... ongeveer tussen de 150 en 250 gram. De Pluma is ideaal voor bereidingen op de grill, op de plaat of in gourmetrecepten, aangezien het een uitzonderlijke sappigheid en een diepe smaak biedt die de meest veeleisende smaakpapillen tevredenstelt. Deze speciale snede is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een premium en authentieke culinaire ervaring met Iberico varkensvlees.
Portfolio (15)
Spanje, Barcelona
Brasería in Barcelona. Koken op de grill rond een exclusief product. In restaurant Maria Parilla zetten we in op eenvoudige gastronomie, waarbij de kwaliteit van de grondstoffen voorop staat. Op deze pijlers is het gastronomische aanbod van het restaurant gericht op de grill. Vlees van de hoogste kwaliteit, zoals onze chuletón uit Donosti, en daarnaast zijn er ook de iberische pluma, het...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play