Frankrijk, Gonesse
...De beroemde Harissa-saus met een pittige smaak, perfect om al je gerechten op smaak te brengen. Een puree van traditionele pepers in de oosterse keuken.
Portfolio (33)
Verenigd Koninkrijk, London
...Dit is de geurige smaak van Belbri Harissa Rozenblaadjes Chilisaus. Geniet van de Belbri Rozen Chilisaus, gebruik het als saus in verschillende gerechten, zoals; hamburgers, dips, marineer vis, vlees of groenten en in bijgerechten.
Portfolio (4)
Turkije, Istanbul
...Deze saus, die vooral populair is in Noord-Afrikaanse landen, met name in Tunesië, bevat zon gedroogde tomaten, Albanese pepers en 10 verschillende specerijen. Er is ook een optie van 1150 g tray beschikbaar.
Portfolio (10)
Italië, Sassello
...Harissa-pasta is een mix van pepers, koriander, chili, olijfolie en knoflook. Deze pittige condiment kan worden gebruikt om tomatensauzen te verrijken en is een fantastische aanvulling op veel Marokkaans geïnspireerde gerechten. Harissa-saus heeft een mooie glans en goede diepte. Geweldige rijke textuur, glad en stevig met goede hechting. De smaken zijn allemaal zeer goed in balans met een goed...
Portfolio (9)
Tunesië, Hammam Sousse
... volgens de meer dan duizendjarige Tunesische cultuur van het oogsten en bereiden van onze producten. In heel Tunesië wordt harissa vaak van tevoren gemaakt en opgeslagen voor gebruik in verschillende gerechten. Deze oranje-rode saus wordt niet alleen gebruikt als een condiment voor gegrild vlees en vis of door soepen en stoofschotels geroerd voor een pittige kick, maar is ook een integraal onderdeel van talloze recepten en vele Tunesische gerechten. Productnaam: Berber Harissa Smaak: Heet, pittig Brix (%): 10 Houdbaarheid: 2 Jaar Merknaam: MEDILIFE Oorsprongsland: Tunesië...
Portfolio (43)
Italië, Forlì
... met zachte tarwe (Triticum aestivum) is de korrel langer en doorschijnend, en zoals de naam "hard" suggereert. Gewoonlijk wordt het geserveerd met gestoofd vlees en/of gekookte groenten. Het kan pittig worden gemaakt door het te combineren met harissa (vooral gebruikt in Tunesië). In Italië daarentegen wordt couscous bereid in de Trapani-regio in Sicilië; het wordt gestoomd in een speciale geglazuurde aardewerken pan, maar de saus is, in tegenstelling tot de Maghreb-variant, een vissoepbouillon.
Portfolio (50)
Spanje, Cuarte De Huerva
...% natuurlijk, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. José Lou heeft een nieuwe en pittige twist gegeven aan een van zijn populairste patés door Harissa toe te voegen, een pittige saus op basis van rode pepers. Bedoeld om te smeren op broodjes en toastjes, maar ook om sauzen, stoofschotels, enz. te bereiden... Netto gewicht: 120 g of 220 g Ingrediënten: zwarte olijven van de variëteit "Empeltre", pittige rode peper, extra vierge olijfolie, knoflook, koriander, karwij.
Portfolio (10)
...Gecrushte Tomaten met Peper - 6194055552318 - Conserven Verpakking per doos: 24 UVC Verpakking per pallet: 78 dozen Producttype: Gepeld, Gecrushed en Saus Familietarief: Tomaten en Harissa Subfamilietarief: TOMATEN...
Portfolio (124)
Italië, Reggio Emilia
ITALIA NET FOOD SNC biedt een gevarieerd assortiment etnische voedingsproducten uit verschillende delen van de wereld aan: - Groenteconserven - Harissa-saus - Visconserven: tonijn, sardines, makreel, ansjovis - Gerookte vis - Olijven - Specerijen - Jam - Olijfolie en plantaardige olie - Fruitsappen - HALAL vleeswaren - Kaas - Pasta, rijst en couscous - Gedroogd fruit - Dadels - Traditionele zoetigheden - Oosterse patisserie - Brikdeeg...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play