...D´Origem kaas, ook 1 maand gerijpt op houten planken, heeft een halfharde textuur en een onderscheidende smaak.
Portfolio (21)
Duitsland, Stiefenhofen
...Halfharde kaas met minimaal 50% vet in droge stof; gewassen korst en omhuld met peper; Smaak: mild pittig met een peperachtige smaak Vetgehalte: 50% Smaak: mild pittig met een peperachtige smaak...
Portfolio (9)
Hongarije, Dombovar
... plaats in onze kleinschalige onderneming met unieke apparatuur, waar de constante kwaliteitsbewaking door geschikte faciliteiten wordt gewaarborgd. Momenteel produceren we natuur-, verschillende pittige en gerookte, halfzachte kazen, uitsluitend van geitenmelk! Tijdens de productie van onze producten houden we steeds de kwaliteit en de hoge smaakwaarde in het oog. We raden u aan om onze producten bijvoorbeeld te proeven met een gedroogde pruim en een glas goede wijn! Smaakvolle rauwe melk, kaas melk en Capella geitenkaas altijd in de beste kwaliteit!