoveel mogelijk uit de regio. Stuur ons uw aanvraag en u krijgt op korte termijn een eerlijke offerte.

  4. KARBERG & HENNEMANN GMBH & CO. KG

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Wij van Karberg & Hennemann is ontwikkelaar en fabrikant van de wereldberoemde CJC®-olieverzorgingssystemen voor het reinigen, aftappen en onderhouden van smeermiddelen en andere vloeistoffen - made in Germany and Denmark. We ondersteunen onze klanten in meer dan 40 landen in alle aspecten van bypassfilters en vloeistoftechnologie. We leveren onder andere: Off-line filters - hydraulische filters - smeeroliefilters - lakfilters - brandstofreinigingssystemen - koelsmeeroliefilters - hardingsoliefilters - thermische oliefilters - oliefilters voor turbineolie en compressorolie - filters en ontwateringssystemen voor transformatoren - ontolingssystemen voor transformatorfundatiepannen - waterscheiders - filterscheiders - filtersystemen voor het spoelen van tandwielkasten - lenswaterontluchters - reinigingstafels met filtersystemen - conditiebewaking (oliesensoren, deeltjestellers).U profiteert van meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van fijne filtratie van oliën en vloeistoffen in de industrie, aan boord en in havens, in de mijnbouw en dagbouw, in energiecentrales en onderstations en in windturbines en offshore. CJC® olie-onderhoudssystemen zijn wereldwijd verkrijgbaar via een wereldwijd netwerk van dochterondernemingen, filialen, joint venture partners, distributeurs en regionale verkoopvertegenwoordigers. Met een team van meer dan 270 toegewijde specialisten bieden we onze klanten diepgaande expertise en ondersteuning bij het oplossen van zelfs de meest complexe uitdagingen bij de bereiding van hun smeermiddelen.

  5. INDTACT GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Het bedrijf INDTACT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sensoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren ultrasonore trillingen, trillingdetectoren, Trillingssensoren, Versnellingsopnemers, en pompbediening. Het is gevestigd in Würzburg, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. KUPCA KUNSTSTOFFSYSTEME OLIVER KUPFER E.K.

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Het bedrijf KUPCA KUNSTSTOFFSYSTEME OLIVER KUPFER E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewerking van kunststoffen. Het is gevestigd in Ingolstadt, Duitsland.

  2. SCHNEIDER & GEMSA GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Schneider & Gemsa biedt specifieke en professionele oplossingen voor klanten in de automobiel-, industriële, telecommunicatie-, verkeersregelings-, medische en elektronicasector. De productie strekt zich uit van de productie van afzonderlijke artikelen en subassemblages tot de volledige productie van eindapparatuur en complete systeemoplossingen. Wij verplaatsen en exploiteren complete "business units" van volledig en halfautomatische productielijnen naar kosteneffectieve locaties. Met onze vestigingen in Duitsland, Tsjechië en Moldavië zijn wij in staat kostengeoptimaliseerde oplossingen en diensten aan te bieden. Schneider & Gemsa heeft tientallen jaren ervaring op het gebied van kabelassemblage, mechanica, mechatronica, elektronica, sensoren en actuatoren. Sinds de oprichting zijn verscheidene miljoenen elektrische variatoren, mechanische en elektrotechnische assemblages en eindapparatuur vervaardigd. In onze kabelassemblage worden gevlochten draden, data-, sensor- en besturingskabels, kabelbomen en schakelkasten vervaardigd met behulp van innovatieve technologieën, de modernste machines en gereedschappen. Wij produceren individuele assemblage-, productie- en testapparatuur in onze eigen productiefaciliteiten. Wij beschouwen kwaliteit, de bescherming van ons milieu en het zorgvuldig gebruik van hulpbronnen als een essentieel onderdeel van onze activiteiten. Het bedrijf werkt op alle locaties volgens de normen van DIN EN ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016 (automotive) en DIN EN ISO 14001: 2009 (milieu).

  3. FEUERLAND-WERKSTÄTTEN GMBH & CO. KG

    Duitsland

    Verified by europages badge

    We bieden schilder-, frees-, draai-, las- en assemblagewerk, klantspecifiek en volgens monsters! Dankzij ons uitgebreide machinepark kunnen we alles aanbieden, van afzonderlijke onderdelen tot kleine series. Wie zijn de Feuerland-werkplaatsen? We bestaan uit een team van ongeveer 20 medewerkers en zijn experts in het reviseren en herstellen van schokdempers. Verder produceren we ook draaistelonderdelen en gelaste onderdelen voor spoorvoertuigen. Wij produceren op maat en volgens monster! Hieronder vallen ook metalen onderdelen, gefreesde onderdelen, gedraaide onderdelen en gelaste onderdelen! Sinds 1932 bieden we op maat gemaakte oplossingen van het hoogste kwaliteitsniveau. Ons productassortiment: Dankzij ons uitgebreide machinepark en de knowhow van ons personeel op het gebied van vormen, CNC- en conventionele bewerking kunnen we alles aanbieden, van afzonderlijke onderdelen tot kleine series. De focus ligt hier op het bewerken en verwerken van normaal staal, hooggelegeerd staal en alle non-ferrometalen. Certificeringen: Q1 Leverancier van DB AG - ISO 9001: 2015 - ISO 14001: 2015 - EN 15085-2 CL1 - EN ISO 3834-2 - EN 1090-2: 2018

  4. STAHLCON GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    STAHLCON GMBH levert al meer dan 40 jaar roestvrijstalen V-vormige klemmen als bevestigingsmiddelen voor de meest uiteenlopende toepassingen. In de motorbouw op uitlaatsystemen, op pompen en fittingen, in de filterbouw, op farmaceutische en voedingsmiddelenfabrieken, in het transport en de verwerking van bulkmaterialen worden V-profielklemmen gebruikt als constructie-elementen voor de snelle verbinding van flenzen. STAHLCON GMBH werd in 1980 opgericht in Stuttgart, aanvankelijk als een zuiver verkoopkantoor. Om standaardonderdelen en onderdelen uit klantenseries op korte termijn te kunnen leveren, werd het magazijn voortdurend uitgebreid. In 1990 verhuist het bedrijf naar een eigen pand in Stuttgart. Sindsdien heeft STAHLCON GMBH zijn voorraadprogramma voortdurend uitgebreid, waarbij standaardonderdelen altijd op voorraad zijn. Om te kunnen voldoen aan de steeds toenemende vraag naar deze producten in een breed scala aan industrieën, verhuisde STAHLCON GMBH zijn locatie en hoofdkantoor in april 2005 naar Steinenbronn. Met een groter magazijn en betere transportverbindingen zijn er belangrijke stappen gezet voor de toekomst. In april 2014 verhuist het bedrijf naar een nieuw, groter gebouw met meer dan 1.000 m² aan opslagruimte. De producten zijn afkomstig van ISO9001 gecertificeerde fabrieken. Klanten profiteren van de jarenlange ervaring van de productiebedrijven in de ontwikkeling en productie van roestvrijstalen onderdelen. Ons kwaliteitsmanagement is gecertificeerd volgens ISO 9001: 2015.Onze klanten ontvangen gratis certificaten en 3D-gegevens via ons online downloadportaal.

  5. SIKO GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Tegenwoordig staat SIKO voor vijf decennia ervaring in de meest uiteenlopende meettaken: Lengtemeettechniek, hoekmeettechniek, snelheidsmeettechniek evenals het meten van inclinatie of snelheid. Voortbouwend op deze kerncompetentie ontwikkelt en produceert SIKO grensverleggende meetinstrumenten en positioneringssystemen voor automatiseringsprocessen. De hoogste eisen van onze klanten uit de industrie en machinebouw leiden tot de kwaliteit, precisie en functionaliteit van onze producten en diensten. SIKO is volgens DIN EN ISO 9001 : 2015. Duurzaam omgaan met hulpbronnen is voor ons vanzelfsprekend.

  1. LEMM MASCHINENBAU GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Al meer dan 50 jaar is LEMM Maschinenbau een wereldwijde leverancier van speciale constructies voor haspelbehandelingssystemen in de papier-, folie-, verpakkings- en voedingsmiddelenindustrie. Bovendien wordt de productie van consoles, koppelingen, spilverlengingen en vlinderkleppen al meer dan 20 jaar uitgevoerd voor de aandrijf- en fittingenindustrie. Dankzij ons moderne machinepark kunnen we altijd voldoen aan de hoge eisen op het gebied van draaien en frezen. Als gecertificeerd bedrijf volgens DIN ISO 9001: 2015, is een klantgericht kwaliteitsbeleid een integraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. We zijn altijd in staat om u deskundig advies en ondersteuning te bieden voor speciale oplossingen.

  2. KARL-AUTOMATIONSTECHNIK GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Wij zijn een innovatieve, opkomende onderneming, gespecialiseerd in de planning, het ontwerp en de ontwikkeling van industriële besturingssystemen op het gebied van procesautomatisering. Wij zijn volgens DIN EN ISO 9001: 2015 gecertificeerd. Hoewel we nog een jong bedrijf zijn, kunnen we terugkijken op een lange, beroepsspecifieke ervaring met meerdere jaren in het buitenland. Daarbij werkten we voor verschillende marktleidende bedrijven over de hele wereld. We beschikken ook over een groot netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven waarmee we samenwerken als uw opdracht dat vereist. Juist omdat wij nog een jong bedrijf zijn, is onze werkwijze anders dan die van gevestigde bedrijven. Bij ons bestaan er geen gebaande wegen. Onze benadering van problemen leidt dan ook tot creatieve en toekomstgerichte oplossingen voor uw automatiseringstaken. Wij horen graag vrijblijvend van u.

  1. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Ons uitgebreide, gebruikersgerichte serviceconcept ABEG is de doorbraak in de selectie en aanschaf van wentellagers en alle gerelateerde componenten: We maken de wereldmarkt niet alleen transparant volgens technische, maar ook volgens economische criteria en bieden nieuwe perspectieven voor ondernemers, ontwerpers en kopers. Analyse en evaluatie van alle rollagers die op de wereldmarkt beschikbaar zijn op basis van prestaties en prijs, classificatie in de vier productlijnen Premium, Supra, Eco en EasyRoll, gratis online zoekfunctie (Quickfinder) met geïntegreerde levensduurberekening, professionele selectie- en berekeningssoftware voor ontwerpers (ABEG Quickfinder professional), Een direct overzicht van het magazijn, rekening houdend met prestaties, bruikbaarheid, beschikbaarheid en productprijs, kwaliteitsborging door cross-fabrikant kwaliteitsbeheer en certificering volgens DIN ISO 9001: 2015 en DIN ISO 14001: 2.

  2. BRÄUER SYSTEMTECHNIK GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Uw competente en betrouwbare technologiepartner voor automatisering in de machinebouw. Bräuer Systemtechnik GmbH is een middelgroot bedrijf uit het zuidoosten van Duitsland. Als een ervaren en betrouwbare systeemleverancier zijn we naast de auto-industrie ook bekend in de voedingsindustrie en op het gebied van medische technologie. Ons ingenieursbureau biedt de beste voorwaarden voor de ontwikkeling en productie van hoogwaardige productoplossingen op het gebied van weerstandslassen en transportbandtechnologie. Op maat gemaakte oplossingen voor elektrodenverwerking en automatisering van lasprocessen maken net zo goed deel uit van ons productportfolio als op maat gemaakte kleine transportsystemen. Al meer dan 10 jaar is ons kwaliteitsmanagement gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001: 2015, in 2016 heeft het bedrijf met succes het milieubeheer geïntroduceerd en gecertificeerd volgens DIN EN ISO 14001: 2015.

  3. HTT TIEFBOHRTECHNIK GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    HTT Tiefbohrtechnik GmbH en HTT Maschinen GmbH, onderdelen van de HTT Global Group, zijn opgericht met als doel om efficiënt hoogwaardige diepboormachines en -systemen aan te bieden, evenals klantspecifieke oplossingen op het gebied van diepboorbewerkingen vanuit één bron. HTT levert wereldwijd individuele oplossingen voor diepboren in alle takken van de industrie, zoals b.v. de automobiel-, medische, luchtvaart-, pelletindustrie en gereedschaps-, scheeps- en matrijzenbouw. ​​HTT biedt diepe boormachines voor boordiameters van Ø 1 mm tot Ø 800 mm en een boordiepte tot 15.000 mm. kwaliteit. Met ons kwaliteitsmanagementcertificaat volgens ISO 9001: 2015 en ons CE-certificaat staan ​​we voor de hoogste kwaliteit.

  4. A. G. THORWARTH METALLWARENFABRIK GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Wij zijn een hoogwaardige leverancier van diepgetrokken onderdelen met een bovengemiddeld kwaliteitsbewustzijn en de hoogste betrouwbaarheid. Hoge innovatieprestaties, scherpe prijzen, productie op een modern machinepark door gemotiveerde medewerkers hebben ons tot een efficiënte leverancier van de toeleveranciersindustrie gemaakt volgens DIN EN ISO 9001: 2015. We zijn een middelgroot familiebedrijf met een traditie van 143 jaar in de productie van thermogevormde onderdelen. Onze specialiteit is de productie van rotatiesymmetrische gevormde onderdelen van alle thermovormbare materialen, zoalsbijv. Roestvrij staal, messing, staal, koper, aluminium enz. Wij produceren voornamelijk onderdelen voor de automobiel-, sanitaire en meubelindustrie. Onze machines bestaan u. a. van 20 stapvormmachines tot 63 Mp drukkracht.

  5. FLEXOMAT GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Flexomat GmbH is een gerenommeerde fabrikant van compensatoren, metalen balgen en metalen slangen.De oprichters houden zich sinds 1975 bezig met bovengenoemde producten in alle realisatiefasen. Metalen balgen en compensatoren worden volgens beproefde technische regels en methoden berekend en met CAD geconstrueerd. Door een PPS-systeem georganiseerd, worden de producten op hoogmoderne snij-, omvorm- en lasmachines gefabriceerd. Als fabrikant is Flexomat gecontroleerd en erkend volgens de AD-2000 folder HPO, TRD 201 en DIN EN ISO 3834-2 en gecertificeerd door TÜV SÜD evenals GL en DVGW. Flexomat heeft ook een kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001: 2015.

  6. HSM SEUBERT GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Over ons... Wij zijn een jong, dynamisch team op het gebied van loonproductie. Opgericht als eenmanszaak in 2001, zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare dienstverlener in partnerschap, gecertificeerd volgens ISO 9001: 2015. Met onze 3 locaties bieden we u verschillende bewerkingsprocessen op het gebied van loonproductie op een oppervlakte van 2.000 m². We hebben momenteel 100 fulltime en parttime medewerkers in dienst, van wie sommigen in een 3-ploegendienst voor je werken. We bieden ondersteuning op de volgende gebieden: Zeven, sorteren, nabewerken, assembleren, verpakken, meten, ontbramen met de hand, plukken. Zit de juiste er niet bij? Neem contact met ons op en laat onze kracht uw voordeel zijn.Met ons eigen wagenpark tot je beschikking zijn we flexibel.Ook jij kunt profiteren van ons allround zorgeloze pakket.We zouden het fijn vinden om u in de nabije toekomst tot onze klanten te mogen rekenen! HSM – Uw partner voor alle aspecten van loonproductie!

  7. JOSEF MACK GMBH & CO.KG

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Snel, flexibel, op maat: Van de windturbine tot de portaalkraan, van de DC-motor tot de computertomograaf: De hoogwaardige koolborstels en carbonhouders van MACK zijn te vinden in tal van toekomstige markten en geavanceerde toepassingssystemen voor de lineaire en radiale krachtoverbrenging. Mogelijke oplossingen voor uw ideeën: Bent u bezig met de ontwikkeling van een nieuw of heel bijzonder systeem voor krachtoverbrenging? We ondersteunen u vanaf het begin met koolborstels en koolborstels.Wij voeren vrijwel alle in-house bewerkingen uit en maken "uw" systeem snel en eenvoudig mogelijk. Middelgrote bedrijven in de lift: Opgericht in 1948, geworteld in Grünberg in het centrum van Hessen, toegewijd aan duurzaamheid: MACK is een onafhankelijk familiebedrijf met slanke structuren en een geavanceerd kwaliteitsmanagement, gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001: 2015.Wij denken op de lange termijn en streven naar een gezonde ontwikkelings- en groeistrategie.

  8. WEISSE & ESCHRICH GMBH & CO KG

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Al meer dan 100 jaar zijn wij een van de toonaangevende producenten van technische weefsels voor diverse industriële toepassingen, bijv. in de auto-industrie, de lucht- en ruimtevaartindustrie, mechanische en installatietechniek, elektrotechniek, de chemische industrie, farmaceutische en medische technologie en vele andere sectoren van de industrie en het handwerk. Meer dan 6.000 magazijnstoffen van verschillende maaswijdten, afmetingen en materialen, stellen we onze klanten over de hele wereld in staat om de kortste levertijden te behalen met behoud van de hoogste kwaliteitsnormen.Al onze productiefaciliteiten zijn gecertificeerd volgens DIN ISO EN ISO 14001 en DIN EN ISO 9001: 2015. Samen met onze klanten en leveranciers ontwikkelen wij op maat gemaakte oplossingen voor speciale toepassingen - tot en met kant-en-klare kant-en-klare producten. We zullen ze graag aan u voorleggen Voor dit een gedetailleerd aanbod.

  1. JUD GMBH & CO. KG METALLBEARBEITUNG, OBERFLÄCHENTECHNIK, WASSERSTRAHLSCHNEIDEN

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Ons traditionele familiebedrijf JUD GmbH & Co. KGis een van de pioniers in de metaalbewerking in Baden-Württemberg.We zijn opgericht in 1889, en we hebben nu 120 mensen in dienst op de locatie Waiblingen, die gunstig is gelegen in de industriële regio Stuttgart. Met ons veelzijdige en moderne machinepark kunnen wij op een productieoppervlakte van meer dan 12.000 vierkante meter elke vorm van metaalbewerking en oppervlaktebehandeling uitvoeren. Ons bedrijf JUD is de ideale dienstverlener en samenwerkingspartner voor veeleisende klanten om het verticale productiebereik te verkleinen en competenties uit te besteden. Als gecertificeerd bedrijf volgens DIN ISO 9001: 2015 en voor laswerkzaamheden volgens DIN EN ISO 3834-2: 2006 dekken wij alle eisen op het gebied van kleine, middelgrote en grote series.Ons serviceportfolio van ontwikkeling tot eindmontage voor u: Bouw, plaatbewerking, buisbewerking, mechanische bewerking, lassen, poedercoaten, montage

  2. TECHNO-COMPOSITES DOMINE GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Heeft u speciale, montageklare producten nodig op basis van vezelcomposietmaterialen? We zouden elkaar moeten leren kennen.Creatieve oplossingen met vezelcomposiet componenten / montageklare GVK / CFK / maatwerk / serieproducten & unieke items. Wij zijn uw systeemleverancier voor hoogwaardige vezelcomposietcomponenten.Probeer het stalen onderdeel niet zomaar te vervangen door GVK.Gebruik onze competentie in [advies en planning] om de juiste en economische componenten te ontwikkelen. Bij ons werken specialisten met ruime praktijkervaring aan uw [constructie].Zo wordt een idee een systeemcomponent.[Productie] Wij produceren uw componenten.Klaar om te installeren.CNC-machinepark, stofafzuiging, lijmpersoneel, kwaliteitsborging.Dat doen we voor u.Neem contact met ons op! DIN 6701-A1 | DIN 2304-S1 | DIN EN ISO 9001: 2015 | IRIS-certificering | ISO / TS 22163 Opgericht in 1994 | 50 gekwalificeerde medewerkers | 4.800 m² productie- en opslagruimte | CNC-machines

  3. B + B THERMO-TECHNIK GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    B + B Thermo-Technik ontwikkelt en produceert sinds 1984 innovatieve product- en industrieoplossingen met de hoogste kwaliteitsnormen voor precieze meettaken. Profiteer dus van onze jarenlange ervaring en onze knowhow.Onze locatie is Donaueschingen in het zuidwesten van Duitsland.Vanaf hier worden de kwaliteitsproducten wereldwijd verkocht.Met de nieuwste onderzoeks-, ontwikkelings- en productietechnologieën en de certificeringen volgens DIN EN ISO 9001: 2015 en DIN EN 61340-5-1, produceren wij onze producten volgens de hoogste kwaliteitsnormen. We bieden onze klanten ook de service van testcertificaten en DAkkS-kalibratiecertificaten van onze interne kalibratielaboratoria. Kwaliteit en klantgerichtheid maken integraal deel uit van de strategie. Daarom produceren wij voornamelijk in Duitsland en in 100% dochterondernemingen wereldwijd. We garanderen constante kwaliteitscontroles, flexibele reacties op verzoeken van klanten en wijzigingen, evenals tijdige leveringen.

  4. CORONEX ELECTRONIC GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Coronex Electronic GmbH is al 45 jaar een van de toonaangevende EMS-dienstverleners in het Rijn-Ruhrgebied. Wij bieden de complete service van het idee tot geteste en geteste producten met de grootst mogelijke flexibiliteit, snelheid en kwaliteit. In elke fase van de productlevenscyclus, van het eerste monster via serieproductie tot logistieke en reparatieservices, zijn wij uw partner in uw implementatie. Naast de productie voeren we uitgebreide testen en testprocedures uit (o.a. AOI, röntgen, in-circuit, functionele en klimatologische test, flying-probe, boundary-scan enz.). Met ons 2.600 europallet volautomatische hoogbouwmagazijn bieden we alle denkbare logistieke oplossingen. Ons bedrijf is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001: 2015 en heeft ATEX-goedkeuring volgens DIN EN 80079-34 voor gevaarlijke gebieden. Vanwege het hoge niveau van automatisering bieden wij "Made in Germany" aan tegen zeer concurrerende prijzen.

  5. ERNST FRIEDRICH HEUER GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Ontwikkeling, productie en service - alles uit één hand. Fabrikant van precisie plaatbewerking en veelzijdige, stabiele aluminium rolluiken voor automatisering, voertuigbouw, interieurbouw en rolluikenbouw. Het productieprogramma van onze buigtechnologie omvat de productie van behuizingen, afdekkingen, bekledingen, panelen en gebogen profielen volgens tekeningen van klanten, van afzonderlijke onderdelen tot kleine series. Naast complexe veiligheidsconcepten voor de machine- en installatiebouw en de speciale machinebouw, produceren we rolluiken, rolluikdeuren en rolheksystemen van hoogwaardige geëxtrudeerde aluminiumprofielen voor de voertuigtechniek, interieurbouw en rolluikbouw. We werken dagelijks met ongeveer 50 medewerkers om aan een breed scala aan eisen te voldoen. We bewijzen onze eigen product- en proceskwaliteit door onze productiefaciliteit regelmatig te certificeren volgens DIN EN ISO 9001: 2015. Kaizen-teams op alle gebieden dragen bij aan voortdurende verbetering. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en gebruik onze passie voor metaal in uw voordeel. Of het nu gaat om kleine projecten voor privéwoningen, prototypeproductie of serieproductie voor commerciële projecten - HEUER is uw betrouwbare partner! Vraag om ons! Innovatie houdt nooit op - met dit in gedachten zullen we blijven werken aan innovaties en verbeteringen voor jou.

  6. LONSCHER WAAGEN GMBH

    Duitsland

    Het bedrijf Lonscher Waagen is al meer dan 50 jaar actief op de markt voor weegschaalconstructie, laboratorium-, precisie-, kleinhandelsweegschalen en industriële weegschalen.Onze kracht: Goedgekeurd voor fabrikantcertificering namens het bedrijf SysTec GmbH en Techno-Control GmbH, on-site kalibratieservice geaccrediteerd door de DAkkS, certificering volgens DIN ISO 9001: 2015, meer dan 50 jaar ervaring in weegschaalconstructie en service, 95% van alle reparaties binnen 24 uur.Onze diensten: Verkoop van alle gangbare weegschaaltypes, incl.Weegschalen voor gevaarlijke zones, reparatie en onderhoud door onze getrainde klantenservice, voorbereiding en presentatie van de weegschalen voor kalibratie, organisatie en uitvoering van kalibreerzaamheden, fabrikantcertificering van weegschalen voor nieuwe aankopen of wijzigingen, ontwerp van individuele onderhoudscontracten, testen van weegschalen binnen het bereik van meetapparatuurbewaking volgens DIN ISO 9001: 2015, testen van weegschalen in het kader van monitoring van meetapparatuur volgens DIN ISO 17025: 2005.

  7. WEBER TEXTILVEREDELUNGS-GMBH

    Duitsland

    Weber Textilveredelungs GmbH is een bekend bedrijf in de textielveredelingsindustrie en is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001: 2015.Wij produceren hoogwaardige garens in een breed scala aan kleuren en kwaliteiten, zowel intern als in contractwerk.Onze producten worden gebruikt in de contractsector, luchtvaart, tuften en weven, evenals garen voor automatten, hardlopers, traptredematten en plinten.Voor de verwerking van polyamide, stapelvezel, BCF-tapijtgarens en wol, die uitsluitend worden verfijnd in het strengverven.We gebruiken alleen hoogwaardige kleurstoffen en passen alleen milieuvriendelijke verfmethoden toe.Dankzij onze moderne draai- en bekabelingsmachines kunnen we elke gewenste draai in ons eigen bedrijf realiseren.Verder is het mogelijk om de garens te wervelen met behulp van lucht.We zijn blij dat u meer wilt weten over ons bedrijf op onze website.

  8. COTRONIC GMBH

    Duitsland

    Sinds 1989 is COTRONIC GmbH een gespecialiseerde distributeur voor klantspecifieke stroomkabels (ook voedingslijnen, apparaataansluitlijnen, apparaataansluitingen, ziekenhuis-grade lijn; Ziekenhuislijnen), voedingen en LED-producten.We leveren alleen landspecifieke gecertificeerde producten.Al meer dan twee decennia leveren wij stroomkabels en voedingen aan industriële klanten in verschillende industrieën, zoals elektromechanica en elektrotechniek.Sinds 1990 is ons bedrijf een permanente verkooppartner van Feller GmbH, Oostenrijk.De nauwe samenwerking stelt ons in staat om flexibel en snel te reageren op uw wensen en veranderingen.In 2017 hebben we de distributie van LED-spots, LED-spots, LED-straatverlichting en LED-technologie voor supermarkten, verkoop- en tentoonstellingsruimtes, warehousing in de voedingsmiddelenindustrie, productie- en logistieke hallen overgenomen.Ons bedrijf is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001: 2015.

  9. KLIO-ETERNA SCHREIBGERÄTE GMBH & CO KG

    Duitsland

    Klio-Eterna – merkproducten „Made in Germany". Al bijna 120 jaar richten wij ons op de vervaardiging van kwalitatief hoogwaardige schrijfinstrumenten „Made in Germany“. De afgelopen decennia zijn zij een betrouwbare partner geworden van de reclamemiddelenindustrie. Samen met onze klanten realiseren wij ambitieuze projecten met als doel de hoogst mogelijk individualisering van onze producten voor de betreffende eindklant. Het grootste deel van onze schrijfinstrumenten plus balpenvullingen vervaardigen wij zelf en veredelen deze met behulp van zeef-, tampon- en digitale druk resp. gravure. Ongeveer 125 personeelsleden staan dagelijks garant voor de kwaliteit en de voortgang van het bedrijf. Naast het zo hoog mogelijke aandeel in de eigen productie krijgt vooral het onderwerp duurzaamheid veel aandacht. Wij zijn gecertificeerd conform ISO 9001: 2015 en voldoen aan de strenge richtlijnen van milieumanagementsysteem ISO 14001.De merkproducten van Klio-Eterna verdienen hebben het kwaliteitslabel „Made in Germany“ eerlijk verdiend.

  10. SCHWER PRÄZISION GMBH

    Duitsland

    Schwer Präzision GmbH produceert nauwkeurig gedraaide onderdelen en technische producten van de hoogste kwaliteit in de Zwabische stad Denkingen en in Rodeneck in Zuid-Tirol. Onze klanten uit verschillende industrieën vertrouwen op onze ervaring, competentie en geavanceerde productietechnologieën.Kwaliteitsbeheersysteem volgens DIN EN ISO 9001: 2015. Met de modernste CNC-machines voor het korte en lange draaien, produceren wij draaideuren van bijna alle materialen in volledige bewerking.Ultramoderne 4-assige freesmachines In de verdere verwerking hebben wij een groot aantal conventionele draaibanken beschikbaar.Alle nabewerkingsopties zoals rollen, scheuren, honen, slijpen, borstelen, tikken en vormen kunnen worden uitgevoerd. We bieden behandelingen zoals: Galvanische oppervlakken Warmtebehandelingen Eloxal lakken Lasermarkering

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis