Italië, Misano Adriatico
... artikelen te garanderen die de excellentie en innovatie van het made in Italy weerspiegelen. Onze aanbieding omvat: - Voedingsmiddelen en Dranken: Een selectie van kazen, worsten, hammen, delicatessen, conserven, koffie, wijnen en sterke dranken die de unieke smaken van de Italiaanse keuken uitdrukken. - Mode en Accessoires: Kleding, schoeisel en trendy accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen...
Portfolio (200)
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
... zout, worden ze vervolgens langzaam gedroogd met respect voor een traditionele rijping. Na meer dan 9 maanden rijping onthullen ze al hun subtiliteit. DE WORSTEN Wij hechten veel waarde aan het kiezen van de beste stukken voor onze worsten. Afkomstig van de schouder, de buik of de ham van varkens, voornamelijk uit de Auvergne of de Rhône-Alpes, gaat elk geselecteerd stuk vlees in een vakkundig mengsel. Zo zorgen we voor een combinatie van malsheid en aromatische kracht in al onze recepten. Het vullen in natuurlijke darmen gebeurt met de hand.
Portfolio (2)
Frankrijk, Caluire Et Cuire
Enco France is de specialist in de nationale en internationale handel in vlees. Enco France koopt en verkoopt tegen de meest eerlijke prijs stukken vlees afkomstig van gecontroleerde slachthuizen. De nauwkeurige kennis van de exportmarkten, de producten, de slachthuizen en de productieketen verrijkt hun expertise.
Italië, Langhirano
... geventileerde omgevingen van het ideale klimaat van Langhirano. Het hele proces maakt het mogelijk om de markt een product met hoge kwaliteitsnormen aan te bieden. Alle vleeswaren van Monica & Grossi zijn vrij van allergenen, GMO's en kunnen worden genoten door consumenten met coeliakie. In de handel worden de vleeswaren gepresenteerd onder verschillende merken die het type product onder het merk Monica & Grossi identificeren.
Portfolio (3)
Italië, Castel Guelfo Di Bologna
Al meer dan 40 jaar heeft Salumificio Capelli aanzienlijke ervaring in de productie van vleeswaren. Gedurende al deze jaren is het bedrijfsbeleid altijd gericht geweest op de keuze voor kwaliteit; dit geldt zowel voor de producten als voor de diensten, en bovendien voor de deskundigheid en professionaliteit van het hele bedrijf. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de authenticiteit van de...
Italië, Reggio Emilia (re)
...Wij zijn een bedrijf dat actief is in de productie en commercialisering van voedingsproducten, zowel in Italië als in de belangrijkste Europese landen, met een specifieke focus op Prosciutto Crudo. Dankzij de ervaring van onze managers heeft het bedrijf een flexibele en competente organisatie ontwikkeld, die alleen de beste grondstoffen selecteert voor de productie. PROSCUITTO STAGOI NATIONAAL & INTERNATIONAAL...
Frankrijk, Lyon
Drie vrienden die gepassioneerd zijn door gastronomie en de natuur, Thomas, Thibault en Andréa, hebben JOKO opgericht. Hun ambitie is om de wilde Franse wildvlees en het AOP Bigorre zwart varkensvlees te waarderen door gebruik te maken van korte circuits. Ze bieden natuurlijke kwaliteitsproducten aan via authentieke en innovatieve recepten, terwijl ze strijden tegen voedselverspilling gerelateerd ...
Portfolio (40)
Wij importeren exclusief Iberische producten van verschillende Spaanse bedrijven. Hoofdzakelijk gedroogde ham van witte rassen (duroc) en van zwarte rassen (iberico pata negra). Onze producten zijn volledig natuurlijk en bevatten een laag zoutgehalte (2,57 g per kg) en bevatten geen dextrose, kleurstoffen of conserveermiddelen. Alleen zout en rijping op grote hoogte, boven de 2000 meter.
Italië, Parma
ExportEat is het eerste online platform dat zich richt op alle Italiaanse voedsel- en drankenimporteurs. We bieden zowel online als offline kanalen, waardoor iedereen zijn offerteaanvraag op onze website kan indienen. Wij zijn het eerste platform dat deze nieuwe, snellere methode mogelijk maakt, en dit is mogelijk dankzij onze samenwerking met verschillende producenten. We bieden ook maatwerk op producten om distributeurs in staat te stellen hun eigen merk te ontwikkelen. Alle producten zijn gegarandeerd door DOC-, DOP- en BIO-certificaten. Neem contact met ons op voor meer informatie.
...Sinds 1971 is de familie Galvano betrokken bij de oude kunst van het vleesverwerken, met bijzondere aandacht voor de varkenswereld. De inmiddels historische winkel begon als een kleine slagerij aan de Via Sant'Antonino in Raffadali, dankzij de oprichter Galvano Salvatore. In 2010 verandert de slagerij van beheer en heropent in de nieuwe locatie op nummer 12A van de Via Bellini, dankzij zijn zoon...
... verschillende certificeringen behaald: ISO 9001:2008; ISO 14001:2004 en EMAS-certificering; BRC- en IFS-certificering en nog veel meer. Tot op heden vertegenwoordigt de Italiaanse markt 95% van de omzet, terwijl de resterende 5% is verdeeld over alle andere landen waar we naartoe exporteren: Europa, Rusland, de VS, Japan, Mexico, Canada, Australië, Brazilië. Onze ham, die minimaal 16/18 maanden heeft gerijpt, wordt verkocht met het bot, ontbeend of in beschermde atmosfeer gesneden.
Spanje, Guijuelo-Salamanca
In Nonantola, naast de historische Villa Emma, voert het bedrijf Fiorini, met 50 jaar ervaring in de sector, de activiteiten uit van selectie, ontbeend en handel in rauwe hammen, gekookte hammen en vleeswaren van de hoogste kwaliteit. Het bedrijf is gelegen op korte afstand van de provincie Parma, een gebied dat bekend staat om de productie van rauwe hammen, en met name in Langhirano, waar de...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play